Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    melani32
    15. Srpanj 2023. 09:46

Hvala Bibi, probat cemo nekako s vrecicom.  Deckima to stvarno nije problem, a ja s curkom sva smotana kad ju treba oprat😂
    Ma dobro smo, muž je doma i jako poteze oko njih dva a uskoči i oko bebe. I dalje smo malo cica, malo bočica pa ćemo vidjet kako će prevladati. Naravno dobila sam mastitis kao i oba puta do sad pa sam na antibiotiku a temp jucer isla do 38.7.
    Miš jako traži moji pažnju. Svaki put kad hranim bebu donese mi bočicu s vodom i hoće da mu dajem piti. Kad nosim bebu penje mi se u krilo. A pokušava i preko mog kreveta uć u bebin, ipak je to bio njegov do nedavno. 
    Svakih par dana ima periode vrištanja po noći kad ga ništa ne može smiriti neko vrijeme a to je počelo kad sam bila u bolnici. Baš mi ga bude žao. Ali priviknut će se na situaciju valjda uskoro. 
    Danas neke posjete imamo, do sad su ju vidjele samo none vidjele.
    Kako ste vi cure, jel se kupaju bebe u moru?

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    18. Srpanj 2023. 07:28

Kak izdrzavate vrucine? Mi krepavamo, noci koma..
    Jucer mi se mala cijela po trbuhu, ramenima i guzi osula u sitne pristice. Cini mi se da je od znoja i vrucine ali s obzirom na bolestine koje haraju nisam pametna.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    18. Srpanj 2023. 08:02

Hej, zbilja su tropske noći, koma... Mali se voli nakeljiti na jednog od nas (u dijelovima noći kad se ne okreće kao zvrk po krevetu) pa se još više znojimo. Noćas kao boksački meč bila scena, probudio se da pije vode, u mraku se sjeo između nas, dam mu čašu, on popije, ja ju sklonim na pod i legnem, nisam ni znala da je u mraku ostao u sjedećem položaju a on valjda mislio da mu je uzglavlje iza leđa i svom snagom zalegao unatrag - lupio glavom direkt u moj nos! Vidjela sam zvjezdice i ptičice kao u crtiću a tek slap krvi koji je krenuo...tak da sam do 4 ujutro sanirala svoj nos, prepipavala je li slomljen Ujutro je malac spavao naopačke i lovio ikakve naznake zraka od prozora, a muža sam našla u boravku na kauču u lokvi znoja. Klimu sam negdje oko ponoći bila ugasila i otvorila prozore, vrućina kao usred dana svejedno...

• Clarissa
    18. Srpanj 2023. 08:04

Malac mi je na antibiotiku. Prošli tjedan popodne zakurio, skočila temp na 39,7, pa oblozi, sirupi, cijelu noć spuštali, čak sam uplašena i hitnu pedijatriju zvala (ma uvijek me temperature izbezume), ali opće stanje mu je bilo okej. Drugi dan bili kod pedice, prvo je rekla da je očito viroza neka (jer kad bi temp pala, on bi jeo i pio, igrao se, trčao), a nakon vađenja krvi crp ispao 30 pa je dobio sirup antibiotik. Više nema temp, krajem tjedna kontrola.

• Clarissa
    18. Srpanj 2023. 08:33

Melani, jesi uspjela s vrećicom?
    Upitnice žao mi je zbog osjećaja koji te preplave...suosjećam. Doduše, sve manje pomišljam na drugo, nekako me načeo ovaj život na smjene i ne znam kako bismo još i drugo sami shendlali u samo dvije smjene. A osjećaji me prolaze raznorazni oko valjda svega, em važem i preispitujem naš odnos svako malo, em svoju sposobnost za x stvari, pa se osjetim kao promašaj, pa onda opet letim visoko i mislim si kak sam super sposobna, ak je netko lud, evo me, ta sam!
    Nisam još tutu mislila, ne znam baš je li spreman, al mogla bih probati npr. na moru da vidim reakciju.
    A govor, hm, koliko mi je motorički super, toliko mi se čini da je govor ostao na mama, tata, daj, deda i puno brbljarija nerazumljivih, nema novih riječi. Puno mu pričam, čitam slikovnice, svašta nešto, ali što se govora tiče, to su frfljarije i šize ako ne pogodim što točno u nekom trenutku hoće a on pokušava pokazati ili profrfljati Novi hit su autići, samo da je bagera, autića, vozila, vlakića, to mu je sad glavno :)

Tigrica
    18. Srpanj 2023. 23:11

Upitnica zao mi je zbog tvog osjecaja . Sa jedne strane uzim tvog muza ,a sa druge tebe. A sa trec tko zna kako bi bilo .

Mi smo od jucer na moru/godisnji jeee! 
    Maza se kupa ,trpa kamncice glavna zanimacija  i pluta u šlaufu za bebace. Isprav se malo bunila, nece. Kroz igru sam ju utrpala u kolut i sad ide samnom bez problema u duboko. Za sad je zanimljivo ,ne buni se a more je toplo.  Jucer kad smo otisli  na more/kupanje , sjedim sa malom u plicaku i znojim se isparava se iz mene.  Sad je ugodnjak neki vjetric pirka.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    18. Srpanj 2023. 23:19

E daa, moj se osula po guzi, izgleda mi kao od vrucine ili joj smeta pelena za kupanje. Ostali djelovi tjela su oke. 
    Mojoj svako tolko u zadnje vrijem ispadne neka nova rijec npr. uzi-uzmi me i to tuzno . 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    19. Srpanj 2023. 06:46

Ekipa, hvala na komentarima mada je pomoglo i to samo napisat 😂
    -
    Vrucina nas ubija. Da, imamo klimu al nr mogu pod njom bit cijeli dan. U parkiću sinoć u 20i30 mokre kao da smo pod tušem. A ona baš gušta u parkiću. Počela se penjat na sprave. Prije je bila sramežljiva pa bi izbjegavala gužvu, al sad ide na tobogan i ne zanima je ko je tamo 😂
    -
    Krenula je u vrtic nakon mjesec dana izostanka, odradila 2 od 4 dana bez da se osjetilo da toliko nijr bila u kolektivu. Od petka uzimamo pauzu do prelaska u nove jaslice, neka uziva s nama malo.
    Na more smo isli sad za vikend isto nakon mjesec dana radi upale pluca i gustala jr maksimalno. Veseli se plutanju, odusevi se kolutovima druge
     djece. Najslađa je na plaži 🥰
    -
    Za vikend bili u dezurnog pedijatra (slucajno bila nasa doktorica, super je kad ne moras objasnjavat cijelu povijest bolesti) jer se probudila otečene šake duplo. 2 uboda komarca ili necega. Izgledalo je uzas, bilo toplo na dodir. Al ona se sluzila rukom normalno. Hladni oblozi i aerius sirup (antihistaminik) i proslo za 2 dana.
    -
    Govor. Heh. Mama. Mami. Mame. Mijau. Ba! (Sve sam pokrila) 😂
    Za sve ostalo, pokaže prstićem i kaže M!
    -
    Sinoc pala, skliznula bosa u kupaonici i pala na leđa i glavom o pod. Odmas je pocela plakat (guglala sam, dobar znak), nema kvrgu nikakvu i ok je. Pretpostavljam da jr meni izgledalo gore nego je. 😶

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    19. Srpanj 2023. 06:49

A osipi..... bas od znoja i vrucine.... proc ce. Samo vodom cistit. Bar se nama pokazalo najbolje

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    19. Srpanj 2023. 21:25

Ekipa, jeste dobro nakon nevremena? 😶😶

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.