O boze, pa ima li nesto da malenu zaobiđe?
Jesi vidjela prije ili je bilo kakvih simptoma? Ne znam uopce sta gledat.
-
Moja je na antibiotiku opet. Crp visok dosta, dermatitis poludio. Uho-grlo-pluca ok.
Fibra skakala preko 39.
Ne znam sta reci. A sad kombiniraj cuvanje iducih dana...
Uskoro imam godisnji i lomim se oko toga hocu li je slati u vrtic i prvi put od kad sam je rodila malo odmoriti (i srediti nesto po kuci u miru) ili je ostaviti doma da odmori od vrtica i uzivamo skupa. Uzasan je ovaj mom guilt.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Izgleda da nema. Bolje da neznas sta gledat...ja se ih ne sjecam da sam ih imala , a muz ih je ko djete imao .
Krenulo sa četvrtka na petak. Prvo je jednu noc podivljala ,plaka gledala u vrata pa plafon , natezala za pelenu.. spavala na meni, verala se..skoro mi se popela na glavu...strasno. Inace spava ko top, ako se probudi trazi vode i to je to. Citala sam , kao drapanje po guzici i nosu. Simptome te nisam vidjela, jedino zna rec da je kakala a nije. To valjda kako ju smeta.
Kaze muz ujutro, vjerovat ima gliste. Meni na kraj pameti da bi mogla imat gliste.
U meduvremenu kakanac ujutro (petak). Bijele tufnjice /sitne mrvice.
Isla sam gledat pelenu od veceri prije divljanja ,isto..bjele tufnjice.
Zvala sam sestru da pitam, kaze da jesu to gliste...dobili svi tablete.
Glancanje,ciscenje i pranje.
Inace je oke...
Bome se kod vas je grdo...
Nemoj se lomit i imat mam guil. Ja svoju obozavam, al kad sam sl, bez obzira ako sam doma , posaljem je u jaslice.
Da rijesim repove, ili sebe sredim. Drugacije ne ide. Uzmi predah makar sve ili si napravi kompromis. Malo sa tobom doma, malo u jaslice.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ej curke!
Meni je tak zao vas i vasih malenih, pa mala upitnica je za rodjendan bila bolesna, i sad opet. A mala tigrica gliste, o moj boze..
kak se drzite?
Upitnice, kombiniraj GO svakako malo s malom i malo bez nje, svima dobro tako.
Mi smo bili kod bake tjedan dana i uzivali biti vani po citave dane. Miska prica svasta, jako je pocela ‘brijati’😂 na emocije. Imala sam temp i kostobolju neki dan, stalno me mazila i govorila da mamu buba gjava, ne blini mama, sve dobjo. Ako joj neki medo padne(citaj baci ga) onda ga cmokne i pomazi. Isto tako dominiraju i strahovi od svega, mrak, tuneli na cesti, nove zgrade, liftovi, ljudi ako ju pokusaju dodirnuti, u parku ne zeli proci kroz onaj mali tunel u sklopu penjalice itd…
Sve u svemu jako je zabavna.
I dalje ju nitko ne zanima osim najblizih ljudi, nikakva graja, djeca, parkici i slicno. Obozava plisance, slikovnice su pale u drugi plan iako ju ulovim kak ih lista i kao cita😂 pomalo pjevusi ringe ringe raja, sretan rodjendan i te old school pjesmice
E da, sa hranom je isto pocela zaje.. i tak..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Držite se male Tigrica i Upitnica!
Moj mali je dobro, jedino se mjesecima mučimo sa zatvorom jer je nakon par tvrdih stolica se počeo bojat kakanja pa zadržava stolicu i ne želi obaviti nego stišće a kad mora obaviti nakon 2 dana što zaustavlja to mu bude jako bolno pa vrišti. Probali rješit hranom i sirupuma ali ne ide.
Cure, je radila koja od vas histeroskopiju polipa? Imam neki polip još od nakon poroda koji ne prolazi i sad ga treba maknut. To je neka operacija da se ide doma isti dan ali ide opća anestezija. A nisam nikad bila pod općom i bojim se toga malo. Ne znam ni kad ću dobit termin ali već sad me panika oko toga.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Držite se male Tigrica i Upitnica!
Moj mali je dobro, jedino se mjesecima mučimo sa zatvorom jer je nakon par tvrdih stolica se počeo bojat kakanja pa zadržava stolicu i ne želi obaviti nego stišće a kad mora obaviti nakon 2 dana što zaustavlja to mu bude jako bolno pa vrišti. Probali rješit hranom i sirupuma ali ne ide.
Cure, je radila koja od vas histeroskopiju polipa? Imam neki polip još od nakon poroda koji ne prolazi i sad ga treba maknut. To je neka operacija da se ide doma isti dan ali ide opća anestezija. A nisam nikad bila pod općom i bojim se toga malo. Ne znam ni kad ću dobit termin ali već sad me panika oko toga.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cula sam vec to da decki znaju namjerno zadrzavat stolicu. Od kolegice mali je upravo u toj fazi i spominjala je neke pretrage, pitat cu ju kak je ta prica zavrsila.
Meni je porod zavrsio opcom anestezijom i mogu ti reci da je bilo skroz ok iskustvo. Kao da se budis iz finog, dubokog sna. Al moja nije bila prejaka..
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Mojoj kolegici je sin zadrzavao stolicu pa mu je otkriven visoki tsh. Kao zbog stresa koji si je nabio. Sve se razvuklo par godina, al danas nema nikakvih problema. Bistro dijete, prema doktorovom objasnjenju - jednostavno je previse razmisljao.
-
I ja sam zavrsila pod anestezijom nakon poroda, al bila sam toliko umorna i pospana da su me jedva budili PRIJE anestezije da mi se predstavi kirurg a anesteziologinja priupita ime, visinu i tezinu. 😂😂
Probudila sam se nakon neka 2h (nezz koliko je šivanje trajalo) al bila sam ok.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Čini se da je zadržavanje stolice kod njega emocionalne prirode. To je krenulo kad je došla beba ali sad je sve gore. Jako je ljubomoran na bebu, ona puzi do igračkice sva se muči i kad ju uzme onda joj on iščupa iz ručice. Stariji i beba su se skompali, ko neka mala banda a miš jadan izostavljen iz ekipe.
Cure, stvarno preporučam razliku od 4 godine među djecom, sve manje od toga je baš teško barem meni, u oba slučaja.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji