Perem ju sa cistom vodom. Mislim da je osip posljedica vrucine ,pelene i znoja.
Kod nas doma nije bilo strasno.
A frendica i frend koji su u zg salju mi fotke kako je bilo strasno.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Hej cure, uf bilo strašno jučer. Odjednom je krenulo i smračilo se, nisam nasreću još bila izašla s posla jer vani je bio film katastrofe... Nisam tako nešto još doživjela, kad sam konačno uspjela izaći s posla, vani je tekla doslovno rijeka na ulicama (Frankopanska, Savska...), znači armagedon, sve drveće porušeno, kolaps, jedva se pješice probila na drugi kraj grada... Strašno, tek u vijestima sam vidjela prave razmjere. U kvartu nam drveće isto porušeno, muž susjedima do dugo u noć pomagao prepiliti i očistiti pred kućama/ulazima, susjedni kvart krovovi letjeli. Bibi ti si negdje blizu mene, kako ste?
Hej! Mi smo ok. Diglo nam je dio krova na zgradi, porusilo hrpetinu drveca al ok kako je moglo biti.
Mala je dobila fenisitil kapi na kraju, izgleda da je i neka alergija ipak. Jako joj se na obraze prosirilo. Iako znoj sigurno ne pomaze.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Fenistil ima pospanost kao nuspojavu, cisto ako ti nije doktorica naglasila. 😁
3 MPO postupka
💜 01/22.
Mi iz splita gledamo i ne vjerujemo. Kod nas je pakleno ajme. Jedino smo nocas imali malo vjetra. Cim stane, 30C.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Okolica Rijeke ništa posebno, malo nevremena kroz noć jutros opet prevruće. Beba sva osuta od vrućine. Bili jučer predvečer svi u parkiću, većeg dečka i muža u razmaku od minute nešto ubolo u nogu. Mali počeo plakat a muž počeo jaukat, kaže ko da ga je neko nožem probo u nogu. Išli odmah doma stavili led i za pol sata se povuklo. Valjda i bube poludile od vrućine.
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Fenistil ima pospanost kao nuspojavu, cisto ako ti nije doktorica naglasila. 😁
Znas da sam si to pomislila jucer. Znam da antihistaminici tako djeluju.
Naravno da se moja zvjerka bori protiv toga, ona je od 6 na nogama i place jer mama ide na posao🤦♀️
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Okolica Rijeke ništa posebno, malo nevremena kroz noć jutros opet prevruće. Beba sva osuta od vrućine. Bili jučer predvečer svi u parkiću, većeg dečka i muža u razmaku od minute nešto ubolo u nogu. Mali počeo plakat a muž počeo jaukat, kaže ko da ga je neko nožem probo u nogu. Išli odmah doma stavili led i za pol sata se povuklo. Valjda i bube poludile od vrućine.
Ja mrzim ljeto
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ma nemate pojma 😋
Nema ljepše nego kad mala dođe u zagrljaj i uspavljuje mi se na ramenu a među nama potok znoja 😂
Ljeto je super kad ne moraš nešto obavit i kad si u vikendici s bazenom. Sroga - ne mrzite ljeto nego ste se loše udale. 😂
.
.
.
.
I ja....
3 MPO postupka
💜 01/22.
Sortiraj odgovore
Najstariji