Aha, vi ste tu sve s većim plaćama. Meni svejedno 😂
Mislim, veća je dosta, al puno je prikazano kroz stimulacije i neoporezivo šta je sranje.
Više mi je žao da nismo upali u ono o 10 dana obveznog dopusta za očeve pa je moj muž dobio 1 (riječima: jedan!) dan plus nekako isposlovao još 1 (wow). Al dobro, bilo pa prošlo. Preživili smo. Sad bi rado onoj sebi u početku rekla - žene oko tebe nr laži zbilja postane lakše! 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Dopust za oceve bi morali uvesti jer je rijec o uskladivanju s europskom regulativom i to negdje do ljeta, koliko znam. Jedino ne znam kako ce se to reflektirati na nas koje smo rodile ranije. Bilo bi lijepo da i nas zahvati.
A da je lakse, fkt je. Onaj pocetak je ozbiljno zahtjevan. Meni cak gore emotivno nego fizicki.
Jedno random pitanje, jel imate neko svjetlo upaljeno po noci?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Slazem se, i meni nekako bilo emotivno na pocetku puno zahtjevnije nego fizicki.
Svjetlo - po noci ostavim malo svjetlo od kupaonskog ogledala i pritvorena vrata kupaonice koja nam je uz spavacu sobu, time taman dobijem mrvu svjetla da ga po noci vidim, a on je fino u mraku i moze pajkiti.
Clarissa i moja cura unatrag 2,3 tjedna puuuno slini. Cak i mjehure napuhava s ustima. Mozda se zbog te slini cini da je bljuvaka vise. Nemoj se sekirati ako se beba ne muci. Moja se bas izvija radi refluksa i mljacka i plazi jezik. Bas se vidi da ju smeta. Od AR hrane kaka ko koza male braboljke, a tek smo na 3 mjerice (od 5).
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Clarissa i moja cura unatrag 2,3 tjedna puuuno slini. Cak i mjehure napuhava s ustima. Mozda se zbog te slini cini da je bljuvaka vise. Nemoj se sekirati ako se beba ne muci. Moja se bas izvija radi refluksa i mljacka i plazi jezik. Bas se vidi da ju smeta. Od AR hrane kaka ko koza male braboljke, a tek smo na 3 mjerice (od 5).
Uf, drzim fige da joj postane lakse.
Ne znam, budem pratila stanje, nekad se krene izvijati dok jede pa ga stavim na podrig, podrigne kao kamiondzija a ne bebac i moze dalje jesti, sad jel se tako naguta zraka dok po bocici manevrira halapljivo ili je jos nesto u igri, nemam pojma. Danas opet bljuvac mali tijekom podriga usred hranjenja, jutros bio pol sata nakon hranjenja, i tak
Meni to zvuci ko da se zraka naguta dok klopa.
Moja isto podriguje ko kamiondzija. Presmijesno, onak sva u cvijeticima ili rozom i onda ga rokne ajme meni😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Upadam ko padobranac, pratim al ne pisem🤷♀️
Kod nas gori svjetlo zbog bebice od kad smo dosli iz rodilista. Strah me bilo spavat u mraku zbog male da ju odmah vidim cim ustanem. Imam nocnu lampu iz lidla, spustila sam ju uz krevet, i stavim da svjetli na najslabije..da se malo vidi a opet da nam je mrak.
Moja je pocela slinit u zadnje vrijeme, i onda radi neke balončić . Ima 9 tjedana, i da kad podrigne ko prase je....baš se čuje. A kad prdne onda i zaplace na kratko.
Naknada nam se racuna radni dani puta satnica. Netko je od cura vec napisao ,pa koliko ispadne. Da bilo bi super da i drugih 6 mj bude puna placa. Na zalost puno se pricalo na kraju nista od toga kako izgleda.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Kod mene je upaljeno svjetlo u hodniku, a vrata od sobe pinku otvorena pa je taman vidim u mraku. Mada mi se čini da bi nam ulična rasvjeta bila dosta točno smo u razini lampe 😁
Računam da bolje da cijelu noć postoji to slabo svjetlo nego da je prepadnem paleći lampu kad moram nešto odraditi
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kod nas gori svjetlo zbog bebice od kad smo dosli iz rodilista. Strah me bilo spavat u mraku zbog male da ju odmah vidim cim ustanem. Imam nocnu lampu iz lidla, spustila sam ju uz krevet, i stavim da svjetli na najslabije..da se malo vidi a opet da nam je mrak.
Moja je pocela slinit u zadnje vrijeme, i onda radi neke balončić . Ima 9 tjedana, i da kad podrigne ko prase je….baš se čuje. A kad prdne onda i zaplace na kratko.
Naknada nam se racuna radni dani puta satnica. Netko je od cura vec napisao ,pa koliko ispadne. Da bilo bi super da i drugih 6 mj bude puna placa. Na zalost puno se pricalo na kraju nista od toga kako izgleda.
Mislim da imamo istu lampu (s tri jacine) i u mene stoji ispod kreveta i krevetica, jos prekrijem napola necim da jos manje svijetli, osim kad mijenjam pelenu po noci onda pojacam svijetlo. I ugasim je negdje oko 5ipo ujutro kad od vani pocne probijat malo svijetla iza zavjese.
Jel nabavio tko suncobran za kolica i jel ga koristi vec, moj sve zmiri na sunce u kosari od kolica. Imam iz mullera neki paravan al onda nece nista vidit iz kolica. Jos malo vise od mjesec dana i prelazimo u sjedeci polozaj pa kontam mozda nije los taj suncobran…
Mateo 30.11.21
Moja je pocela slinit u zadnje vrijeme, i onda radi neke balončić . Ima 9 tjedana, i da kad podrigne ko prase je….baš se čuje. A kad prdne onda i zaplace na kratko.
Mislim da imamo istu lampu (s tri jacine) i u mene stoji ispod kreveta i krevetica, jos prekrijem napola necim da jos manje svijetli, osim kad mijenjam pelenu po noci onda pojacam svijetlo. I ugasim je negdje oko 5ipo ujutro kad od vani pocne probijat malo svijetla iza zavjese.
Jel nabavio tko suncobran za kolica i jel ga koristi vec, moj sve zmiri na sunce u kosari od kolica. Imam iz mullera neki paravan al onda nece nista vidit iz kolica. Jos malo vise od mjesec dana i prelazimo u sjedeci polozaj pa kontam mozda nije los taj suncobran…
Jee ,imamo istu lampu. I meni je izmedu kreveta i kindrepeta, i isto gasim cim se pocne danit.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji