Bok curke!
Upitnice javi kako je prošao logoped. Jel se malo više razvezala mala Upitnica ili vas još drži u iščekivanju? S obzirom kako joj je mama elokventna ne sumnjam niti malo da će sve biti ok!
Melani drži se, i ako ne bude druge upiši ga vrtić da malo predahneš. Iako sve te piz... uvijek traju neko vrijeme i prođu. Problem je jedino što vrijeme u lošim fazama ne prolazi nego stoooji. A kako je miška? Još malo i veliki prvi
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mi smo bile na moru (stari go) i po prvi puta je ostala bez mene. Evo danas prvi dan, držite fige! U petak se vraćam na more na novi GO.Isto se kupa ko velika, baš voli more. Što se tute tiče, kad je gola obavezno kaže da joj se piški i ode na tutu ali ako ima gačice piša po sebi i niš joj ne smeta. Sad kad dođem skidam pelene na čitav dan pa da vidimo. Nisam mamu htjela s tim zamarati dok su same. Jedino ne znam što po noći jer ona i dalje pije mlijeko
Sa hranom zeza svjetski, zeleno skoro ništa neće, mese isto... Od kuhane hrane samo tjestenina i juhe prolaze uvijek, sve ostalo kako je gospođa raspoložena. Meso neće ni pogledat ako ne dobije špric kečapa na tanjur pa ga 'tunka'.Od novosti- dobili smo vrtić napokon i kreće novo poglavlje na jesen. Sigurno ću biti dosadna kad krene jer ne znam ništa o vrtićkim brigama i bolestima.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bok curke!
Upitnice javi kako je prošao logoped. Jel se malo više razvezala mala Upitnica ili vas još drži u iščekivanju? S obzirom kako joj je mama elokventna ne sumnjam niti malo da će sve biti ok!
Melanidrži se, i ako ne bude druge upiši ga vrtić da malo predahneš. Iako sve te piz… uvijek traju neko vrijeme i prođu. Problem je jedino što vrijeme u lošim fazama ne prolazi nego stoooji. A kako je miška? Još malo i veliki prvi
Logoped je u petak popodne, javim :D
-
A melani, bit ce lakse kad stariji krene u vrtic, malo ce bit vise naglaska na srednjem. Sigurno nije lako biti srednje dijete, uvijek je bitniji svatko osim tebe (logika moje srednje sestre) 😂
Plus njih sad zbilja pucaju neki baby puberteti... treba to izdrzat.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi smo bile na moru (stari go) i po prvi puta je ostala bez mene. Evo danas prvi dan, držite fige! U petak se vraćam namore na novi GO.Isto se kupa ko velika, baš voli more. Što se tute tiče, kad je gola obavezno kaže da joj se piški i ode na tutu ali ako ima gačice piša po sebi i niš joj ne smeta. Sad kad dođem skidam pelene na čitav dan pa da vidimo. Nisam mamu htjela s tim zamarati dok su same. Jedino ne znam što po noći jer ona i dalje pije mlijeko
Sa hranom zeza svjetski, zeleno skoro ništa neće, mese isto… Od kuhane hrane samo tjestenina i juhe prolaze uvijek, sve ostalo kako je gospođa raspoložena. Meso neće ni pogledat ako ne dobije špric kečapa na tanjur pa ga 'tunka'.Od novosti- dobili smo vrtić napokon i kreće novo poglavlje na jesen. Sigurno ću biti dosadna kad krene jer ne znam ništa o vrtićkim brigama i bolestima.
Super za vrtić! 🥳🥳
Bit će joj super s djecom, nauče oni svašta jedni od drugih, a i dobar je odmak od kuće. I iznenadi te da je to skroz drugo dijete. Tamo budu poslušniji, bolje jedu, spavaju.... a o jasličkim bolestima nemam šta reć. Moraju steć imunitet kako-tako. A svako oar tjedana nova viroza 😂😂 doslovno mi je kolegica nekidan rekla - hej, pa dosta je ojačala, nije odavno ostala doma. 😂😂
Mi smo trenutno nezadovoljni vrtićem i baš danas se osjećam loše, kao da sam ja kriva jer su neke odgajateljice dale otkaz i ostaju mi ove manje drage. Imam osjećaj da izdajem dijete jer mi vjeruje da je vodim na neko mjesto od povjerenja. A trenutno ga nemam. Baš sam koma. Za 3tj miški počinje mjesec dana odmora od vrtića pa se možda sve i ohladi dotad. Sumnjam. Al bar ću se ja osjećat bolje da je sa mnom, tatom, bakom, tetama (ono kad 500 ljudi kombinira godišnji radi ljetne pauze u vrtiću 😂😂)
-
Ostala je 5 dana bez tebe? I kako ide? Kakva je 1 na 1 s bakom?
A kako si ti? Mom guilt jer bolje spavas i imas pinku vise vremena za sebe?
3 MPO postupka
💜 01/22.
To je državni vrtić? A tete koje ostaju su problematične? Ona ih ne voli?
Kužim te, baš sam si razmišljala da ovih dvije i pol godine kao sam da konstantno u nekakvom stresu, previše opsesiram oko nje. Umjesto da nju prilagodim svom životu ja titram oko nje, njenog karaktera i potrebe da bude sretna i zadovoljna. Ali ne u smislu podilaženja nego da je sretna i ispunjena🙈
Ne znam, baš sam s mamom pričala kako je ona mene ostavila kod bake s godinu dana na duži period, pa se sjećam da su starci otišli na more na vikend bez mene dok sam bila relativno mala (susjedi su me pazili) i generalno manje se brinuli oko toga kako će proći. E sad jel to dobro ili loše ne znam. Uglavnom poanta traktata je da mi je potpuno jasno da ti je muka od pomisli da miška bude negdje gdje joj nije najbolje.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Za sad je super, stvarno se nadam da će tako i ostati jer nikako ne mogu do nje prije petka.
Bile smo skupa na moru deset dana pa sam se ja navečer micala iz kuće i ona je spavala s bakom da se privikne malo.
Jučer, prvi dan solo i 3,5 h sam čistila i bacala stvari. Za mene čisti seks😂
Danas frizer i napravila tortilje koje nisam jela od kad se rodila. Još jedan dan iza posla dejt s frendicama i sve želje su mi ispunjene. Jedino ne mogu baš spavat, pust mi je krevet😂
Nemam mum guilt jer sam stvarno (s obzirom na situaciju doma) ionako skoro sve do sad sama odradila pa nekako mislim da zaslužujem🙈
Jedino me muči kako da nam riješim stambeno pitanje jer bez obzira na zatišje ovo stvarno nema smisla.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
To je državni vrtić? A tete koje ostaju su problematične? Ona ih ne voli?
Kužim te, baš sam si razmišljala da ovih dvije i pol godine kao sam da konstantno u nekakvom stresu, previše opsesiram oko nje. Umjesto da nju prilagodim svom životu ja titram oko nje, njenog karaktera i potrebe da bude sretna i zadovoljna. Ali ne u smislu podilaženja nego da je sretna i ispunjena🙈
Ne znam, baš sam s mamom pričala kako je ona mene ostavila kod bake s godinu dana na duži period, pa se sjećam da su starci otišli na more na vikend bez mene dok sam bila relativno mala (susjedi su me pazili) i generalno manje se brinuli oko toga kako će proći. E sad jel to dobro ili loše ne znam. Uglavnom poanta traktata je da mi je potpuno jasno da ti je muka od pomisli da miška bude negdje gdje joj nije najbolje.
Pa njoj su tete ok, al mislim da je to zato sta se i ne bave njima. Tata je ujutro dovede, a one s glavama u mobitelima. Par puta je glasno pozdravio da ih dozive. Popodne crtici na mob. Pa jbt. Tete nisu MENI drage jer su mlade i s malo iskustva (mozda moja predrasuda) i imam osjecaj da se ponasaju kao hostese u onim djecjim igraonicama (di je ne vodim, al vidim i cujem). Ne zelim da su tete kao ja koja upalim crtic da odmorim 15min jer sam dosla s posla. Njima to JE posao i ocekujem da se djecu zabavlja bez ekrana.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Za sad je super, stvarno se nadam da će tako i ostati jer nikako ne mogu do nje prije petka.
Bile smo skupa na moru deset dana pa sam se ja navečer micala iz kuće i ona je spavala s bakom da se privikne malo.
Jučer, prvi dan solo i 3,5 h sam čistila i bacala stvari. Za mene čisti seks😂
Danas frizer i napravila tortilje koje nisam jela od kad se rodila. Još jedan dan iza posla dejt s frendicama i sve želje su mi ispunjene. Jedino ne mogu baš spavat, pust mi je krevet😂
Nemam mum guilt jer sam stvarno (s obzirom na situaciju doma) ionako skoro sve do sad sama odradila pa nekako mislim da zaslužujem🙈
Jedino me muči kako da nam riješim stambeno pitanje jer bez obzira na zatišje ovo stvarno nema smisla.
Edit na proslo - privatni je vrtic.
-
Ajme gušta, čistit u miru 🥰 s njima moš samo prostoriju po prostoriju i to ako 😂😂
Naravno da ne mislim da trebas imat mom guilt, boze sacuvaj, nego smo mi mame nekad blesave. Da nam je bar odmor. Dode odmor. Hm, tiho je, fali mi nered 😂😂
-
Mene je mama s manje od 2god ostavila kod bake i dolazila vikendom jer je radila, a nije me imao tko cuvati. I onda je prestala radit samo da mi uvali mlađu sestru 😂😂😂
-
A stambeno pitanje... nemam savjet. Samo podrsku sta god napravila. 😊
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji