Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    20. Lipanj 2022. 18:13

Hvala ti! Al mislim da cemo se strpit do 2024. 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    20. Lipanj 2022. 20:45

Ma rekla sam sama sebi da necu vise nista pisati jer sam dezurna ‘ludjakinja’😂 s tim ‘ne beba’ temama i onda procitam ovo i eto me nazad😂
    Melani ja sam vec jednom napisala da je meni trudnoca bila najljepsi period zivota, i jos me to jaaako drzi. Stvarno mislim da vise nikad necu biti tako dobro. I uzasno mi to fali, doslovno cu vam priznat da sam u par navrata znala skicnuti nove forume s buducim trudnicama. Kazem vam, ludara skroz. Budem jako nostalgicna za cijelim tim periodom. I kak je na starom forumu bila hrpa cura i bez obzira kaj tam nisam nis pisala bas mi je to bio gust citati. Sve me to opsjeda i dalje. Jucer sam bas frendici rekla da mozda odem popricati s nekim (psihologom)  da me malo centrira na tu temu, plus porod i dojenje 😂  
    Evo danas mi je frendica saznala da je trudna (isto malo vise od godinu nakon mene) pa planiram prozivljavati trudnocu s njom, ko pravi dezurni psihopat😂
    Sve u svemu, drago mi je cuti da su i drugi bar malo ‘ludi’ ko ja

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    20. Lipanj 2022. 20:57

Melani kak je malac inace? Jel poceo bolje jesti?
    Moja zvjerkica je bas nekak velika, smije se, obozava se glupirati, bacakati i sva je sto na sat.
    Bili smo kod fizijatrice i sve je ok, jedino bi kao trebala vec pomalo pivotirati a ona bi radije puzala🤦‍♀️ Stalnoo dize guzu u zrak i kao pokusava puzati. Rekla je da je napredna u nekim stvarima i da nam nece biti lako s njom😂 jer vidi da je sva ko navijena i radila bi stvari koje jos ne moze. I pedica nam je vec dva puta rekla da nam nece biti lako hahahhahah 
    A spavanje je i dalje otezano😂 od 2 se krene bacakat i budit i jedva doceka pola 5 da pojede. I generalno zna u snu pocet tako tuzno tuliti, pa joj dam dudu pa bude bolje al nije to onaj miran cvrst san.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    20. Lipanj 2022. 21:23

Bibi, ja ponekad još prolistam našu temu Zimske bebe 🥰. Malo je bolje sad, preko dana pojede svaka 3 sata 130 ml a po noći rastegnemo i na 5 sati, to mi puno znači. Morali smo mjenjat ad jer je teško kakao na prošlom a sad na ovom mi ima previše tekuće stolice po 2 na dan, a nekad svaki drugi dan. Valjda će se to ustabilit. Ubrzo nam je sistematski s 4 mjeseca i prvo cijepljenje jer nismo sa 2 mjeseca mogli zbog onog infekta. Samo da to prođe ok. 
    U petak smo ih muž i ja nahranili, uspavali i došla ih je svekrva pričuvat dok mi brzinski izađemo van. Vratili se na vrijeme da bebač papa, nisu ni skužili da nas nema, a nama srce na mjestu i mirni tamo negdje do dočeka nove godine🤣

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    21. Lipanj 2022. 20:28

Opa eto tebe malo vani napokon😂 neka ste, treba malo glavu proluftati!
    Drago mi je da klopa napokon bolje!
    Mi smo na moru opet i narucila sam joj onaj fredov kolut i kapicu i majcicu. Kad to stigne idemo na prvi kupanac. Javim kak je proslo. Mala je tri cetvrtine dalmatinka, valjda ce se voljeti kupati🙈
    Ako se netko vec brckao, bas me zanimaju dojmovi

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Bru1502
    22. Lipanj 2022. 19:25

Mi smo kupali maloga na plazi zadnja tri dana al u bazencicu s ugrijanim morem i sad se malo nahladio pa smo dns preskocili, a sutra bi mogli isto malo jer se voli kupat.Il smo ga dugo drzali u bazencicu pa mu se ohladila voda ili je problem sto je napola bio pod suncobranom u hladu.
     Imamo i mi taj kolut ali nam je more bilo malo hladno- 22 stupnja, pa njega nismo htjeli u moru kupat, samo smo mu noge malo skvasili. Cekamo kad bude bas toplo more 24,25 da uzivamo u kolutu.

Mateo 30.11.21

• Upitnica_Split
    24. Lipanj 2022. 14:46

Ja sam se okupala, ona samo močila stopala. I spavala u hladu borovine 😁 
    Mislim da joj je još malo hladnjikavo.
    Ovih dana idemo u kupnju suncobrana, koluta i rucnika. 
    U cemu cete kupati bebu? U onim pelenama za kupanje ili kupacim gacicama?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    24. Lipanj 2022. 15:05

I mi smo malo smocili noge🙈
    Cekam da mi glupa narudzba stigne vec sto godina. Ja sam joj uzela pelene za kupanje i onu majcicu i kapicu. Al ak vidim da nije osjetljiva na sunce skinut cu joj i majicu. A za pelene, ne bi htjela da se pokaka u moru, zato sam uzela njih.
    Kak ti je inace mala ovih dana Upitnica? Tu su si negdje pa sam uvijek znatizeljna. Btw mi krenuli s kasicama (drugi pokusaj) i sve joj je fino. Cak i s jezikom sve bolje hendla hranu..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    24. Lipanj 2022. 16:13

Najveca promjena - otkrila je glasnice i sad se po cijeli dan glasa kao operna pjevacica (ne bas dobra) i vice/pjeva i kad je naspavana, sama se igra, ljuta.... presmijesno 😂 glasno se smije kad je škakljamo ili ljubimo po trbuhu.
    Jos nismo krenuli s kasicama, taman danas joj 5.5mjeseci. Tek je nekidan pocela pokazivat interes za nasu hranu. Pokusala mi je preotet sladoled! Naslonila sam joj kornet na usnu i nasmijala se. Valjda joj paše hladno. A meni ostao balavi sladoled 😐 sta ti je majcinstvo - pojela sam ga, a prije bih ga ostavila da ga je netko krivo pogledao 😂
    Vrti se sad na obje strane iako lijeva strana još šteka. A kad spava vrti se pravilno na obje strane a da i ne zna 😁 počela je i stopala lagano hvatat.
    Spava super! Sama je uvela spavanac između12 i 14h od 1.5-2h. Odusevljena sam 😁 a nocu spava i dalje isto - od 20 do 22 zaspe, ovisno jesmo doma ili vani pa sve do 5 ujutro. Ali 5 bez iznimke! 
    -
    Kako vas dvije? Hoces je mazat nekim spfom na plazi? Kojim?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    24. Lipanj 2022. 18:10

I moja je vokalna za popizdit😂 i krevelji se ko bedak kad ju bacakam ili cmacem po trbuhu. Moram se pohvaliti da sam dobila i prvo pisanje u usta🤦‍♀️ 
    Isto se vrti na obje strane ali joj je desna puuno draza. Lovi noge vec neko vrijeme i dođe blizu usta al jos ne moze skroz😂 Najvaznija si je kad stavi noge na onu precku od kolica. 
    Stavili smo ju u sportski dio kolica prije cca 3tjedna jer vise nije stala u kosaru a i vruce je previse. Danas sam joj uzela i onaj suncobran za kolica.
    Spavanje mi je i dalje bolna tema😂 Nadam se kad joj se busa malo napuni s kasama da ce bit bolje. Preko dana relativno fino spava, al po noci svako malo neki jauk i vrti se ko luda.
    Ja bi SPF kreme htjela izbjeci jos neko vrijeme. Ici cu na plazu oko 18 pa se nadam da nece bit prejako sunce. Zato sam i uzela tu majicu za kupanac sa SPF zastitom.
    Covjece, necu se ni okrenuti a proci ce pola godine od poroda, nevjerojatno mi je to…

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.