Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    10. Ožujak 2018. 16:17

Dazi

Tea nadađ se da ce proci grcici. Drzim figee!!!!!
    Mela, i vas muce grcici, jojj bas mi je zao.
    Nemam nekoh pametnih savjeta, biogaia, mazenje, grijane pelene na stomacic, vjezbice i eto. Nzmm stvarno ahh.
    Zao mi je cure 🙁

Kombiniramo sve navedeno plus caj od kima…  guramo pomalo, i tjesim se da sve to uglavnom zavrsava do treceg mjeseca

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    10. Ožujak 2018. 17:55

Cure, hvala na potpori!! Mi se odlicno drzimo! I opet smo skupa 😍 ljepotica je bila izmozdena i trebalo je vremena da skupi snagu ☺ sad se bacamo na posao! Veceras je sa mnom i nadam se uspjesnom dojenju i sto prije odlasku kuci.....
    Dazi, ne vjerujem u ove kombinacije... toliko krivih dijagnoza...  bas mi je zao! 

dea32
    10. Ožujak 2018. 18:28

Dazi, ja malog prvo inhaliram fizioloskom (imam kompresijski inhalator),pa mu ona jos spricnem sterimar i aspiriram pa kapnem caj od korjena sljeza u obje nosnice. Efedrin ujutro i navecer prije spavanja. S tim da se mi i inhaliramo ujutro i navecer sa ventolinom..
    Probaj i ovlaziti zrak u prostoru, stavi posude sa vodom na radijator.
    Mela, nama taj od nuka nije znacio nista, nazalost. Ovaj za u usisavac se pokazao kao najbolji, nema tog smrkljica koji nije bio usisan

• Aymee
    11. Ožujak 2018. 12:58

Dazi, ima li stogod novo? 

Mela, kako je bljuckica? 

Aymee

Mela
    11. Ožujak 2018. 18:55

Draga Aymee evo sad smo se kupali, jer je sve izbljucalaa  ne znam vise sta da radimo, podignem je fino podrigne i opet dosta izbaci.
    Kako ste nam vi? 

• Aymee
    11. Ožujak 2018. 19:16

Mela

Draga Aymee evo sad smo se kupali, jer je sve izbljucalaane znam vise sta da radimo, podignem je fino podrigne i opet dosta izbaci.
    Kako ste nam vi?

Ja sam odustala od brige oko bljucanja. Naoruzaj se tetrama, bodijima i strpljenjem.. kazu da ce proci, hahahaha.. Daj joj papati, nemoj ju naglo dizati, okretati, spustati i vrtiti nepotrebno po rukama. I ne znam kako ti spava, pokusaj ju maximalno povisenu staviti i naravno na bokic. Vidjet ces, kad krene mlatarati rukama i nogama, mogla bi jos vise bljucati.. Al mog ti to zabavlja pogotovo dok ga tapkam tetrom i pricam mu pa se smije i tako u krug.. I kad krene nekada prditi onda bljuca..

Prati samo da ti dobiva na kilazi i napreduje (ne, ne mora dobiti 2 kg u 2 tjedna, nije prase...) i prst u uho i tetra na svakom koraku. 

Mi smo ok, ja kazem da sam na godisnjem jucer i danas, dragog sam isprasila iz stana jer ima temperaturu, meni je mama tu, uziva s malim a ja s njima..

Aymee

• Aymee
    12. Ožujak 2018. 07:08

Frau_Mund6

Cure, hvala na potpori!! Mi se odlicno drzimo! I opet smo skupa 😍 ljepotica je bila izmozdena i trebalo je vremena da skupi snagu ☺ sad se bacamo na posao! Veceras je sa mnom i nadam se uspjesnom dojenju i sto prije odlasku kuci…..
    Dazi, ne vjerujem u ove kombinacije… toliko krivih dijagnoza… bas mi je zao!

Frau, kako napreduje dojenje? Kad idete kuci? Je li se malena oporavila i odmorila? Kako si ti?

Aymee

• Frau_Mund6
    12. Ožujak 2018. 08:15

Aymee, evo mi smo stigle jucer 😄 napokon uz naseg tatu i peseka. Malo smo bili nervozni popodne, ali noc je od nekih 2 ujutro dobro prosla..  hranimo se svaka 2 h. Osim nocu kad se ne mogu razbuditi pa prode i do 4. Ali nadam se da cu danju to nadoknaditi, ili uhvatit ritam za koji dan. 
    Mislim da ju grcevi muce, nasla sam podatak da se to javlja svaki dan u isto vrijeme... a ona place popodne od cca 4 do 2 ujutro... tesko ju je uspavati, kakala je oko 6 popodne i oko 12 uvecer..  kad se pokaka smiri se, al onda krene novo hranjenje..  i tako u krug
    Stize mi patronazna oko 10 pa cu vidjet sta kaze 😊 

• Frau_Mund6
    12. Ožujak 2018. 08:18

Cure, sorry ne znam sta se zbiva s vama i vasim bebicama... jednostavjo ne stignem 😁 kad ulovim vremena procitat cu sta ste pisale. Svima saljem pusu 😙 nadam se da se uskoro ukljucim u rasprave 

• Aymee
    12. Ožujak 2018. 08:47

Frau, razumljivo je da ne stignes. Mislim da je mozda prerano za grcice. Daj joj papati kad zeli a ako nocu ne trazi po 4 sata, pusti ju. Nakon 3 i pol ju presvuci i ponudi papati. Znas da je moj malac bio neko vrijeme na mom izdojenom mlijeku i ja ga nikad nisam budila jer je covjek imao svoj ritam. I dobro je napredovao i punio pelene. A ako mrva place, nudi joj papati, promijeni pelenu, razmotaj malo, utopli. Mozda joj je vruce, hladno, pokusavaj. Sve je to metoda pokusaja i pogreske, jer ne znaju reci.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.