Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    20. Srpanj 2023. 14:55

Ima nešto i u tome ahahah

Tigrica
    20. Srpanj 2023. 15:11

Ja bas volim ljeto, toplo vrijeme i bose noge🥰. Bez obzira sto sam se lose udala🤣🤣🤣🤣 
    Nemam nista ni protiv ostalih godisnjih doba, al ljeto mi je top i jos kad sam a moru ajme mene🤗

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Bru1502
    21. Srpanj 2023. 13:34

Ljeto je super kad si svaki dan na moru il ako radis pod klimom. A kad si doma onda je dno dna -nemos izvest dijete prije 7ipo navecer u setnju (a i tad se preznojis ako si u Dalmaciji s nocnom temperaturim od 30stupnjeva). Evo i more je pretoplo i sporko, djeci izbacuju slatke rane, jos se pojavile meduze kod nas. Ne mozes se ni rashladit pa mi se i ne ide, jos bi trebala nosit suncobran, kolut, barcicu plus dijete. Dok je bio muz isli smo skoro svaki dan, on je maskom trazio ima li meduza ( jednu je vidio pa smo izletili ko munje iz mora).
    Evo men se nije dalo poc kupit ulje s malim u 10 ujutro jer bi se i do ducana oznojili. Al cu ga odvest popodne do babe jer treba nekud izic.
    Zivila jesen, zima i proljece. 😃

Mateo 30.11.21

• Clarissa
    27. Srpanj 2023. 07:58

Hej cure, kako ste, kako malci?
    Ja još brojim dva tjedna i kusur do godišnjeg, koliko sam imala nalete energije od povratka na posao, toliko sad osjećam da mi treba "odmor"

melani32
    27. Srpanj 2023. 08:48

Mi smo premoreni. A beba je stvarno nezahtjevna ne plače puno, papa i spava. Dojenje opet opća katastrofa, trebala bi dobit neki orden za neuspješno dojenje troje djece. Dobila mastitis i drugi put, opet na antibiotiku rekla mi doktorica da su to takvi mliječni kanali i predložila neke tablete da skroz zaustave mlijeko. Nisam pristala tako da se izdajam i dalje i dajem joj na bočicu. Ako se ponovi i treći put morat ću uzet te tablete. 
    Njih dvojica ko na duracel baterije. Stariji ful počeo jest sav se ubucio a mali jako zeza s jelom. Želi jest samo iz tanjura od starijeg tako da mu "krade" hranu iz tanjura a stariji mu naravno neda, zašto i bi. 
    A muž se i dalje nada onom izlasku polovicom osmog mjeseca 😂
    Nadam se da ste sve dobro, Clarissa još malo do godišnjeg, super, izdrži!

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    27. Srpanj 2023. 19:00

Clarissa

Hej cure, kako ste, kako malci?
    Ja još brojim dva tjedna i kusur do godišnjeg, koliko sam imala nalete energije od povratka na posao, toliko sad osjećam da mi treba "odmor"

I ja se veselim svojih 10 dana od 15.8 koje cu potrosit na prilagodbu u jaslice 😂 muž je sad na g.o 10 dana i lipo je imat ručak kad dođem doma i ne brinit jel mala ok.
    -
    Mi smo ok, nekakav ritam imamo. Jedan dan jede super, drugi slabo. Al odlucila sam se ne zivcirat oko toga. 
    -
    Melani, tako je kako je i svaka cast na izdajanju. Pruzas bebi najbolje, nije vazno jel sisa ili pije na bocu. 😊
    A dječaci 😂 veselo, veselo. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    27. Srpanj 2023. 19:44

I mi smo na go od sredine osmog. Ni ne razmislam jos o tome, daaaleko mi
    Imali smo bas neku tesku fazu. Rano se dizala i nakon tjedan dana toga je pocela bit histericna, al doslovno. Neizdrzivo.
    Pricala sa s kolegicom s posla koja mi je rekla da joj dam malo sirupa. I fkt, dala jednu vecer, ona je malo bolje odspavala i ko da se restartirala. Bar se nadam.
    Fizicki je jaaako aktivna i zahtjevna. Hrpu rijeci bi htjela reci al vise manje sve izgovori prva dva tri slova. Npr maca je ma, pas pa, kocka ka, kakati isto ka, voda vo i tak unedogled. Jedino smo pored mame i tate dobili bebi za male bebe, mukva za mrkvu i banan.
    Melani izdrzi, vjerujem da padas s nogu. Sjecam se izdajanja, to mi je bio najmrskiji dio vezan uz dojenje. Drago mi je da curka stedi mamu koliko god moze. A dejt s tatom, hahahahahaha 
    Kak si s hormonima, raspolozenjem? Ok? 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    27. Srpanj 2023. 21:07

Bibi, moguće da je bila nenaspavana pa je reset zbilja bio potreban 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    29. Srpanj 2023. 10:16

Bibi, fizički sam satrana ali glava zasad ok jer me svako jutro opere tolika sreća zbog toga što više nisam trudna i porod je iza mene. Imala sam valjda predporođajnu depresiju, ja sam se stvarno bojala sto ako ne preživim porod i više nikad ne vidim svoje dečke. Nikad me u životu ničeg nije bilo tako strah ko ovog poroda. 
    Kako god muž je upozoren što i kako ako u nekom trenutku ipak malo "puknem".
    U petak imamo sistematski za svo troje. Mišica sa mjesec dana, miš se mora cijepiti a veliki jer će za koji dan 4 godine. Koje će to veselje bit u ambulanti kad krene dernjava😆
    Kod miša se govor svodi na av av, brm brm, ko ko, mau, njam i to je to. Mama ništa, valjda ću prije čuti mama od malene nego od njega. Zato jurca po stepenicama u oba smjera s tim malim nogicama 🥰

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    29. Srpanj 2023. 21:08

A melani.. danas imam osobito tezak dan s malenom i sad ju stavim (napokon) lec i sjetim se tebe. Tvoj mis je ko i moja zvjerka, pa na to jos i beba. Evo ja ne znam.. jel ti dodje mama ili netko pocistit, skuhat i tako to? Odvest decke malo van? 
    Meni je ova faza jaaako zahtjevna. Bas bude zlocesta, puno place (valjda kutnjaci izlaze, ne znam) a stalno visi na meni. Uf

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.