Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    20. Srpanj 2023. 09:04

Perem ju sa cistom vodom. Mislim da je osip posljedica vrucine ,pelene i znoja.

Kod nas doma nije bilo strasno.
    A frendica i frend koji su u zg salju mi fotke kako je bilo strasno. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    20. Srpanj 2023. 09:15

Hej cure, uf bilo strašno jučer. Odjednom je krenulo i smračilo se, nisam nasreću još bila izašla s posla jer vani je bio film katastrofe... Nisam tako nešto još doživjela, kad sam konačno uspjela izaći s posla, vani je tekla doslovno rijeka na ulicama (Frankopanska, Savska...), znači armagedon, sve drveće porušeno, kolaps, jedva se pješice probila na drugi kraj grada... Strašno, tek u vijestima sam vidjela prave razmjere. U kvartu nam drveće isto porušeno, muž susjedima do dugo u noć pomagao prepiliti i očistiti pred kućama/ulazima, susjedni kvart krovovi letjeli. Bibi ti si negdje blizu mene, kako ste?

bibi
    20. Srpanj 2023. 09:41

Hej! Mi smo ok. Diglo nam je dio krova na zgradi, porusilo hrpetinu drveca al ok kako je moglo biti.
    Mala je dobila fenisitil kapi na kraju, izgleda da je i neka alergija ipak. Jako joj se na obraze prosirilo. Iako znoj sigurno ne pomaze.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    20. Srpanj 2023. 10:44

Fenistil ima pospanost kao nuspojavu, cisto ako ti nije doktorica naglasila. 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    20. Srpanj 2023. 10:45

Mi iz splita gledamo i ne vjerujemo. Kod nas je pakleno ajme. Jedino smo nocas imali malo vjetra. Cim stane, 30C.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    20. Srpanj 2023. 11:22

Okolica Rijeke ništa posebno, malo nevremena kroz noć jutros opet prevruće. Beba sva osuta od vrućine. Bili jučer predvečer svi u parkiću, većeg dečka i muža u razmaku od minute nešto ubolo u nogu. Mali počeo plakat a muž počeo jaukat, kaže ko da ga je neko nožem probo u nogu. Išli odmah doma stavili led i za pol sata se povuklo. Valjda i bube poludile od vrućine.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    20. Srpanj 2023. 11:37

Upitnica_Split

Fenistil ima pospanost kao nuspojavu, cisto ako ti nije doktorica naglasila. 😁

Znas da sam si to pomislila jucer. Znam da antihistaminici tako djeluju. 
    Naravno da se moja zvjerka bori protiv toga, ona je od 6 na nogama i place jer mama ide na posao🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    20. Srpanj 2023. 11:38

melani32

Okolica Rijeke ništa posebno, malo nevremena kroz noć jutros opet prevruće. Beba sva osuta od vrućine. Bili jučer predvečer svi u parkiću, većeg dečka i muža u razmaku od minute nešto ubolo u nogu. Mali počeo plakat a muž počeo jaukat, kaže ko da ga je neko nožem probo u nogu. Išli odmah doma stavili led i za pol sata se povuklo. Valjda i bube poludile od vrućine.

Ja mrzim ljeto

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    20. Srpanj 2023. 12:03

I ja, al baš ga ono ne volim, ne volim ;)

• Upitnica_Split
    20. Srpanj 2023. 14:49

Ma nemate pojma 😋
    Nema ljepše nego kad mala dođe u zagrljaj i uspavljuje mi se na ramenu a među nama potok znoja 😂
    Ljeto je super kad ne moraš nešto obavit i kad si u vikendici s bazenom. Sroga - ne mrzite ljeto nego ste se loše udale. 😂
    .
    .
    .
    .
    I ja....

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.