Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    12. Prosinac 2022. 12:39

Drage zimske mame, ja sam s teme potpomognuta i čitam vas već duže vrijeme jer imam dečkića rođenog u 2.mjesecu i super ste mi, baš uživam u vašim postovima 🙂 htjela sam uskočiti da se javim melani jer i mi već preko mjesec dana imamo ovakve noći i nespavanja. Zadnjih tjedan dana je puno bolje. Nismo nikako uspjeli odgonetnuti o čemu se radi, zubićima, vjetrićima ili nečem trećem. Uglavnom, bilo je puno nošenja, ljuljanja, buđenja svakih 10 minuta i umora. A također je mali zafrkant koji bočicu ne želi nikako piti dok je budan, a s kašicama sad manje zeza, uz puno mojeg truda pojede nešto, kako kad, nekad super, nekad jedva. I iako puno bolje jede nego prije, s kilažom malo stagnira. Nadam se da kod vas ovo nespavanje neće tako dugo trajati, pozdrav svim mamama i bebama 😘😘

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

i_am_ivy
    12. Prosinac 2022. 14:18

melani trudimo se da manje nosim, muz uskace. Sutra mi je pregled, jedva cekam 😊 Ali i V. isto inzistira na meni, a sta ces, mama je mama. 😂❤ 
    Sad nas je troje doma otkad stariji sin ne odlazi u vrtic (citaj: cetvero🤰) i Emir hoce svoje Viki hoce svoje, ali sve nekako izade dobro na kraju. Danas sam budna od 5.30, ne mogu si pomoc, isla sam peglat... A muz na posao u 6.30 i sve me se prepao onako s neurednim repom u polumraku, u pizami za daskom za peglanje hahaha 
    Jelle88 Melani je top! Ja bi rekla savrsena mama i osoba. <3
    Asli🌱 dobrodosla 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

melani32
    12. Prosinac 2022. 16:12

Hvala cure, ma kakva super mama, ja baš imam osiećaj da stalno nešto kukam. Evo bili smo puno na zraku spavao  naravno cijelo vrijeme, ni ne zna da je bio u šetnji 😀
    Asli hvala što si se javila i dobrodošla. Nadam se da će i kod nas biti tako. Znači ima još malih zezatora oko hrane, bit će to sve veliki jaki dečki jednog dana 🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    14. Prosinac 2022. 15:16

Melani, onaj vas jutarnji krampus dnevnu smjenu nastavi valjda kod nas, a dodje kod prematanja... Ne znam sto mu je, nadam se da je samo neka faza, ali svako prematanje je kolinje pa cak do suza, vristi kao lud, cim ga na ledja stavim, on je luuuud, kao da ide na operaciju neku vristi i zajapuri se sav, a ne obicno mijenjanje pelene... Nakon toga se smiri. Evo ne kuzim kako ga to sad najednom toliko smeta, to je vristanje kao novorodjence a ne frajerko od skoro 11 mj 

• pompey47
    14. Prosinac 2022. 15:22

Trebate li zajam???? Osobni zajmovi ili poslovni zajmovi???? Pričaj sa mnom o tome. IME ZA KONTAKT: g. Petr Buzek, ako ste zainteresirani, obratite nam se na::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com

Whatsapp sada: +639451256230

• Upitnica_Split
    14. Prosinac 2022. 21:25

Prođe ta luđavica sa spavanjem. Mi smo sad opet u nekom ritmu sa 2 spavanca u slične sate koje sama čak traži. Dođe se mazit, uzme dudu i mumlja nešto. I zagrli najdražu igračku. Malo se njišemo na nogama (nekome je lijepo, netkl umire od težine 10ipo kg) i zaspe 
    A ovo za presvlačenje - kolinje je odličan opis 😂😂 pitam se šta susjedi misle da joj radim.....

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    16. Prosinac 2022. 12:41

Bolja je situacija zadnja dva dana. Budi se često ali zaspi jako brzo nakon buđenja. I ode spavat oko 21.30 što je ok😀. 
    Čini se da će kod nas blendanje potrajati. U biti sad koristim štapni mikser. On se ispovraća kad naleti na komadić koji nije smiksan. Jučer je to bio komadić krumpira, danas komadić kruške. Nakon toga nastavi jest. Baš mi je žao jer s njim sam imala plan od 6 mjeseci samo gnječit vilicom ali eto.

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Jelle88
    16. Prosinac 2022. 21:38

Melani- znam da si pisala nedavno da si malome uvela jaje- ako stigneš, možeš li ukratko napisati po kojem principu si uvodila? 

melani32
    16. Prosinac 2022. 23:29

Jesam, čekala sam da napuni 9 mjeseci i onda dala četvrtinu žumanjka, umiksala mu u povrtni obrok. Bilo je sve ok pa za par dana cijeli žumanjak. Pred par dana sam ubacila i malo bjelanjka isto prošlo dobro, tako da ću ubuduće davat cijelo jaje jednom tjedno. Nisam davala 3 dana za redom, ali nismo to ni s drugim namirnicama tako radili 🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    17. Prosinac 2022. 09:34

Ja sam skočila na glavu i s cca 9mj joj napravila omlet i dala 😂
    -
    Nekidan napravim sebi griz na mlijeku s malo cokolade za kuhanje. Evo nje! Taman je jela, al sigurno je to moje dobro. I dam joj žličicu, dvije. Uživala je. Sutradan sam njoj skuhala griz na razvodnjenom mlijeku sa 3 datulje. Lijepo, karamelasto. Pojela je iako je "na žlicu" šta odbija već tjednima.
    Da mi je dokučit njen um 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.