Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    23. Lipanj 2023. 05:45

Bravo za jaslice! 🥳🥳
    Bibi, žalit ćete se? Koju opciju imaš ako ne upadne?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    23. Lipanj 2023. 08:28

Necu se zaliti, kod nas u kvartu je kaos i muz je trenutno bez sluzbenog posla (no comment) pa sigurno ne bi proslo. Nama nije drama jer imamo bake voljne cuvati jos jednu godinu. Mislila sam ju vise radi socijalizacije dati na par sati dnevno.

Upitnica jel malena pije po noci jos?
    Mi imamo problema s ovim ranim zorama. Ona u biti ne trazi bocicu al ako ne dam jako ‘tanko’ spava i doslovno ako se dignem spustiti rolete u 5 ona se probudi. A ne mozemo spavati sa zatvorenim prozorima jer cemo se podaviti. Dodatno, muz ce ju u 7 mjesecu cuvati (citaj kaos), i stvarno bi bilo zgodno da se ne dize kad i ja🤦‍♀️

I najbitnije, Melani kako si?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    23. Lipanj 2023. 08:36

E da, pocela se jako lijepo igrati s velikim kockama (ko legici) ako nekom trebaju ideje. I romobil sam kupili jer je stalno krala po parkicu.
    Opet smo na moru i mogu reci da obozava more, bas gusta. Jedino sto ne valja je sto stalno licka more🤦‍♀️

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Clarissa
    23. Lipanj 2023. 08:43

Daa Melani kako si?
    Bibi super da imate tu opciju, možda još i bolje, stigne u kolektiv...
    O da, plamene zore bude me iz sna/ fabrička jutra, dim iz dimnjaka I moj počeo s ranim buđenjima (uz nastavak noćnih vrištanja - milina), što zbog vrućine (prvo odmah vodu traži), što zbog svjetla. Jedva ga nekako uspavam natrag između 5 i 6 pa kidam na posao, al muž veli da se opet brzo probudi. Mužu je teže jer kak zbog posla kasno u noći uopće dođe, jedva par sati spoji prije svoje "smjene" s malcem. Nadam se da će nam jaslice ovaj aspekt smjenskog života bar poboljšati, iako s druge strane već se pribojavam bolesti raznih... Al kak svi, budemo i mi progurali...

melani32
    23. Lipanj 2023. 10:43

Hvala na pitanju cure, ubijaju me ove vrucine, jucer i danas ujutro kao nesto krenulo pa se opet zaustavilo.Dvije poznanice, prvorotka i drugorotka imale termin kad i ja i bebe su vec doma a kod mene jos nista..
    Mi kupili Nivea sprej faktor 50 jer su jako svijetle puti i moram ih bas dobro zastiti od sunca. Imali nesto malo od prosle godine ali kod nas se to brzo potroši.
    Novost je da su decki dobili krevet na kat i zasad super funkcionira, maleni je naravno dolje a velikom je gore prezabavno. Nadam se da će tako i ostat..

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    23. Lipanj 2023. 15:08

I ja sam dobila krevet na kat kad je mama trebala roditi 3. 😁 skakala sam s gornjeg na bračni pa razbila glavu o plafonjeru, još imam ožiljak 😂😂
    -
    Moja se uvijek oko 4 pocne vrpoljiti i kao da je polubudna. Jutros ja nisam nakon toga ni zaspala nego je mazila, u snu joj promijenila pelenu, dala bočicu (da, bibi, nikako se otarasit te bočice, bar jedne pred jutro) i digla se i slagala čistu robicu sa sušila (27 tisuća komada bodija, haljinica i sl).
    Soba je u mraku (spustene rolete, staklo otvoreno i ostatak stana otvoreno sve pa je ok. Kad spava, spava super. Nocas su se neki svađali pred zgradom 15ak minuta, ona nista.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    23. Lipanj 2023. 15:11

bibi

Necu se zaliti, kod nas u kvartu je kaos i muz je trenutno bez sluzbenog posla (no comment) pa sigurno ne bi proslo. Nama nije drama jer imamo bake voljne cuvati jos jednu godinu. Mislila sam ju vise radi socijalizacije dati na par sati dnevno.

Upitnica jel malena pije po noci jos?
    Mi imamo problema s ovim ranim zorama. Ona u biti ne trazi bocicu al ako ne dam jako ‘tanko’ spava i doslovno ako se dignem spustiti rolete u 5 ona se probudi. A ne mozemo spavati sa zatvorenim prozorima jer cemo se podaviti. Dodatno, muz ce ju u 7 mjesecu cuvati (citaj kaos), i stvarno bi bilo zgodno da se ne dize kad i ja🤦‍♀️

I najbitnije,Melani kako si?

Za socijalizaciju - nešto organizirano kao odgoj s glazbom, helen doron? Mislim, ako usput postane vrsna violinistica ili englezina, super  😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    26. Lipanj 2023. 21:23

Melani sve ok?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

bibi
    26. Lipanj 2023. 21:24

A i tebe Upitnice hocu pitat (pa zaboravim ko i sve ostalo) kak zdravlje?

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Upitnica_Split
    26. Lipanj 2023. 22:45

Moje? li-la. Migrena, sinusi od ove klime posvuda. Vani 30, unutra 15. Leđa bole u krevetu uvijek, nekad se ne mogu ustat ako se ne zavaljam na bok. 
    Miš ima bronhitis opet. Kašlje i slini od prošle srijede pomalo, jučer fibra 38.8. Danas je oborila rekord s 40.1C. A vruce, unatoc klimi, topimo se zajedno jer me treba i samk zeli da je nosim.
    Spava samo u uspravnom polozaju a da je ne gusi kasalj. Pa onda spava na meni dok stojim ili sjedim. Kako ja spavam? Nikako! 
    Boze moj, da je staroj meni bilo reci koliko sam u stanju izdrzat rekla bi da je nemoguce. Stara ja je spavala 3h popodne, probudila se za veceru i nastavila do jutra. 😂😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.