Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    31. Srpanj 2023. 11:46

Ma muž je još doma, koristi sve slobodno što može dobit a
    kad se vrati na posao ćemo morat prihvatit pomoć koju nude mama i svekrva. 
    Miškica je skužila da je zabavno nosit se preko dana pa nema više samo papat i spavat. Ipak je to sad već velika cura od 4 tjedna😂.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    01. Kolovoz 2023. 06:35

A kak stojis s mastitisom? 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

melani32
    02. Kolovoz 2023. 11:02

Ne baš dobro, čim prestanem pit antibiotik dolazi do nove upale. Rekli mi da kupim neki sprej za nos sa oksitocinom koji se špricne u nos prije izdajanja da odčepi kanaliće. Danas ću probat. I peršin u grudnjak😂. 
    Mame s curkicama, kad ste im počele stavljati trake za kosu s mašnicama i tako to? Ili je još malo premala za dotjerivanje?😂 Ja sam toliko oduševljena s tim girly stvarčicama da mi je ko živa barbika stalno mijenjamo outfite. A inače nisam baš neki girly tip...

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    02. Kolovoz 2023. 13:13

Kako vrijeme leti zvjerkica vec ima mjesec dana. Kad vec.
    Ja svoju ni sad bas ne ukrasavam, traku sam joj kratko stavljala. Odustala sam kad ju je pocela skidat. Kod oblacenja gledam sto je prakticnije. Suknjice,haljinice ne oblacim. Kasnije kad bude vece. 
    Meli drzi se.
    Evo zavrsio moj godisnji ,danas mi je prv radni dan nakon godisnjeg. Neda mi se, bas mi se neda ic na posao. Mastam o moru,kavi na terasi i kupanju🫣
     Vratila sam se sa godisnjeg zivcana ko pas, i umornika nego sam otisla. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

bibi
    02. Kolovoz 2023. 21:10

Ja nisam od ukrasa za kosu, a nemam joj ih na sto ni staviti, kosa je tek pocela posteno rasti ali i dalje je to braco frizura. 
    Melani miska ti nakon dva hahara dodje ko igrackica, a i stvarno je bolji izbor robe za curke. Ja nekad kupim nesto robe a da joj ni ne treba. Iako je nacelno isto stalno sportiva da joj bude ugodno a meni prakticno.
    Zanimljivo mi je kako ipak sama pd sebe ima tu zenskastu crtu pa kad obucemo nesto malo ljepse ona se ode pogledat u ogledalo i smije se sama sebi. Od mene to nije naucila sigurno, ja ogledala izbjegavam.
    Godisnji nam se tek sprema, jedva cekam da se docepamo malo bake da pomogne.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    02. Kolovoz 2023. 22:47

Moja curka je najčešće u bodiju/majici i hlačicama jer je najzgodnije za aktivnosti i većinu odjeće je naslijedila od starijih rođaka. Ali za na kavu i do grada nosi haljinice i rastapam se dok biram koji će taj dan nositi (to je naslijeđeno od djevojčice koja dan danas za vrtić iskombinira nešto dan prije i ne ponavlja outfite u istom tjednu) 😂
    Kosica joj upada u oči pa joj stavim špangice s cvijećem ili mašnicama. Preslatka je s tim, ali ne bi joj stavljala da nije korisno. Ugl ih ne skida (dok se nr vidi u ogledalu). Kao i mala bibi, voli se pogledati i uvijek uhvati haljinicu pa se kao zavrti malo lijevo-desno. Ne znam na koga je. Ja sam dečko sa sisama cijeli život 😂😂😂
    Tako da dok je mala, olakšaj sebi maksimalno, trakica nema smisla iako su bebe preslatke s njima. Al sredi je za izlazak ako te veseli 🥰
    -
    Godišnji čekam još 10ak dana, koristit cu ga za njenu prilagodbu na (nove) jaslice i da malo posredim stan.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    02. Kolovoz 2023. 22:49

Danas sam držala u rukama brbu od par mj i 6kg težine. Perolaka kategorija prema 11kg svaki dan 😁
    Divan osjećaj, skroz sam zaboravila 🥰

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    03. Kolovoz 2023. 16:52

Cure, jel jedu vaše bebe zdravo većinom?
    Vidim ja moji dečki se nešto ubucili, jer dok sam okupirana oko bebe na tatinom meniju često budu milkšnite, pudinzi i riblji štapići i hrenovke u pecivu. Kaže izbirljivi su i da im ono što zna da će pojest. A moram malo zažmirit što ću ali me grize savjest jer ne jedu baš najzdravije u zadnje vrijeme🥺

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    03. Kolovoz 2023. 18:58

Moja isto dobila obraziće. Jede katastrofa.
    Voće svježe - samo lubenica. Ostalo - one voćne pločice.
    Povrće svježe -  krastavac jedino. Ostalo - kuhana mrkva, krumpir, brokula, mahune i to sve kroz gnječeno sitno u mesnoj juhici, u promilima!
    Glavni hit - manistra s bilokakvim preljevom (ovih dana šalša uglavnom). I tijesta razna - peciva, rub od pizze 😂
    Slatkiši - biorela čokoladica (vitamini kao), čokoladni puding jednom tjedno, smoki, slani pereci.
    Zadovoljna nisam, al odlučila sam da je to nešto oko čega se neću nervirat dok ne gladuje ili dok se ne pretrpava ili dok ne krene debljanje baš. A prilično je aktivna pa ajd. Ruku na srce, ja se još gore hranim.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    03. Kolovoz 2023. 22:01

Neznam sta bi rekla za svoju. Nekako mi je ista po tezini, a opet ko da se malo istegnula porasla. 
    Jede svasta. Trudim se kuhat  , za sad jede kuhano. Meso kako koje i na koji nacin pripremljeno,mrkvu kuhanu obozava. Špek tamani, jaja pecena. Voce nikako, banana jedino. Stapici, dobije sa vremena na vrijeme djecju kinder cokoladu  1 štangicu, sok kruska ili marelica. Puding nece, milk snite isto nece, kinder pingvi 3 griza  . Kruh isto nece, tu i tamo pojede zalogaj. Ili nama trpa kruh da nas hrani ili baca po podu. Nisam bas sretna sa cokolinom, muz joj daje za dorucak ,tu i tamo se i ja prosvercam pa joj napravim. Jede jogurt, svjezi sir. Salamu, hrenovke ne. 
    I mi dajemo biorelu.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.