Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    03. Ožujak 2023. 05:40

Mislim karakter! Vidim ja po svojoj miški. Strpljenja ima minimum, a ja s njom maksimimum. Pregled ušiju joj je uz plakanje al grlo.... cijeli dom zdravlja je odjekivao.
    Nemoj se (još) toliko gristi. Radiš najbolje kako znaš i to je djeci bitno. Ionako, šta god radio, djeca upijaju iz cijele okoline i onoga što vide, nije sve samo na roditeljima

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    03. Ožujak 2023. 07:14

Moj se prošli sistematski derao otkad je vidio sestru dok nisu izašli van on i tata. Čekala sam kraj prozora i slušala dernjavu. Još sestra komemtira da on već zna da ga ona bode pa se boji. 
    Oko toga ne brinem nekako mi je normalno da se beba dere kod doktora. Kad imaš malu djecu postaneš cijepljen od srama. Npr veliki je bio s tatom u dućanu i neka beba je jako plakala i govori moj mali prema toj mami: „možda bi beba bocu mlijeka". I da ima i on doma istu takvu bebu samo malo drukčiju😂. 
    Inače imam grižnju savjesti oko dosta toga ali nadam se da radimo najbolje što možemo.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

bibi
    03. Ožujak 2023. 07:29

Ma nisam samo zbog pedice pisala. I inace je temperamentna, tocno to nema strpljenja za nista sto nije po njenom. Tesko se mogu na okolinu izvuci, bas smo dosta solo. I ja sam tip koji se stalno grize radi neceg tako da je ovo samo jos jedna stvar na listi. 
    Btw Melani cestitaaaam!!! Mali misonja ce sad biti odusevljen. 

Curka 🤍 - 17.01.2022.

Tigrica
    03. Ožujak 2023. 11:13

Bibi slazem se sa curama...
    Moja ima danas temp. 38... bili smo kod pedice zbog jaslica, jer treba ispricnica. Znaci sve je bilo oke dok ju nisam pocela skidat... deraca , otimanje, preslusat pluca ,ajme mene...drzala sam ju da moze poslusat. Za uha da ne spominjem... otima se . Drzim ju u krilu, sa jednom rukom stisnem da ne moze lamatat sa ruhama, sa drugim glavu, i tako oba uha. Grlo slicno.
    Tako da se nemas sta grist da nesto krivo radis. Radis kako najbolje zbnas i umijes. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    03. Ožujak 2023. 13:28

Zaboravih napisat kako je krenula na privikavanje, uglavnom je na 1 spavancu od nekih sat vremena. 
    Zadnja dva dana mi zaspe jos predvece na nekih 40 min..jer ne moze izdrzat. Samo klone. A danas valjda jer je doma..i ja san njom, valjda i zbog temperature spava. Zaspala je oko 11 sati, jos spava. 

Tigrica
    04. Ožujak 2023. 07:37

Maza je kurila nocas, dala sam joj cepic, pala je temperatura, al se pocelala dizat, mjerim ponovo ima tem . Onda sam joj isla davat sirup nurofen.. nece ga pit pljuje..sjetim se da voli sok od kruske, pomjesam sirup sa njim . I tako ga popije. Nakon sat i pol zaspe. Ajd ..sad se probudila sva preznojena bez temp..

bibi
    04. Ožujak 2023. 11:03

A siroce. Pa kako su vas sve tako napale bolestine…
    Bas sam zahvalna na baka servisu.
    Drzite se.

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Jelle88
    04. Ožujak 2023. 11:45

Tigrice bravo za snalažljivost! Treba u tim trenutcima ostati pribran, a ne kao ja 

Tigrica
    04. Ožujak 2023. 17:26

Bibi  mislim da smo pokupile u jaslicama, prvo maza  malo. Pa se smirilo, ja od nje. Mene je bas copilo ,i nju ponovo valjda od mene, jer cica. Neda se koliko bi god voljela da prestane.  Vjerujem da si zahvala , mi nismo te srece da imamo baka servis. 
    Hvala Jelle...

melani32
    04. Ožujak 2023. 21:03

Tigrica brzo ozdravite! 
    Ovaj moj miš je u petak kad sam došla s posla radio sam par koračića a do navečer je već hodao od boravka do sobe kroz cijeli hodnik. Onako kao malo pijano i teturavo ali ide on. I da sav je oduševljen!
    Jede sam kruh i petit kekse samo tako. A na nesmiksani komadić mrkve se zagrcava. 
    Tigrica vjerujem da ti je teško što još cica ali svaka čast što si toliko dugo uspjela! Ja već sad razmišljam hoću li stvarno bit tolika specijalka da ni treće dijete ne uspijem dojit. Mogli smo imati puno bolji auto da sam nam ja malo prištedila na adaptiranom😂. Još je na aptamilu iako sam rekla da ćemo preć na bebivita s godinu dana, neka mu još malo. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.