Isuse nemrem si to ni zamisliti, ova moja se dere ak joj maknem bocicu na sekundu da bradu pobrisem😂
Samo neka ona papa, bolje tako nego da ti odbija hranu, ovaj moj makne bočicu rukom da bi mi se nasmijao ili rekao guu i sve je zanimljivije od tog mlijeka koje eto jadan mora popit🤣
Uz to ovog od skoro 3 godine moram ucjenjivat da bi pojeo bananu zgnječenu vilicom, dok neke bebe od 6 mj same drže bananu i papaju.
Ali uvijek postoji nada da će jednom počet bolje jest nadam se brzo😀
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cure, ako se nekoj da napisati koliko vam je cm imala beba sa 4 mjeseca? Mi obavili sistematski i ima 7.060 što je super s obzirom kako jede, on se rodio sa 3.380 tako da je i poduplao porođajnu već 😀. Ali ima 67 cm što se meni čini baš jako puno, rođen je sa 51. Tata i ja smo dosta visoki pa jasno da će biti i on ali je ipak mi se čini puno. Cijepljenje opet morali odgoditi jer stariji ima crijevnu virozu, eto to nisam znala da svi u kućanstvu moraju bit zdravi da bi se beba cijepila...
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Mi smo u ponedjeljak bili na pregledu, sa 4 mj. i 10 dana ima 65 cm i 8,02 kg.
Moja je rodena sa 48 cm i 3,30 kg.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Nemam pojma gdje su mi te brojke, al moja miška valjda sad sa skoro 6mj ima 67cm :D
A rođena je s 48.
Mi smo oboje na 175cm visine.
A težine, mislim da je prešla 8kg. Umirem s njom u rukama.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo u ponedjeljak bili na pregledu, sa 4 mj. i 10 dana ima 65 cm i 8,02 kg.
Moja je rodena sa 48 cm i 3,30 kg.
Wow, Marta je velika curica 😁
A ja mislila da je moja 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Bravo, ima jos konkretnih curica☺️
Moja je sad na 8,2kg i nekih 69cm.
Upitnica jel se pripremas na nakuhavanje?😬
Mi smo danas mrknuli batat s malo piletine. Pratim nutri.ma.ma na IG i ona kaze da se moze sa mesekom isto brzo krenuti pa smo ju mi poslusali🤪 Znam da i Melani uskoro krece. Javljajte dojmove!
Znaci mom djetetu je SVE fino hahhahha
Inace, od kad je otkrila spavanje na trbuhu nista drugo ne dolazi u obzir. Spava ko gospodja neka, nogica onak bocno na mali jastucic ma za krepat od smijeha. I pivotira ko velika. Za cas je na drugom kraju kreveta ili podloge. I od jucer vriska, non stop! Kao od uzbudjenja kaj ja znam. Znam samo da me glava od nje boli. A i zglob od lijeve ruke mi je nastradao od debele guze😂 jedva ruku pomicem😅
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Stvarno velike cure! Sad kad možemo krenuti s dohranom nekako mi se još malo čeka...ma samo koji dan pa krećemo. Bibi, skroz joj miksaš ili? Ja već danima slušam o stavljanju mljevenih keksa u mlijeku od starijih članova obitelji, ooopet ista priča🙄
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ma cekaj sto duze. Svi trube da je najzdravije tako. Ako ti se mikac lijepo razvija, nema zurbe. Da moja nije non stop gladna ne bi ni ja zurila. Al bas gusta u klopi, otvara usta ko vrabac, pruza ruke, nama uzima hranu iz ruku…
Ma mislim da to sa keksima i razno raznim pahuljicama nije neka sreca. Kako nama odraslima, tako ni njima malenima. Ne slusaj ih, tvoj bebac i radi kako ti intuicija nalaze.
Povrce sam smrvila sa vilicom pa je ostala tu i tamo koja grudica, a meso sam danas miksala. Ok ona reagira na mini komadice pa necu inzistirati na skroz kasastom. I priznajem da sam joj dala 2 kupovne hipp eko kasice🙈
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Planirala sam cekat pregled koji dan nakon punih 6mj pa krenit sa spizom, uz blagoslov pedijatrice. Zadnji put mi se uvrijedila jer je nisam pitala za AD, uzela sam onaj koji je bio u rodilistu, pa da se iskupim. 😂
Nekidan je malica zvalaka koricu kruha i bilo joj je zanimljivo. Kad bi se namočila, dala bih novi komad. Ne prestaje gledat kako jedemo i pijemo. Dala sam joj malo vode iz velike čaše i to joj je bilo zabavno, odmah je uhvatila kako treba. 😂
-
Drobljeni keks 😂 samo zanemari.
Ja cu i rizine pahuljice preskocit, nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost. Davat cu joj svasta da proba bez da pratim kolicinu. Mala je, mlijeko je i dalje mlijeko, al neka proba sve okuse sad da se navikne. A ne ka ja, u ovim godinama iz francuske vadit grašak i kuhanu mrkvu iz juhe 😂
-
Bili smo bliski kontakti koronašu pa sad moram par dana bit atento oce sta bit. Split je malo vesel opet s tom koronom. A jbg. Nadam se da ce nas zaobic.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kašice - neka i to proba! Ne sudim nikoga zbog njegovih izbora jer znam da svak zeli svom djetetu najbolje. Godinama cekam razlog da i sebi kupim kašice. Zadnni put sam ih jela prije 20ak god kad mi je sestra bila mala. Dala bih njoj žličicu, sebi dvije. 🤣
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji