@Tea bravo za momka, lijepo napreduje! Daj molim te napisi kako pripremas caj…
Sta se tice caja, imam sjemenke koje potopim u drelu vodu i poklopim par minuta. Ocijedim i nalijem u bocu. Stavim oko 1 dec vode i punu malu žlicu sjemenki. Na netu spominju da se sjemenke melju, ali svekrva mi je savjetovala da je bolje ne mljeti. Pa sam ju poslusala jer nikad prije nisam kuhala takav caj a ona ima iskustva s tim.
Puno hvala, poceti cu ja piti taj caj, mozda nesto prode u mlijeko. Svi govore da ne treba davati vode ni caja dojenim bebama. Sto vi mislite?
@Tea bravo za momka, lijepo napreduje! Daj molim te napisi kako pripremas caj…
Sta se tice caja, imam sjemenke koje potopim u drelu vodu i poklopim par minuta. Ocijedim i nalijem u bocu. Stavim oko 1 dec vode i punu malu žlicu sjemenki. Na netu spominju da se sjemenke melju, ali svekrva mi je savjetovala da je bolje ne mljeti. Pa sam ju poslusala jer nikad prije nisam kuhala takav caj a ona ima iskustva s tim.
Puno hvala, poceti cu ja piti taj caj, mozda nesto prode u mlijeko. Svi govore da ne treba davati vode ni caja dojenim bebama. Sto vi mislite?
Pokusaj, sigurno moze pomoci. Kim i komorac su najbolji cajevi protiv grceva.
Ja sam prvog dojila 20-ak dana, a cim smo dosli kuci iz bolnice sam mu pocela davati pat zlicica vode ili kamilice bez obzira sta je bio na cici. Puno rasprava sam procitala o tome dali dojena djeca netrebaju ili trebaju vodu, a ja sam smatrala da je za moje dijete dobro da uzima dodatnu tekucinu,pa sam tako i napravila…
url=https://lilypie.com]
Ja nisam ni curi davala vode niti dajem malome. S tim da je cura rodena 14.7., prvu zlicicu vode je dobila sa 6 mj kad smo krenuli sa krutom hranom. Majcino mlijeko je 89% voda, dovoljno je cesce ponuditi dojiti..
Mi smo malo bolje, efedrin je pomogao da se nos ne puni tako jako pa je od pola 9h navecer pa do 6h ujutro cicao 6 puta. Cice mi nisu vise napete, iako me jedna jos boli, valjda dok se kanalici ne vrate na mjesto..
Evo menw sa pregleda hehhe
Sve je super. I kaze da sam pukla najgore, bas po sredini pa zato nisam mogla do prekjucer sjest na skoljku, ali sve je super :)
I vodim danas malenu pedijatrici jer kaslje, kise, povraca sluz, i od jucer popodne do jutros je tri puta mi se onako kao gusila, jucer je sva problijedila, počjubicastila. Bilo je uzasno. Tako fa idemo opet pedijatrici
Evo menw sa pregleda hehhe
Sve je super. I kaze da sam pukla najgore, bas po sredini pa zato nisam mogla do prekjucer sjest na skoljku, ali sve je super :)
I vodim danas malenu pedijatrici jer kaslje, kise, povraca sluz, i od jucer popodne do jutros je tri puta mi se onako kao gusila, jucer je sva problijedila, počjubicastila. Bilo je uzasno. Tako fa idemo opet pedijatrici
Joj Dazi, s tim klincima stalno nesto.. Al doci ce ljepse vrijeme pa valjda nece bit toliko prehladeni.
Mi bili danas kod pedice na kontroli, moram ga inhalirat ventolinom 2x na dan jer mu se poceo slajm spustat na pluca. On je nesto vise poceo sisati ali se dosta puta isto zakaslje, poljubicasti i onda se ispovraca.. I opet ispocetka.
Nama je rekla da mozemo napravit iscrpinu od korjena sljeza i time kapati nos
A mrve male, stalno im je nesto. Mi smo isto malo poceli kasljucati al bljucka uobicajeno. Danas smo na redovnoj kontroli pa cu ju pitati. I k
Aymee
Al ja klikam svasta ovih dana, hahaha.. pocelo mu se malo gnojiti tamo gdje je dobio prvo cjepivo. Ne cijedi ali kao da uskoro hoce. Nadam se da mu to nece smetati..
Aymee
Al ja klikam svasta ovih dana, hahaha.. pocelo mu se malo gnojiti tamo gdje je dobio prvo cjepivo. Ne cijedi ali kao da uskoro hoce. Nadam se da mu to nece smetati..
I meni je bilo tako s prvim malim. Gnojni pristic se napravio, iscurio i proslo. Samo ne dirati, to mi je rekla ped. A sad drugi ima samo tockicu di su ga bocnuli.
url=https://lilypie.com]
I meni je bilo tako s prvim malim. Gnojni pristic se napravio, iscurio i proslo. Samo ne dirati, to mi je rekla ped. A sad drugi ima samo tockicu di su ga bocnuli.
Znam da ne smijem dirati nikako. A nama se taj vazicak sad nakon 2 mjeseca napravio.. jesi spricala cime ili si pustila da prodje samo od sebe? Ja sam mislila sam octaniseptom malo pospricati i posusiti kad krene cijediti.
Aymee
Znam da ne smijem dirati nikako. A nama se taj vazicak sad nakon 2 mjeseca napravio.. jesi spricala cime ili si pustila da prodje samo od sebe? Ja sam mislila sam octaniseptom malo pospricati i posusiti kad krene cijediti.
Kako sam napisala, pogledala rukicu, pocelo cijediti.. 😯
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji