Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    24. Lipanj 2022. 18:51

Ma i ja planiram iza 18 na more, ali nekad se zapitam jel i to previse 😶😂 ono, zateknem se da letim od zgrade do auta da izbjegnem sunce kao laserske zrake 😂
    -
    Mi smo se prebacili davno u sportski dio radi vrucine i da ima bolji pregled sta se dogada oko nje. Doduse, spusten je u nulti polozaj, al i to je nesto.
    -
    Pisanje u usta 😂😂😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    25. Lipanj 2022. 20:24

Upitnica, super vam je ovo noćno spavanje, blago vam se. U tom vremenu se niti ne budi za jesti ili? Moj je jednu noć 6 sati u komadu odspavao pa mi se to činilo nekako dugo bez hrane, ali sutra ima 4 mjeseca i mislim da bi nekih 7 sati sna bez hranjenja bilo idealno. E sad treba doc do toga nekako😄 Ali za pelenu mi se to čini dosta dugo sati bez mijenjanja 😔

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    25. Lipanj 2022. 20:37

Moja klopa oko 20h pa opet oko 5h. Tak da i pelena izdrzi jer u biti ne piski puno.
    Mi smo se danas prvi puta bas okupali (i u kolutu i bez) i bila je zadovoljna na pocetku al kad je krenula plakati zbrisali smo doma🤦‍♀️
    Cini mi se da ce veci problem biti za kupanje ju uloviti dobre volje, da joj se ne spava i da nije vec gladna a da ne bude vani vruce. Btw nikako joj nije dosta 5X180ml. Pedica nam je na go, a nisam pametna vise kaj da radim s tom klopom..

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    25. Lipanj 2022. 21:01

Mozda bi ju zasitila žlica rižinih pahuljica u svaki obrok ili nakon što popije mlijeko da joj daš još 20ak ml vode ili čaja da joj se napuni želučić. Ili joj za neke obroke možda dat mjericu više. Moj zvjera na sve strane i igra se sa sisačem tako da tih 130 ml jede po 25 minuta 🙄

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    25. Lipanj 2022. 21:31

melani32

Upitnica, super vam je ovo noćno spavanje, blago vam se. U tom vremenu se niti ne budi za jesti ili? Moj je jednu noć 6 sati u komadu odspavao pa mi se to činilo nekako dugo bez hrane, ali sutra ima 4 mjeseca i mislim da bi nekih 7 sati sna bez hranjenja bilo idealno. E sad treba doc do toga nekako😄 Ali za pelenu mi se to čini dosta dugo sati bez mijenjanja 😔

Budi se budi, dvaput otprilike. Oko ponoci i oko 3. A najdraze mi je kad razduzi pa bude oko ponoci pa u 5 i onda ustajemo. Al ne smeta mi. Zbilja se stignem naspavat pa ajde 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    25. Lipanj 2022. 21:33

bibi

Moja klopa oko 20h pa opet oko 5h. Tak da i pelena izdrzi jer u biti ne piski puno.
    Mi smo se danas prvi puta bas okupali (i u kolutu i bez) i bila je zadovoljna na pocetku al kad je krenula plakati zbrisali smo doma🤦‍♀️
    Cini mi se da ce veci problem biti za kupanje ju uloviti dobre volje, da joj se ne spava i da nije vec gladna a da ne bude vani vruce. Btw nikako joj nije dosta 5X180ml. Pedica nam je na go, a nisam pametna vise kaj da radim s tom klopom..

Da, moguce da ce doktorica predloziti rizine pahuljice ili odma konkretno da krenes s dohranom. Misku vise mlijeko ne zadovoljava  😊
    -
    Mi opet bili na plazi al je dosta puhalo pa je nisam mocila. Al otkrila sam da odlicno spava u žamoru kupaca. O-dli-čno!

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    25. Lipanj 2022. 22:59

Hvala curke! 
    Dam joj sasvim finu kolicinu kasice za pocetak. Ona bi valjda pun tanjur pojela. I bocica nakon toga ofc🤦‍♀️
    Par puta sam joj i za veceru davala malo rizinih pahuljica u mlijeku, al me frka da ne pretjeram sa svim. I bas mi se cini da bi vise bocice. Pitat cu dr jel moze dobit jednu, dvije porcije vise🙈 Koliko bi sve bilo lakse da ciki🥺
    Danas je na plazi je bio malac 5mj. star i naravno da je veca ‘za broj’ od njega😂
    E da, sinoc je prvu vecer spavala na busi pola noci. Kad joj je dosta krene kmecati da ju se okrene a ja ko kobac stalno vrebam jel dise 😅

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    25. Lipanj 2022. 23:00

melani32

Mozda bi ju zasitila žlica rižinih pahuljica u svaki obrok ili nakon što popije mlijeko da joj daš još 20ak ml vode ili čaja da joj se napuni želučić. Ili joj za neke obroke možda dat mjericu više. Moj zvjera na sve strane i igra se sa sisačem tako da tih 130 ml jede po 25 minuta 🙄

Isuse nemrem si to ni zamisliti, ova moja se dere ak joj maknem bocicu na sekundu da bradu pobrisem😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    25. Lipanj 2022. 23:01

Upitnica_Split

bibi

Da, moguce da ce doktorica predloziti rizine pahuljice ili odma konkretno da krenes s dohranom. Misku vise mlijeko ne zadovoljava 😊
    -
    Mi opet bili na plazi al je dosta puhalo pa je nisam mocila. Al otkrila sam da odlicno spava u žamoru kupaca. O-dli-čno!

U koje ste doba isle?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    26. Lipanj 2022. 07:00

bibi

Upitnica_Split

bibi

Da, moguce da ce doktorica predloziti rizine pahuljice ili odma konkretno da krenes s dohranom. Misku vise mlijeko ne zadovoljava 😊
    -

U koje ste doba isle?

18, 18ipo. Taman doma odspavala 45min. Došli na plažu i aj laku noc 😂 probudila se nakon uru naspavana 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.