Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    17. Siječanj 2024. 06:24

Sretan rockas mini bibi 🥳🥳🥳🎂🎂🎂

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    18. Siječanj 2024. 19:25

Sretan rođendan, bibimini 🥰

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    18. Siječanj 2024. 23:15

Sretan 2. rođendan maloj bibi! 🥰

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    21. Siječanj 2024. 22:11

Hvala curke! Mama i tata dobili koronu, tj pozitivan test sat vremena prije nego su gosti trebali doci na rockas. Kiflice, torte, meze…sve je vec bilo spremno. Al ajde, bake, jedna teta i moja frendica su rekle ko ga je… i svejedno dosle pa smo bar puhali svjecice i nazdravili za misku. Mene je na kraju najvise zgrabilo al buba mi se dobro drzi, nadam se da ipak nece razviti bolestinu.
    Ah, zivot…
    Nadam se da ste svi dobro.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    22. Siječanj 2024. 05:23

Kod naa na kraju nije bilo ništa od proslave 😂 srwćom je imala u vrtiću slavlje.
    Prvi vikend - pola obitelji bolesno. Jučer ona zafibrala. Tako je kako je. Torta se svejedno pojela, muž razvozao okolo tortu i pršut/sir 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    26. Siječanj 2024. 12:21

Kako ste cure, jesu dobro bebe? Jesu i dalje bebe sad kad imaju 2 godine? 🥰
    Mi smo obavili sistematski, ima 12 kg i 89 cm. Počeo je malo više pričat ali daleko je to još od sklapanja rečenica. Sad je gotov s cijepljenjima do škole. Čini mi se nekako sitan jer je beba veeeelika cura pa kad ih nosim skoro da su mi podjednaki😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    26. Siječanj 2024. 17:36

Moja je nešti iznas 13kg teška, visoka valjda 86cm.
    Malo zajebavalo. Beba je kad se mazimo i kad spava, a inače je mala curica 🥰
    -
    Mogu mislit kako ti je zabavno 🥰

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    27. Siječanj 2024. 09:02

Ma beba mamina i dalje… Danas sam gledala neku sliku i bas mi je mala zenska na njoj ali ne dam se jos.

Melani vidis da je krenuo s pricanjem, ma ulovit ce sve. Kad se sjetim svog opsesiranja sa milestone-ovima dok je beba bila..

Ova moja je stvarno velika. 15+kg  i 93 cm otprilike. Ne da mjerit visinu pa trcim za njom. 

Neki dan je bila preslatka, mijenjala sam nekom plisanom peseku baterije. Ona se sva unervozila ko da ga operiram pa ga krenula mazit po glavi i govorit ne blini (brini) pas, ne buba i ljubi ga u njusku🫠

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    28. Siječanj 2024. 08:36

Mamina je za sad jos uvijek...tata je u drugom planu za sada.  tmSuoer je kad su sami, kad dodem doma, smrdi.

Neki dan sam radila popodne, drugi dan ujutro, poslje posla sam otisla po mazu. Durila se na mene, to jos nisam dozivila. Dosla do mene kad sam dosla po nju dala pusu, idemo doma cjelim putem se durila. Nije me htjela pravo pogledat, do pred spavanje.
    Vidim da se mjenja...samostalnija, pjeva....srami se.. skace,  otkrila je juce  gledanje  pjesmica na trbuhu.

Na nekih 15 kg  ,+/- koja deka...visina neda se mjerit. Nosi velicinu 92 .

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    28. Siječanj 2024. 12:22

Moja se isto durila kad sam jednom duze ostala na poslu pa je tata skupio. Dodem doma, pogleda me i okrene glavu. Tek kasnije se odljutila jer sam je puno ljubila i skakljala. Mali veliki ljudi. 🥰🥰

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.