Valjda je to pod normalno s dicom, uvik im je nesto na neradne dane 😔😔
Držite se, bit će bolje!
-
Sretan Bozic svima! 😊
-
Mi imamo onih par zdravih dana nakon antibiotika 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Čuvajte se Tigrice. Je mala bibi dobro? Moji su zdravi ali nemogući. Nakrcani šećerom i zatrpani poklonima koje ne cijene ni pet posto.
Sretan Božić cure!
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Ide na bolje. Iako svako jutro ima sasusenu sukrvicu oko ustiju i jako brlja s hranom i jako malo vode pije.
Ipak su joj i zadnji donji kutnjaci izbili. A i prehlada joj je neka nos zacepila opet.
A slatkisi, i mi bitku vodimo. Svaki poklon ima slatko i uvijek uspije zgrabit bar nesto prije nego maknem i sakrijem.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Danas smo malo do parka otisle, bilo je puno djece s kojom smo se prije vidjali, ali ova moja ne zeli ni blizu nikoga. A ako ju netko od roditelja pozdravi, vice neeeee.
Bas me brine taj njen izraziti antisocijalni moment.
Melani tvoj srednji ne ide u vrtic, kak je on sa ljudima i djecom izvan vase obitelji?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi, je li takva samo kad je s tobom ili i ako je izvede van netko drugi (tata, baka)?
Pitam jer je moja sa mnom jedno dijete, s tatom i drugima drugo. Svima je super DOK ja ne dodem. Onda kao da se fokusira samo na mene i drugi joj ne trebaju. Cak i tatu odbija. A ide u vrtic, cuvaju je po potrebi baka i djed i moje sestre. Super im je al doslovno do trenutka kad se ja ne pojavim. Onda mamamamaamama, odjeb ostali. 😶
3 MPO postupka
💜 01/22.
Maza ja oke!! Nista strasno... dok ju nakapamo, poludi..
Ja sam ko riba na suhom sa sinusima, da me bar neko mazne po celu da prespavam dok ne prode. Ovo mi je gore od poroda.
bibi , upitnica i moja je isto takva kad dodem doma. Tata ne postoji. A ja se ne mogu popisat da ne ide zamenom. Kad je sa muzem bubica , na miru, bez problema. A smenom nema kraja. A skuzi kad je pretjerala ,onda me malo pusti, doslovce se makne.
Kaze muz da se voli igrat sa drugom djecom.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ma stalno je takva, ali ako sam ja u blizini to je na stotu potenciju. Tata ako ide s njom van to je uvijek preko dana i kloni se parkica i slicnih mjesta pa ga ni ne mogu pitati. Ima tu naljepljenosti na mene koja je normalna ali ono sto mi se ne svidja je taj strah/nelagoda od svih ostalih. Jedino je ok ako nam netko dodje doma. Ali vani uzas. Mice se bilo koje sprave u parkicu ako je jos netko na njoj. Jako se boji uci u bilo koju novu zgradu, liftovi drama teska i tak.
Super za malenu Tigrice, a ti rokaj po tabletama za bolove, nemoj se muciti. A mozda ti ni antibiotik ne bi skodio.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Bibi, srednji je stvarno ok s djecom ali kod starijeg je bila faza kad nije htio ući u parkić ako ima djece. Pa ti nađi prazan parkić. Ako bi se i desilo da je prazno i npr neko dođe odmah smo morali otić, čak je znao i reći "idemo doma jer je došla ova curica". Svašta smo pričali, nagovarali ga da se igra s djecom a onda sam odlučila pustit ga na miru i prošlo je dosta brzo. Možda je malo nesigurna ali sigurno će ju to sve proći.
Meni su njih 2 nemogući otkad je muž na godišnjem. Sva rutina nam je pala u vodu. Kad smo sami zna se kad je što a sad je kaos. Jučer su mi obje ušli u more , uplićak. Derala se ko glupača tamo po plaži. Pa mokri u auto pa dernjava ma užas. Trebam neke knjige o odgoju pročitat a kada..
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
bibi dobila sam sumamed . Zvala sam dr.. srecom moj je na godisnjem. I zamjesnski mi je prepisao sumamed. Na izmaku snaga sam...
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji