Melani hranim sad malu pa mi palo na pamet da su rekla da dajes AR hranu malom.
Vjerojatno nije to al nama se cucla zna zacepiti na pola puta pa ona krene pizditi. Ja spricnem to van i bude bolje.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Da i nama se to dešavalo ali mu od jučer dajem obični Novalac jer mi palo napamet da mu je možda ar pregust. I isprobavam svaki obrok drugu bočicu. Moj stariji je od 3. mjeseca života htio jest samo dok spava ali ovaj spava toliko čvrsto da niti ne vuče ili pak ne zaspi dovoljno pa odbija. Čini mi se da maaalo bolje pojede kad mu stavim Espumisan u bočicu jer promjeni okus mlijeka. Ma tko će ga znat. Zato ruku jede stalno čak više ni duda nije tako super kao vlastit prsti. Ne mogu vjerovati da ću imati dva od dva koji zezaju za jesti. Ali zato kad dođu u pubertet će pustošit po frižideru 😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Curke jeste se okurazile malo razgoliti bebe? Moja je samo u pidzamici i znoji se ko luda🤦♀️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
I sa cim ih pokrivate po noci?🙈
Btw jel moguce da mi mala ima onu regresiju ili kak se to vec zove. Pocela je u neka cudna doba dok spava plakat iz cista mira. Primim ju, nosim pa se smiri, ap dernjava bude na najjace..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Doslovno sam dosla to napisat!
Traje od proslog utorka/srijede. Dnevno spavanje je dosad bilo mirno i budila bi se vesela. Sad se budi plačuć kao da su joj sve lađe potonile. A popodne kreće plakanje konstantno, nekad stane da se nasmije (helou!) I opet vrišti iz petnih žila. Gleda me i vrišti. Navečer je uspavljivanje teže nego prije al i dalje spava noc dobro (kristefala!).
Cijeli dan mi je na rukama, oce se mazit, trlja lice i oci, jede malko vise nego prije. Al ajme. Samo mene oce za uspavljivanje.
Ne plače samo kad je nešto novo zainteresira ili kad netko svrati. Al i to maks 30min i opet plač.
Luda sam više al nosam, nunam, u hodu stignem skoro samo pit vode.
Danas je uvalim mužu na vratima čim je stiga s posla i on je izvede (vrištala je pola šetnje) a ja odem na kavu sama sa sobom. I par dice tamo vrištalo. Mogla sam i kuci ostat 🤣
3 MPO postupka
💜 01/22.
Moja je u bodiju dugih rukava i tankim tajicama i carapicama. U tome i spava. Al morat ce uskoro u kratki rukavić jer se ugrije nama u rukama.
Spava s nama (na meni radi refluksa, cim je polegnutija vraca joj se mlijeko) pa se i pokriva s nama (trenutno 1 deka plus njena dodatno na dohvat ruke ako je ujutro friškije).
3 MPO postupka
💜 01/22.
Evo i mene da se konačno javim.
Moja je jucer napunila 12 tjedana, al vec duze vrijeme gura rukice u usta, bojala sam se da nece cuclat prst. Netko je tu napisao to radi jos jedna beba,pa mi je utjeha . To sam prije procitala al sad se javljam . Moja cica, no nemam uvijek dosta mlijeka onda je malo podfutram sa dohranom da ne urla ko mali slon.
Pokusavala sam usplstavit neki ritam za spavanje da ide oko osam na zalost to nejde. Odustala sam. Zaspi oko pola jedanaest ili kasnije kako kad🤷♀️. Onda spava ko top hvala bogu.
Što se tice odjece, vise je ne obundam ,body i hudica gore i kapica dopodne, a kad pripece onda samo body naravno uz hlace i carapice.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Bok cure, evo i mene. Kod nas bilo svega, zakurio mi prije 2 tjedna jako, cepic nije pomagao, bjez na hitnu, tamo vec 40, prestavila sam se...Ispala urinoinfekcija (E Coli) i upala bubrega, ostali u bolnici nekoliko dana, pa doma dalje antibiotik, a jos cemo ici na neku pretragu da se vidi je li refluks mokrace u pitanju... Koji stres, on tako mali s onim braunilama, bdijela sam od straha da se nesto ne dogodi, citala o toj E Coli kako moze biti opasna...samu sebe ubijala da kak se to dogodilo a stalno ga cistim i presvlacim, jooooj, nadam se da smo se rijesili bakterije, uffff. Redovito piski, pratim da je hidriran, ali nikako da caj ili vodu pije, nece pa nece kako god da dajem, samo svoj AD, a kako dolaze vrucine i znojenje rukica i stopala krenulo, strah me da ne dehidrira.
Citam sto ste pisale, pa tocno slicne brige imam! Kako obuci za van, za spavanje, sinoc sam ga prvi put stavila da u kratkim rukavima spava i tankim dugim hlacicama, lagana dekica, ujutro bio sav topao. Od jucer mi je po doma samo u bodicu kratkih rukava, hlacice obucem ako su nogice hladne pa opet skinem kad su vruce. Jutros sam mu za van na bodic kratki stavila tanke hlacice i gore tanki blejzer raskopcani. Nisam pametna, pipam ga pa ako je vruc skidam stvari. A jucer sam se uplasila da je opet temp, ali nije nasrecu bila, valjda ga pelud muci jer kise puno, zasuze oci, cujem nos da se puni (prozirna sluz) pa cesce s fizioloskom cistim. I njega to cini nervoznim kad noc krene reagirati.
*kad nos krene reagirati
A nervoziranje, uuuu zadnjih dana pogotovo (sad ima skoro 3 i pol mj). Dakle poceo je strajkati s hranom, popije pola bocice i onda muke bozje, ili pocne cviliti, ili kao lud zvirlati okolo, sve je zanimljivije od bocice, plafon, prozor, jastuci, sve...Mislila sam prvo da manje jede zbog antibiotika, onda pak jer toliko glodje sake i slini da krecu zubici, onda da je mozda neki razvojni skok s obzirom na nervoziranja, a mozda je sve pomalo. Zadnjih nekoliko hranjenja je cak pojeo sve, i to nakon x puta mijenjanja polozaja da bi na kraju lezeci na ledjima pojeo bocicu do kraja, uz blejanje po cijelom stanu i neka mrmljanja Hranjenje mi sad potraje i po sat vremena, preznojim se sva, dizem cesce na podrig, smirujem ga kad poshizi, kumim molim i cekam da se udobrovolji nastaviti jesti. Ili odustanem ako vidim da bas nikako nece. I tak.
A uzela sam mu curaprox zveckicu za pomoc kod izbijanja zubi, ajme jucer ju je sam drzao i glodao, paonda nekako ljutito na nju mrmljao dok ju je tamanio, vidim da su desni malo crvene, izgleda da se nesto kuha tu...
Sortiraj odgovore
Najstariji