Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    03. Svibanj 2022. 23:01

Da sve je bilo ok, jedino zadnjih par dana malo manje jede i odbija bočicu na zadnjih 30ak ml. Valjda je neka faza. Danas nije bilo tog kočenja samo se par puta onako kao prepao i raširio rukice, ali to znam da je morov refleks. Neću guglat više ništa nego prema nekom mom instinktu i bit će valjda ok.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

JanaL.
    04. Svibanj 2022. 08:21

Melani …šta reći…valjda trebaš biti doktor za tako zle komentare 🙄. I meni je stara zamjena nase ped. Rekla da moramo davati d3 i probiotik…da se to tako mora…nikakvi waya s d3. Dok nam je naša ped. Baš preporucila uzimati wayu s d3. 🤭. Valjda je to neka „stara skola“. Drago mi je da vam ide dobro I svaka čast za te vrećice…mi se uvijek borimo s tim lijepljenjem. Za to što si navela za bebolinu vjerujem da nije ništa strašno , ali da budeš mirna provjeri s ped. Vjerujem da je to samo faza istraživanja… moj zadnjih par dana se baš ružno nakašlje prije nekog grlenog vriskanja. Zvuči ko da je pravi pušač 🙈
    Upitnica I ja isto pokušavam povući neka ponašanja s tim skokovima, ali za sad mi baš ne ide😜. Drago mi je da primjećuješ da ti prati kalendar, kako kažeš,  i da ima to smisla. 
    Bru suncobran nismo nabavili ali gledam za nešto protiv komaraca i tražim kreme za sunčanje. 
    S obzirom da nam ide taj dio godine slobodno napišite sta vi koristite ili mislite koristiti. Googlala sam pa sam našla neke preporuke za kremu za sunčanje Badger i Alphanova. Nadam  se da ću ih pronaći po ljekarnama. A protiv komaraca baš ne znam sta bih. Mreža nam je samo za sobu ali za po vani nam treba neki sprej ili nešto sl. jer kod mojih su te beštije nezasitne. 

💙👶 07.12.

melani32
    04. Svibanj 2022. 09:26

I ja gledam za kreme, sprej protiv komaraca i suncobran. U bubamari mi nisu lijepi a u baby centru preskupi. Jel stavljate bebama kapice za van? Ja stavljam jako tanku ali ne znam baš kad još zatopli...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Bru1502
    04. Svibanj 2022. 19:29

Mi isto koristimo laganu kapu cisto radi vjetra i straha od upale uha pa mu nekad vucem prema gore da sta manje pokriva celo. 
    Vidila sam da ljudi vec koriste suncobrane, nama je kuma kupila al jos nismo preuzeli za koristenje. Stavim mu iz mullera ono sjenilo za kolica ako spava, il dijelom zaklonim stranu s koje mu sunce probija u kosaru.,.
    kako vi oblacite malce, ja kratki rukav i duga majica nekad tanka a nekad kao duksa na kopcanje pa me vazda strah da ce prokuhat…

Mateo 30.11.21

• Upitnica_Split
    05. Svibanj 2022. 17:40

Da ne ispadne da je moja beba napredna i po skolski - od 3 stvari koje bi u nekim tjednima trebala moći, sretna sam i s jednom kao da je doktorirala 😁
    Nema mi nista gore od usporedbi djece. Svi sve savladaju svojim tempom 😊
    -
    Mrzi bilo što na glavi al nekako uspijem stavit traku da joj pokrije uši kad puše. U košari je od sunca čuva krović i zakačim tetru kao zavjesu kad nije dovoljno.
    -
    Hvala sta ste spomenile kreme sa zastitom, ja se tih nekih stvari ni ne sjetim 🙁 sad cu u potragu. 
    -
    Nezz oblacim li je dobro, jedan dan mi se cini da je previse, jedan dan premalo. Uvijek je u điru najtanja dekica, kad je bas vruce skinem pokrov košare i bude u bodiju dugih rukava i dugim hlačicama. Mislim da joj je i u krevetu mozda pretoplo mada su leđa ok na opip. Nemam pojma  😶😶

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    05. Svibanj 2022. 19:10

Mi smo se malo okurazili ovih dana jer je stvarno vruce. Idemo van saml u odijelcu i kapica je bila u igri do prije dva dana. Sad smo bez jer se ja kuham u kratkim rukavima. Isto mrzi sve na glavi. Dekicu uzmem al cesto ju skoro skroz maknem. Jel imate preporuke za neke tanke pamucne dekice, a da nisu ogromne?

Moja mala ce 17.05. 4mj. i stalno pratim jel smo kako treba s napretkom i stalno mi se cini da kasni. Ok joj je sad na trbuhu (osim kaj bljuje po sebi), okrece glavu u svim smjerovima al nisam najsretnija kak lovi stvari. Na trbuhu hoce samo s desnom rukom i to je dosta jos nezgrapno. Kad ju naslonim na jastuke polusjedecki bolje lovi i sve trpa u usta. Cica palac desne ruke, a lijevu cijelu trpa u usta. Vjezbamo biti na boku, nekad se uz moju pomoc okrene i na trbuh iz tog polozaja. Inace se jos ne okrece sama ni na koju stranu. 
    I dalje se puno kesi al samo tu tamo se bas glasno nasmije. Klopa i dalje 150ml 6 puta na dan al ona je stvarno velika cura. Mislim da je oko 7kg vec i blizu 68 u duzini. 
    O kremi za suncanje sam se bas mislila ovih dana. Pricat cu s dr iduci put na pregledu, mozda ona nesto preporuci.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    05. Svibanj 2022. 20:50

Ja sam dobila neku dekicu, tanju i dvoslojnu. Nisam ni pogledala otkud je  😶
    -
    Mi taman s vjezbi i vidi se da smo jacale desnu stranu vrata jer je jednaka na obe 🥳🥳
    Sve trpa u usta, sta god dohvati (napamet, ne svjesno), obje šake palac i kažiprst. Tek otkriva vlastite ruke pa se razmaše i odjednom spazi vlastitu ručicu i promatra je 😁 čini mi se samo lijevu kojom više i grabi. Imamo ljevaka u obitelji, možda bude i ona. Mada je fizijatrica rekla da je premala da vec ima dominantnu stranu 
    -
    Mojoj je 9.5 4mj i čini mi se da ima 6.9kg - danas sam se vagala s njom i bez. Za dužinu nemam pojma. Vidit cemo na pregledu. Mada je sestra ofrlje izmjeri, po njoj je bila kraca na prvom pregledu nego na otpustu iz bolnice 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    05. Svibanj 2022. 21:35

Znaci vi ste sad gotove s vjezbicama tj. sve je ok?🙆‍♀️Bravo
    Kad kazem da je moja oko 7, bojim se da je presisala vec🙈 iduci tjedan smo na pregledu pa cemo vidjeti, al u kosari ima jos par centi iznad glave i to je to, sa strane nema nis, sve je popunila 😂😂😂
    E da, mase nogama konstantno, digne ih u zrak i gleda😂 bit ce intelektualka sigurno😂

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    06. Svibanj 2022. 10:35

A daaaaaaj 😂
    Možda je miška baš renesansno dijete - svestrana 😊
    -
    Nisu nam vježbe gotove. Imamo ih do prve godine sigurno, ali učestaloat ovisi o napretku. Evo, do sad smo bili 1x tjedno, sad 2x mjesecno. Ionako je poanta da ja s njom doma vjezbam sta mi pokazu

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    06. Svibanj 2022. 16:55

Ima li kod vas kakvih zubića već? Pa on će si sa 2 mjeseca i tjedan dana rukicu pojest koliko ju trpa u usta (nije gladan, čak je smanjio količine i zeza za jesti). I radi mjehuriće od sline. Rano mi je još za zubiće...evo i sad si toliko rukicu utrpao u usta da je počeo kašljat...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.