Tea nadađ se da ce proci grcici. Drzim figee!!!!!
Mela, i vas muce grcici, jojj bas mi je zao.
Nemam nekoh pametnih savjeta, biogaia, mazenje, grijane pelene na stomacic, vjezbice i eto. Nzmm stvarno ahh.
Zao mi je cure 🙁
Kombiniramo sve navedeno plus caj od kima… guramo pomalo, i tjesim se da sve to uglavnom zavrsava do treceg mjeseca
url=https://lilypie.com]
Cure, hvala na potpori!! Mi se odlicno drzimo! I opet smo skupa 😍 ljepotica je bila izmozdena i trebalo je vremena da skupi snagu ☺ sad se bacamo na posao! Veceras je sa mnom i nadam se uspjesnom dojenju i sto prije odlasku kuci.....
Dazi, ne vjerujem u ove kombinacije... toliko krivih dijagnoza... bas mi je zao!
Dazi, ja malog prvo inhaliram fizioloskom (imam kompresijski inhalator),pa mu ona jos spricnem sterimar i aspiriram pa kapnem caj od korjena sljeza u obje nosnice. Efedrin ujutro i navecer prije spavanja. S tim da se mi i inhaliramo ujutro i navecer sa ventolinom..
Probaj i ovlaziti zrak u prostoru, stavi posude sa vodom na radijator.
Mela, nama taj od nuka nije znacio nista, nazalost. Ovaj za u usisavac se pokazao kao najbolji, nema tog smrkljica koji nije bio usisan
Draga Aymee evo sad smo se kupali, jer je sve izbljucalaa ne znam vise sta da radimo, podignem je fino podrigne i opet dosta izbaci.
Kako ste nam vi?
Draga Aymee evo sad smo se kupali, jer je sve izbljucalaane znam vise sta da radimo, podignem je fino podrigne i opet dosta izbaci.
Kako ste nam vi?
Ja sam odustala od brige oko bljucanja. Naoruzaj se tetrama, bodijima i strpljenjem.. kazu da ce proci, hahahaha.. Daj joj papati, nemoj ju naglo dizati, okretati, spustati i vrtiti nepotrebno po rukama. I ne znam kako ti spava, pokusaj ju maximalno povisenu staviti i naravno na bokic. Vidjet ces, kad krene mlatarati rukama i nogama, mogla bi jos vise bljucati.. Al mog ti to zabavlja pogotovo dok ga tapkam tetrom i pricam mu pa se smije i tako u krug.. I kad krene nekada prditi onda bljuca..
Prati samo da ti dobiva na kilazi i napreduje (ne, ne mora dobiti 2 kg u 2 tjedna, nije prase...) i prst u uho i tetra na svakom koraku.
Mi smo ok, ja kazem da sam na godisnjem jucer i danas, dragog sam isprasila iz stana jer ima temperaturu, meni je mama tu, uziva s malim a ja s njima..
Aymee
Cure, hvala na potpori!! Mi se odlicno drzimo! I opet smo skupa 😍 ljepotica je bila izmozdena i trebalo je vremena da skupi snagu ☺ sad se bacamo na posao! Veceras je sa mnom i nadam se uspjesnom dojenju i sto prije odlasku kuci…..
Dazi, ne vjerujem u ove kombinacije… toliko krivih dijagnoza… bas mi je zao!
Frau, kako napreduje dojenje? Kad idete kuci? Je li se malena oporavila i odmorila? Kako si ti?
Aymee
Aymee, evo mi smo stigle jucer 😄 napokon uz naseg tatu i peseka. Malo smo bili nervozni popodne, ali noc je od nekih 2 ujutro dobro prosla.. hranimo se svaka 2 h. Osim nocu kad se ne mogu razbuditi pa prode i do 4. Ali nadam se da cu danju to nadoknaditi, ili uhvatit ritam za koji dan.
Mislim da ju grcevi muce, nasla sam podatak da se to javlja svaki dan u isto vrijeme... a ona place popodne od cca 4 do 2 ujutro... tesko ju je uspavati, kakala je oko 6 popodne i oko 12 uvecer.. kad se pokaka smiri se, al onda krene novo hranjenje.. i tako u krug
Stize mi patronazna oko 10 pa cu vidjet sta kaze 😊
Cure, sorry ne znam sta se zbiva s vama i vasim bebicama... jednostavjo ne stignem 😁 kad ulovim vremena procitat cu sta ste pisale. Svima saljem pusu 😙 nadam se da se uskoro ukljucim u rasprave
Frau, razumljivo je da ne stignes. Mislim da je mozda prerano za grcice. Daj joj papati kad zeli a ako nocu ne trazi po 4 sata, pusti ju. Nakon 3 i pol ju presvuci i ponudi papati. Znas da je moj malac bio neko vrijeme na mom izdojenom mlijeku i ja ga nikad nisam budila jer je covjek imao svoj ritam. I dobro je napredovao i punio pelene. A ako mrva place, nudi joj papati, promijeni pelenu, razmotaj malo, utopli. Mozda joj je vruce, hladno, pokusavaj. Sve je to metoda pokusaja i pogreske, jer ne znaju reci..
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji