Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    17. Svibanj 2022. 20:53

Ista stvar s trbuhom. Svi su organi pali natrag u trbusnu supljinu naglo 😂
    Al imamo ubojite bicepse od ovih 7-kilašica 💪

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    18. Svibanj 2022. 18:42

Bibi, izletilo mi na fejsu ono kad na trbuhu odignu i ruke i noge u zrak. To je Landau refleks. Guglala, pise da je njegov izostanak znak slabijeg mentalnog napretka. Sve je ok, dobre su nam cure 😁😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    18. Svibanj 2022. 20:52

Hahhaha ipak ce biti renesansne zenske😂
    Hvala kaj si javila

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    18. Svibanj 2022. 20:54

Al na prvu sam procitala da on JE znak slabijeg razvoja🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    19. Svibanj 2022. 11:57

Vezano na prelazak na novi ad, jer od novalaca (izgleda) ima stalno vjetrove i  jednu stolicu na dan za koju se dobro namuči...Kad smo tek krenuli na ad ih je imao po 8 na dan...nailazim na različite informacije: prelazi se tako da se zamjeni prvo jedna mjerica novim ad-om pa druga, treća itd. ili tako da se zamijeni obrok, pa dva pa tri?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    19. Svibanj 2022. 12:17

Jedan dan 1 obrok, drugi dan 2 i tako dok svi ne budu novi AD. Nemoj miješat različite mjerice u 1 bočici 😉
    Kažu da je prilagodba do 14 dana, pa nemoj odmah hit obeshrabrena ako se sve ne promijeni brzo.
    -
    Moja je na izdojenom mlijeku imala stolicu svaki dan puno puta (svaku pelenu), na AD je bila na svako 2.dan i to eksplozivne, proljevaste. Sad kad se skroz navikla (cini mi se) kaki svako 2., 3. Ili 4.dan i to gustoća.... nezz.... tempere? 😂 Al ne muči se više kao prije. Moraju i naučiti to raditi 😁 trbuh joj je mekan, grčeva nema pa se ne uznemiravam oko učestalosti. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    19. Svibanj 2022. 17:03

Da i kod mog je inače ko tempera, ali ovo danas se kotrljalo s pelene, užas...ako se ponovi dat ću mu kamilicu. Inače, na dan kad se rodio išla sam pitat sestru kad će mi ga donjet i taman naletila na doktora koji govori sestri da ga ispere kamilicom jer bljuca plodnu vodu. Kad se me vidjeli su prestali pričat, valjda da im nebi pizdila jer mu daju kamilicu. I pitam jednu sestru koju znam a tamo radi i govori mi da ih svih tankaju kamilicom prvi dan da se očiste 🙄

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    19. Svibanj 2022. 18:07

Oldie but goldie😂
    Bas me zanima kak to sve izgleda u rodilistu kad mame ne gledaju. Baby handling i to, mos mislit😂
    Moja svakih par dana dobije par bocica bez AR formule jer krene kakati brabonjke ko mala koza. Dok to tiska sva se zacrveni i stenje ko frajer od 100kila, bude mi ju teako za gledati.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    20. Svibanj 2022. 18:09

Babyhandling je za roditelje i ove šta nam drže tečajeve - terapeute 😂
    A kako rukuju bebama u bolnici.... ja šokirana gledala kako mlataraju cimerici bebom u viziti. A kupanje u sudoperu jednom rukom dok drugom priprema cistu pelenu. 😂
    Mislim,  svaka cast, muz i ja malu jos skupa kupamo. Otkad je zavrucilo, svaku drugu vecer udem u tus s njom i muz nas okupa. Ne peremo joj kosicu uvijek, samo da se malo osvjezi prije spavanja. 😁 brzo uci! Zna da nakon kupanja ide bocica pa spavanac i sad je vec nestrpljiva kad je brišemo, a oblačenje ide uz vrisku i bacakanje. Kad dode bocica, usrkne je kao da nije danima jela i onesvjesti se u roku keks 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Clarissa
    20. Svibanj 2022. 19:14

Ajme imas pravo, sjetila sam se bas kak su ih u rodilistu utrpavali na kolica kao struce i voziiiii dalje... Svidja mi se ovo s tusiranjem, znaci ti drzis malenu a muz tusne ili kako? Pa super ideja! Ja se otelim s pripremom kadice na kuhinjskom stolu ali ajde bar je poceo uzivati u kupanju. Sto se ne bi moglo reci za moja ledja kad ga vadim iz kadice za brisanje  Kozicu nikak ne mogu sama hendlati (osim jutarnje higijene stapicem i bademovim uljem), to nemam snage ni gledati kad mu muz prevuce. A jos nemamo tople vode, dakle od 12.5. do 2.6. smo bez tople vode jer u kvartu popravljaju toplovod, koma...ne moram vam pricati koliko se tek sad usmrdim, mislim perem se ja zgrijanom vodom pa se polijevam posudicom, ali to je nula bodova naspram normalnog kupanja, osjecam se kao da cu se ucrvati dok ne poprave, a jos se uz malca preznojim x puta dnevno  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.