Noćas fibra preko 38.5. Sad oko 39.
Jutros dežurni pedijatar govori da je to samo prehlada, šta smo je dovodili, pluca i uši ok, grlo lagano crveno. A do srijede je bila na antibiotiku 😭😭😭
-
Muž sutra uzima 2 dana bolovanja za nju. Ne znam šta dalje. Nemam pojma. Nadam se da ce sutra bit dobro, u utorak super pa u srijedu opet u vrtic. Preoptimisticna sam. Al tek se vracam radit a morat cu doma. Katastrofa.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Noćas fibra preko 38.5. Sad oko 39.
Jutros dežurni pedijatar govori da je to samo prehlada, šta smo je dovodili, pluca i uši ok, grlo lagano crveno. A do srijede je bila na antibiotiku 😭😭😭
-
Muž sutra uzima 2 dana bolovanja za nju. Ne znam šta dalje. Nemam pojma. Nadam se da ce sutra bit dobro, u utorak super pa u srijedu opet u vrtic. Preoptimisticna sam. Al tek se vracam radit a morat cu doma. Katastrofa.
3 MPO postupka
💜 01/22.
Jelle, ma sigurno mu je slab apetit jer se razbolio, proći će to. Probaj mu davat nešto jednostavno, npr pileću juhu pa si sigurna za tekućinu a apetit će mu se vratit. Kod nas ista stvar sa čepićem jučer ujutro, jedno 5 puta mi je izbacio, probala sam još jednom i čvrsto mu stisnula guzove pa je bilo ok. Sirup mu dam na špricu onako uz obraz i malo po malo pa bude ok. Ali kad je panika onda ide čepić brže mi je tako.
Moji su bolje danas, malom bezuspješno pokušavam stavit sprej u nos a veći pije sirup protiv kašlja. Ja sam užas, jedino nemam temperaturu ali grlo i nos koma. A smijem samo one Isla pastile....sram me ne doć na posao s obzirom na moju situaciju i to da sam radila tek 3 dana tako da idem pa kako bude🙄
Upitnica baš mi je žao da je tako taman kad se trebaš vratit na posao. Možda bude nešto kratkotrajno kod nje. Mom je isto tako bilo na početku vrtića, popije antibiotik, mi mislimo sad je zaštićen neko vrijeme kad za 2-3 dana opet bolestan i to dosta. Proći će, držite se 🙂
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Upitnice i kod vas isto drama! Kao da su odjednom sve bebe s foruma postale bolesne!
Zaboravih reci da mu niču 3 zubića gore, dosad nije imao problema kad su mu nicali zubi pa sam to odbijanje hrane povezala prije s crijevnom virozom nego sa zubima! U svakom slučaju- nadam se da će proći!
Svim bebama, i mamama, što brže ozdravljenje!
Cure drzite se, i neka bebačice i bebaci sto prije ozdrave!!!!
Melani bebaču sretan rockas sa zakasnjenjem!🎂🥳🥳
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Evo mi smo ipak otišli do pedijatrice jer me uhvatila frka!
Uglavnom, vlada neki virus koji uzrokuje gađenje na hranu! Da mi doktorica nije rekla- ja ne bih ni pomislila da ima baš takvih virusa! Kaže da ga ne silim jesti i da ni ja ne bih jela da imam taj virus! Traje 3, 5 ili 10 dana, dok se ne izluči iz organizma stolicom i zavisi koliko smo ga pokupili! Eto, kod nas je očito ova najduža verzija! Treba paziti na unos vode!
Možda i vama bude od koristi znati za ovaj virus, ali neka se ipak nikome ne dogodi!
Bubica, sta jos nece vladat. Dobro je da nije sta drugo kad vec nesto je....drzite se!
Jelle a jel rekla od cega ili gdje se moze pokupit?
Hvala Tigrica🙂. Mi smo svi još dosta prehlađeni, oni su nervozni, ja sam premorena. Stan nikad nije bio neuredniji i očito je bio prevelik zalogaj vratit se na posao 5 mjeseci trudna i s njih dva malenih koji traže svoje kad se vratim doma. Moram nekako izdržati još mjesec dana ovaj tempo.
Jelle, barem znate što je uzrok, držim 🤞 da prođe što prije.
Upitnica kako je kod vas?
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Tigrice- nije rekla, ali sam ja odmah malo istraživala pa je pisalo da se ti adenovirusi (valjda je taj) pokupe rukama ili hranom, a mi smo baš pokupili na rođendanu od vrtićkog djeteta, prvo je on povraćao i imao temp pa je onda naš tako! Uzrokuje i razdražljivost i slabost, nemoć, sve je bilo i kod nas! Olakšanje je znati uzrok, sad ćemo se strpiti dok prođe! Kupovat ću mu kupovne kašice, na moje se baš baš gadi!
Sortiraj odgovore
Najstariji