A joj Melani... sretno
Jesi mu pokusala dat sa necim kuhane suhe sljive miksane?
Znam da su za probavu dobre , suhe marelice isto. Psylium isto, ali ljuskice. Kad smo kod bolovanja ,koliko skidaju....110 e e sam dobila manju placu, pa to je strasno.
Bas , vrijeme leti ko ludo.
Za tjedan dana ce bit pune dvije godine. Kad vec. Sve vise brblja, ko papagaj je, ponavlja rijeci. Ne slaze bas recenice,ali ponavlja. Zna sta hoce, gdje sta stoji, vrata ,ladice i sve ostalo zatvarat.
Mami tece 5 mjesec kako je u domu.Maza je jos doma.
Srecom iduci tjedan sam na go....
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Pozdrav cure, kako Vi i zvjerkice/ići?
Moja je postala pravi tvrdoglavac. Danas me izula iz cipela. Srce mi lupalo i na kraju sam se rasplaka koliko sam bila izbezumljena. Isle smo u vinogradsku sa trokolicom. (zadnjih tjedan dana nece se ni malo vozit,samo bi se nosila, eventualno napravi 5 koraka i to.je to.
Kad nesto nece , baca ako ima nesto u ruci ,dere se, tipa nece vozit u kolicima/trokolica odupire se, trese hoce ustat, place. Ljudi me gledaju ko da sam joj najveci zlotvor. Toliko se odupirala kad isle prema bolnici ,skoro se lupila u stupice od lamatanaja sa glavom. Jer ona nece...
Ne cudim se kad žena prolupa.
Pukla sam...
Meli skidam ti kapu do poda. Imas ih 3 ,(ti si bogata) al treba izic na kraj!
AL...koliko me razljiti ,kad se dode mazit i trljat sa nosom sve zaboravim.
Tigrice, moj mali nije sjeo u kolica otkad je prohodao. A nama bude svakako, ne ide nitko u vrtić, stariji je išao ali smo ga izvadili da nam ne donosi vrtićke viroze. Ali ić će opet od jeseni jedva čeka(m) . Malog nebi davala do 3 godine, neka je još malo sa mnom ionako me nikad nema samo za sebe. Sva sreća da beba super spava od prvog dana i dosta dobro jede inače ne znam kako bi.
Najgore mi je što je stan u groznom neredu i uvjek se bojim da nam netko ne dode nenajavljeno jer bude ko da je prošao tornado. Zidovi i namještaj pošarani jer miš jako voli crtat ali ne po papiru. Uzela sam mu za rodendan malo unaprijed, kao ploču na drvenom stalku da crta po tome, može i kredama. Fora mu je to ali ne tako fora kao zidovi😂
Nadam se da ste sve dobro cure, ide proljeće pa će nam bit valjda svima lakše
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Tigrice nisi sama. Takve faze su nekad vise izrazene, nekad manje. Znate da sam dobila upitnicu za psihologa za nju, dalje ne moram objasnjavat😂
Neki dan se bacila na pod nasred (jako prometne zebre) jer nismo isle u smjeru koji je zeljela (prema ducanu). Digla sam i nju i kolica za bebu, ne pretjerano njezno i odmah dobila ‘isuse’ od babe iza mene. Briga me.
Generalno mi se cini da je ispada ipak malo manje nego sa godinu i pol, tad je bio horor.
Kolica nam nisu u igri jer bi se ona vozila 10 min i onda ja trcim i lovim nju i guram kolica, ne da mi se to. Isto je imala fazu nosenja svako malo. Mislim da je kod nje to bilo radi raznih strahova. I to malo splasnjava. Danas smo normalno isli na pokretne stube u ducan u podrumu, bez drame.
Od novosti imamo zvjerica divlju svinju Sofi 😂 i to je ljubav stoljeca. Opcenito je u fazi da trazi igru samo kroz fizicku aktivnost i plisance. Nista ju drugo ne zanima, a taman je za rodjendan i bozic dobila svasta.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
A zasto Vinogradska? Jel sve ok?
I di nam je Clarisa?
Sve pet..idemo na vjezbe...klasika
bibi saljem ti ogroman hug....
Ja sam babu skoro poslala u rodni kraj dana kad sam isla u Vinogradsku i nekim se djedom potukla. Pretrco zebru i vuce se ispred mene, nije se pomakno dok ga nisa sa prednjim kotacem zakacila.
Em ona luduje, em ljudi /klinci ne gledaju.
Nisa kratkog fitilaj, al kad me ona izuje iz vipela nemam milosti ni za koga.
Sortiraj odgovore
Najstariji