Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    06. Siječanj 2024. 10:44

Ajoj Tigrice baš vas to već dugo drži. Veliki je ok, prošlo je, beba je imala neku sitnu temperaturu i rijetke stolice ali idu joj zubi pa možda i od toga. Miš nije ništa pokupio nadam se da više ni neće. 
    Evo beba već prošla 6 mjeseci ne kužim kad prije, a i ne mogu vjerovati da naše Zimske bebe već pune 2 godine uskoro🥰

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    07. Siječanj 2024. 20:00

Pitala sam pedijatricu jel je kasalj prelazan kaze da je:(
    Isuse kad je vec proslo toliko?? Stalno mislim da  je beba 3 mj...auuuuuu
    Daaaa 2 godine...neke su vec napunile neke ce bit.
    Mislim da je mini Upitnica napunila dvije godine...
    Mini bibi ce uskoro onda maza pa bebac...dalje neznam

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• nikkac
    08. Siječanj 2024. 13:19

Pozdrav mame! Nova sam tu i imam par pitanja i nekako mi se ucinilo da bi ode mogla pronaci odgovor na njih ili barem biti upucena negdi di bi nasla odgovore.😁 
    Moja beba ce za 2 dana 8 mjeseci, uveli smo dohranu odavno te smo vec na 3 kruta obroka u danu ( voli papati🤭). Kaka 3-4 puta na dan. Priko dana spava 4 puta po pola sata, a samo uspavljivanje ponekad traje pola sata, ali isto tako ima dana kada ima 1 spavanje od 2 sata, i 2 od pola sata. Na nocno spavanje otprilike ide oko 20,20.30h najkasnije 21h.
    Ne spava cilu noc u komadu i zadnjih misec ipo je pocela svaku,a  nekad svaku drugu noc kakati oko 3,4 ujutro i to je skroz razbudi i nakon toga nikako nemoze zaspati, nekad bude budna po 2 sata...Ispocetka sam mislila da je neka faza i da ce brzo proci, ali kako evo jos traje zanima me jeli to normalan dio razvoja? Znam da je "normalno" da kaka preko noci dok je novorodence, a jos mi je najcudnije sto je od 4mj stala i traziti papati preko noci i ponekad bi prespavala cilu noc. A sada se budi nekad po 2 puta i bude budna po sat,2 🙉🙈
    Moje pitanje je: jeli normalno da bebe u toj dobi kakaju preko noci? Jeli to ima veze sa brojen obroka u danu i/ili kolicinom obroka u danu te s tim kad je dan zadnji obrok?  
    Ispricavam se na dugom postu 💐

• Upitnica_Split
    08. Siječanj 2024. 21:01

Ajme, vec sam dosta pozaboravljala i nisam ti od neke koristi jer je moja oduvijek stolicu imala jednom u danu i to kroz jutro.  😶
    Sta se buđenja tiče, možda zbilja JE faza, al nekome je faza 3 dana, nekome mjesec ipo. Znam da mi je svaka ta regresija sna parila uzas, ali kad prođe, spava još bolje.
    Probaj pitati na proljetnim/ljetnim bebama 2023. Ili cekaj Melani :D
    Sretno! 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    08. Siječanj 2024. 21:04

Tigrica

Pitala sam pedijatricu jel je kasalj prelazan kaze da je:(
    Isuse kad je vec proslo toliko?? Stalno mislim da je beba 3 mj…auuuuuu
    Daaaa 2 godine…neke su vec napunile neke ce bit.
    Mislim da je mini Upitnica napunila dvije godine…
    Mini bibi ce uskoroonda maza pa bebac…dalje neznam

Sutra su joj 2 godine :D
    Danas mi je deuga obljetnica pucanja vodenjaka 😂😂
    Mislim da je bibi nekih 7-8 dana nakon nas.
    -
    Ajme baš vam se naslagalo tih respiratornih..... nadam se da se time gradi ekstra imunitet i da neće bit izostanaka iz vrtića uskoro. Nama se čini da ide na bolje iako moram paziti šta govorim jer se svemir odmah osveti. :D

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    08. Siječanj 2024. 21:06

melani32

Ajoj Tigrice baš vas to već dugo drži. Veliki je ok, prošlo je, beba je imala neku sitnu temperaturu i rijetke stolice ali idu joj zubi pa možda i od toga. Miš nije ništa pokupio nadam se da više ni neće.
    Evo beba već prošla 6 mjeseci ne kužim kad prije, a i ne mogu vjerovati da naše Zimske bebe već pune 2 godine uskoro🥰

6mj?! Doslovno si jučer rodila 🙃
    Tako to ide s djecom, sve nekako čekaš sa dođe i prođe još nešto i sl i eto njih u školi pa srednjoj pa na faksu pa.... 😭😭

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    08. Siječanj 2024. 21:09

bibi

Kak su ostali? Clarissa ste zivi?

Mi srećom zdravi iako su oko nas avi bolesni- korone, gripe, hripavac....
    Od ostalog - meni se sviđa ova mala osobica koja živi s nama. Preslatka je, draga, poslušna, ali vidi se da će bit zeznut karakter. Baš nekako uživam upoznavat je. Odjednom voli duge šetnje, svaki list na podu je zanimljiv, svaki kamen mora zgazit. Pa se oduševi da svi znaju 🥰 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Clarissa
    09. Siječanj 2024. 08:09

Sve najbolje u novoj žene, vama i vašim najdražima, s malim zakašnjenjem. :)
    Kod nas bilo vatrometno, malac mi taman na staru godinu prije ponoći počeo s ekstremnim proljevom, drugi dan i povraćanjem, spasili se u dežurnoj apoteci jer probiotik nije pomagao pa mu je neki prah pomogao i stabiliziralo se. Za koji dan nas na jednu noć sve ulovio proljev. Sad je pak sve ok, on je natrag u vrtiću, ja na poslu, ali praznici baš nisu bili neki odmor
    Bome da, dvije godinice svi lagano brojimo, moj će za manje od tri tjedna zaokružiti. Baš je narastao, u puno toga je samostalan, sve želi sam, mali muž. Karakter je čvrst, tvrdoglav, svojeglav, ali neka, bude se izborio za sebe u životu nadam se. Sve više priča, nove riječi, baljezgarije, sve kuži, sve može, baš neka eksplozija sposobnosti. E da, i najnovije je da je sve jedno veliko NE, sve osim onog na što se on namjeri mu je NE, NEEEEE, NEEEEE
    Nek nam je svima puno puno zdravlja!

Tigrica
    09. Siječanj 2024. 09:01

Mini Upitnici želim Sretan ročkas
    🥳🥳🎂🎂 2 godine 

Nadam se da ce sad ovomi bolestinama  bit kraj!  

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    10. Siječanj 2024. 07:30

nikkac

Pozdrav mame! Nova sam tu i imam par pitanja i nekako mi se ucinilo da bi ode mogla pronaci odgovor na njih ili barem biti upucena negdi di bi nasla odgovore.😁
    Moja beba ce za 2 dana 8 mjeseci, uveli smo dohranu odavno te smo vec na 3 kruta obroka u danu ( voli papati🤭). Kaka 3-4 puta na dan. Priko dana spava 4 puta po pola sata, a samo uspavljivanje ponekad traje pola sata, ali isto tako ima dana kada ima 1 spavanje od 2 sata, i 2 od pola sata. Na nocno spavanje otprilike ide oko 20,20.30h najkasnije 21h.
    Ne spava cilu noc u komadu i zadnjih misec ipo je pocela svaku,a nekad svaku drugu noc kakati oko 3,4 ujutro i to je skroz razbudi i nakon toga nikako nemoze zaspati, nekad bude budna po 2 sata…Ispocetka sam mislila da je neka faza i da ce brzo proci, ali kako evo jos traje zanima me jeli to normalan dio razvoja? Znam da je "normalno" da kaka preko noci dok je novorodence, a jos mi je najcudnije sto je od 4mj stala i traziti papati preko noci i ponekad bi prespavala cilu noc. A sada se budi nekad po 2 puta i bude budna po sat,2 🙉🙈
    Moje pitanje je: jeli normalno da bebe u toj dobi kakaju preko noci? Jeli to ima veze sa brojen obroka u danu i/ili kolicinom obroka u danu te s tim kad je dan zadnji obrok?
    Ispricavam se na dugom postu 💐

Ako sam u nesto sigurna to je da je s bebama sve moguce. Sa spavanjem ce sve doci na svoje kad ju prodju svi veliki razvojni skokovi, a njoj tek slijedi prohodavanje. I faze mogu potrajati i duze od tjedan, dva, ne brini.
    Za kakanje nisam pametna jer moja ne kaka po noci ali bojim se da ti je tako ulovila rutinu😬 probaj ju s nekom hranom potjerati predvecer na obavljanje nuzde, tipa kompoti od sljiva i sl. Sretno!

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.