Mala Upitnica Sretan rockas!!! Kak je prosla proslava?
Bas dobro kazes da su sad jako fora, osim kad nisu jel😂, pravi mali ljudi.
Ja imam neke krstitke i isprobavala sam haljine i cipele na petu, a mala pored mene govori…. Kako lijepa mama🫠 naucila je i kak se svi zovemo pa stalno po kuci hoda i govori mama pa moje ime, pa svoje, pa tatino, pa mackovo😂
Isto tako je i jako izrazenog karaktera, pa cemo vidjeti kako ce to ispasti. U subotu sam vam htjela pisati jer sam bila bas jadna. Ima momente kad podivlja skroz, vristi i lovi macka i ako ga dograbi lupa ga itd. Ja sam ju na sve mile nacine pokusala urazumiti i na kraju je krenula i mene nogama lupati i klepnula sam ju dva puta po guzici. Ona se rasplakala, a ja u komi citav dan. Instiktivno mi je doslo, a stvarno nema smisla.
A druga strana njena strana je bistro, milo dijete koje kuha sa mnom rucak, usisava, pomazi se…uf jako su intenzivne te nase ‘bebe’😬
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sretan sretan rođendan mini upitnici!
Pa ta mala bibi je pametnica samo takva!
Jes, baš intenzivne... Jučer opet bio tantrum poslije vrtića, povratak kući je počeo sjajno, sve super, štrumfali do doma i gledali brojeve i slova po autima oko nas, komentirali, smijali se, i onda odjednom pred zgradom ničim izazvano (barem ja ne vidim racionalan povod, tko zna što njega preklopilo) krenulo ludilo, lupanje nogama, vrištanje, protestiranje, kvart se orio, jedva sam ga uz sve druge stvari donijela na treći kat jer iz nekog svog bijesa nije ni htio po stepenicama, doma je još 20 min vrištao i nije se dao ni dotaknuti, i onda kao vodom odneseno, ko da ništa nije bilo, evo frajera ide u kuhinju i traži jesti i dalje sve okej. Ima u zadnje vrijeme baš dosta takvih nekih ispada za koje ne znam procijeniti okidače, dosad sam naučila koje su nagazne mine pa ih izbjegnem ili skrenem mu pozornost, ali bome ima i tako nekih kojim još ne znam doskočiti uz svi silu truda...
Sretan rođendan Mini Upitnici🥰
nikkac, ma normalno je to sve. Moja beba ne kaka po noći ali je vratila noćne obroke zadnjih par noći i to svaka 2 do 3 sata. A bila je skroz prestala jesti noću. Baci oko na Ljetne bebe 2023, ja tamo ne stignem pisati ali ih pročitam i pisale su cure i o tome što tebe muči.
Bibi, maleni nije dobio po guzi ali veliki da. Negdje s 2 godine i tad je to nažalost bilo neophodno iako sam se mrzila zbog toga i ne podržavam nikako ali nažalost bilo je par situacija. Nadam se da više neće doć do toga ni s jednim od njih.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
I ja se mrzim radi toga, jako jako ruzan osjecaj razocaranja u samog sebe. Trebala bi znati i moci bolje i onda tako…
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ma nemoj se gristi zbog toga prošlo je, ona je to zaboravila, pusti. Mislim da je našoj generaciji dosta zeznuto odgajat dijete u vremenu kad je dijete uvijek u pravu jer mi smo rasli u vremenu kad je roditelj bio uvijek u pravu. Neki dan njih dvoje nemogući, zavlače se pod casmatino dok je beba na njemu i kaže im moj tata da se smire ili će doć policija. U šali naravno. I ja mu kažem da im to ne smije govoriti jer će se bojat policajaca i neće im se htjeti obratit ako nekad budu u nevolji. I moj tata na to blijedo gleda i govori mi da sam premekana s njima. Ne znam....mene se strašilo i policijom i babarogom...a bome sam i dobila po guzi kad je trebalo. Ne opravdavam to nikako ali da nam je lako uvijek odreagirat ispravno na njihove žute minute, nije, baš nekad bude teško.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cure jel bi se usudile same voziti 2 i pol - 3 sata sa bebacima? U smislu zabavljanja djeteta itd
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mozda i bi da vozim. Ko torba sam, muz uvijek voz. A ja nikako da krenem .
Znas kakva je. Ako je dobra mozda i mozes...pustis joj neke crtice/pjesmice ovisno sta voli. I vozi.
Ili probaj krenut pa ces vidjet sta ce bit.
Ili kreni u vrijeme spavanja, pa.mozda zaspae cim krenes.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Cure jel bi se usudile same voziti 2 i pol - 3 sata sa bebacima? U smislu zabavljanja djeteta itd
Od trudnoće nisam sjela za volan tako da nikad nismo bile ni 5min same....nisam od pomoći, znam....
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hvala na lijepim željama za rođendan! Miška bi zahvalila al još samo mjauče pa čekajte idući 😂
Proslavila je u vrtiću. Doma još nismo jer je pola ljudi bolesno. Plan je opet babe, dide, tete i kuma u kućnoj atmosferi. Dogodine nešto baš za djecu.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Vozim ih samo po Ri i okolici nisam baš neki top vozač pa se nebi usudila sama s njima negdje dalje. Moj mali ne priča puno, ali seku zove Lau Lau, čini se da će joj to bit nadimak jer ju sad već i mi tako zovemo😂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji