Dtage moje evo javljam se. na krsju smo otisli odmah za pulu na pedijatriju, jer mi uopce nuje jela, svaku put pocne, pojede 30ml i nece vise. Uglavnom, po ovoj doltorici malena nema bronhitis (bogu hvala), nego jako zacepljen nosic. Urin joj je u redu .tako da sad moramo dtalno aspirirati nosic i dala nam je efedrin kapi i ako bude do sutra tako malo jela moramo doci da nas hospitaliziraju. Pustila nas je sad kuci jer svi na odjelu imaju gripu pa da malena ne dobije gripu.
Drzite fige da pocne jesti ahhh
Dea imas li kakav savjet dodatan? Neka mast za mazati prsa ili nesto?
Tea nadađ se da ce proci grcici. Drzim figee!!!!!
Mela, i vas muce grcici, jojj bas mi je zao.
Nemam nekoh pametnih savjeta, biogaia, mazenje, grijane pelene na stomacic, vjezbice i eto. Nzmm stvarno ahh.
Zao mi je cure 🙁
@ Tea, evo od jutros i kod nas grčevi. Maloprije sam je okupala i kao malo se smirila, mislim da nas ceka luda noc
Kod nad je noc prosla mirno. Popodne oko 2-3 ga ulovi i do 7-8 ga drzi, pa se smiri. Takva je situacija za sada… a vidjeti cemo kako ce biti dalje…
url=https://lilypie.com]
@ Dazi, Bogu hvala da nije bronhitis. Probaj joj ti jos dodatno čistiti nosic i olakšati joj. Mi smo uzeli ovu Nukovu pumpicu pa i s njom izvlačimo slinice.
Bude curka dobro mama Dazi
@ Tea, nadam se da ce im se ubrzo smiriti.
Dazi draga, ne zelim ni pomisljati sto prolazis. Svaki dan druga dijagnoza. Oprosti, al sad razmisljam o tome da ima 5 kg bzvz bi dobila antibiotik. Jbt, ne znam kako ti, al meni je skn
Aymee
Dazi draga, ne zelim ni pomisljati sto prolazis. Svaki dan druga dijagnoza. Oprosti, al sad razmisljam o tome da ima 5 kg bzvz bi dobila antibiotik. Jbt, ne znam kako ti, al meni je skn
Skocio tlak.. sorry na ispadu, jako mi je zao sto muce curu..
Aymee
Drage moje jel kupite bebice svaki dan?
Prdonji guzu perem svako jutro i ponekad tj
Aymee
Drage moje jel kupite bebice svaki dan?
Prdonji guzu perem svako jutro i ponekad tj
U toku dana kad se zasere jako. A kupam ga 2, 3 puta tjedno. Vise puta dnevno mu i vrat brisem jer bljucka ko velemajstor..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji