Al ja klikam svasta ovih dana, hahaha.. pocelo mu se malo gnojiti tamo gdje je dobio prvo cjepivo. Ne cijedi ali kao da uskoro hoce. Nadam se da mu to nece smetati..
I meni je bilo tako s prvim malim. Gnojni pristic se napravio, iscurio i proslo. Samo ne dirati, to mi je rekla ped. A sad drugi ima samo tockicu di su ga bocnuli.
Znam da ne smijem dirati nikako. A nama se taj vazicak sad nakon 2 mjeseca napravio.. jesi spricala cime ili si pustila da prodje samo od sebe? Ja sam mislila sam octaniseptom malo pospricati i posusiti kad krene cijediti.
Kako sam napisala, pogledala rukicu, pocelo cijediti.. 😯
samo sam pobrisala gazicom. Nis drugo
url=https://lilypie.com]
Drage moje upravu ste. Nažalost, svako kod nas je dovoljno pametan i stručan da da svoj komentar. @ Dea dijelim misljenje s tobom. Bravo za bebicu koja je pomogla mamici svojoj.
@ Aymee, živjele body i hlačice najvise me iznervira sto niko ne gleda koliko se ti trudiš i boris za svoje dijete, vec samo ono sto njima smeta i uvijek puff imamo sto reci. Ali dobro, ucim da me to ne dotiče.
Drage zene javljam da moja mrvica ima bronhitis.
Dazi draga, zao mi je.. Pa otkud sada bronhitis? Jel se lijecite doma ili?
Bili kod pedi.. istisnula mu je taj gnoj i rekla da spricam octaniseptom. Cijepio se, sad se bojim temperature i reakcije. Rekla mi da mu stavljam hladne obloge svakih par sati i mjerim temperaturu. Panika me pere jer mi se cini da mi je i dragi zakurio..
Aymee
Draga eto bronhitis. Ono sto mi je kasljucala, kihala, od sinoc tri puta se skoro zagusila, i sto sluz povraca i eto. Ahh
Da da,kuci. Kupila sam inhalator i imamo kapi za inhalator .nije mogla dobiti antibiotik jer nema jos 5 kg. A i nema temperaturu pa nije dr bila za antibiotik. I ako joj se imalo pogorsa ili i dalje bude ovako malo jela, rekla je da odemo za pulu ili rijeku odmah
Aymee drzim fige da sto bezbolnije prodje i ovaj period cijepljenja.
Mela nemoj slusati te glupe komentare. Nek svako vodi brigu o sebi, a ne o drugome. Samo im kazi nek te postedw svojih komentara
Joj Dazi, nadam se da ce curka biti ubrzo bolje. Stvarno ju je svasta nesto snaslo..
Aymee
Cure, evo i mene. Mi smo jos u petrovoj 😐 trebali smo doma u cetvrtak, ali nisam bila sigurna u dojenje pa sam zamolila jos jedan dan da me poduce. U petak sam otkrila da je mala vruca i zvala sestru da je pregledaju. Na kraju je ispalo da gubi na kilazi vise od 10% pa se je smjestili na intenzivnu na infuziju. Sad je ljepotica dole sama a ja joj dolazim kroz dan na podoje, a nocu izdajanje. Nalazi su, hvala bogu, dobri pa se nadam da ce mi ju vratit sutra na odjel da smo ipak skupa. Do daljnjeg smo u bolnici, dok se ne naucimo dojiti. Ona vuce po podoju od 10 do 35ml. S tim da mi na ovu lijevu dojku vuce jako malo... a to je ona na kojoj sam imala mastitise i di mi je bradavica malo uvucena. Iako mi mljeko curi na obhe van, kad stisnes sprica, a ona ne dobiva hranu 😣
Sorry nisam pohvatala sta se vasim bebama dogada... al nadam se da se snalazite!!!
url=https://lilypie.com]
Frau draga. Jako mi je zao,ali vjerujem da ce sve to biti u redu. Ti samo budi jaka i pruzaj ljubav Lotici,lao i dosad i sve ce biti super :)) mislimo na vas. Saljemo puseeeeee!!
Sortiraj odgovore
Najstariji