@nefertiri dobro nam dosla i cestitam na vašoj borbi i naježila sam se čitajući tvoj post.
@ Aymee draga i tebi svaka cast. Najljepši poklon je stigao i sada uzivajte i moja je sad postala pravi bljucko. Tri puta sam je presvlačila, sve izbljuca
Mela hvala na lijepom cvijecu 😘
Jel tvoja bljucne kad treba podrignut?
I nama je super taj video ali ne djeluje svaki put. Uglavnom ja zaspim a mali luduje 😂
Aymee fizioloska je izotonicna sa nasom krvi, odnosno imaju isti postotak soli tako da ne skodi. Hipertonicna bi jace isusivala i zato se ona recimo preporuca za nos kad curi
Dazi i Ina90, nisam sigurna, Dea pls ukljuci se, da je fizioloska dobra za lice. Ima soli.. vjerojatno grijesim, ali ako je koza lica suha, sol bi ju mogla dodatno isusiti..
Kamilica isušuje kozu dosta...meni je dermatologija savjetovala fiziološkom čistiti i onda sa neutralnom kremom...ali ako je jaka upala kortikosteroidi su neizbježni dok se ona ne smiri i samo to pomaže sve ostalo je mučenje bebe a to su užasno male količine mojoj curi je trebalo 5 dana kremice i to je to...hvala Bogu sad nam se skroz osip povukao ali ja je i dalje čistim fiziološkom i mazem stalno...
@nefertiri dobro došla i cestitam na bebici znam dobro kakva je to borba...mi smo izgubili dva anđela,nosili se s dijagnozom problema s kromosomima i nakon ivf u pragu strog mirovanja 4 mjeseca i raznih krvarenja najveći Bozij dar sad zeza svoju mamu svaki dan...
@ Orangina, da ako ne podrigne bljucne. Mada zna i nakon sto podrigne da bljucne. Mene pak najvise brine kilza, jer svak se nadje pametan kada dodje da kaze kako im izgleda mršavo i kako ne napreduje.
@ Orangina, da ako ne podrigne bljucne. Mada zna i nakon sto podrigne da bljucne. Mene pak najvise brine kilza, jer svak se nadje pametan kada dodje da kaze kako im izgleda mršavo i kako ne napreduje.
Ti samo reci da nisu pedijatri! Mene tako zivcira kad se svi nadu prozvanima prokomentirat stvari koje ih se ne ticu. Uostalom, kod nas je ustaljeno misljenje da je samo debela beba zdrava beba, sto je totalna glupost. Beba ne mora biti debela da bi bila zdrava, ako prati svoju krivulju rasta i uredno puni pelene, nema razloga za zabrinutost
Ina90, zao mi je sto si prosla..
A da, ja sam imala svoju malu traumicu, bilo je svega. Najgore je bilo sto sam u 2 tjedna imala dvije operacije. Cudna prica. Bogu hvala na ovoj savrsenoj trudnoci i bljucku.
Mela, znam kako ti je s bodijima, ja ih dnevno nekad i 5 puta mijenjam. Zato mi je obucen u bodi i hlacice. Tutice nosimo kad negdje idemo.
I sto Dea kaze, ne trebaju sva djeca biti bumbari. Da dobije minimum, dobro je ako je zdrava beba. Da je beba u 2 tjedna dobila 2 kg, opet ne bi valjalo ljudima. Ajde, kakva su njihova djeca bila. Meni je ujna neki dan pametovala jer je mali u 2 mj dobio oko 2 200, kao to je puno. A njen prvi sin je u mjesec dana dobio 0, ravnih 0 jer je vukao praznu cicu, urlikao, davala mu kapi protiv grceva. Kad smo govorili da mu da bocicu, rekla je da rodimo pa pametujemo. I nakon tih mjesec dana, kad je konacno krenula s adaptiranim mali nije mogao jesti pa za par dana na hitnu zbog dehidracije. I onda ona meni pametuje. Ja ga makar sopam kad hoce pa nek bljucka visak, hahahaha
Sorry cure sto sam se raspisala al ne volim pametovanja. Ja ako zvucim da pametujem, nije namjera, nego pokusavam upotrijebiti logiku.
P.s. Dea, hvala na pojasnjenju
Ostale cure i ciscenje lica, ja koristim obicnu vodu ili prokuhanu i namazem povremeno obicnom masti za guzu i povuce mu se, tj smiri. Kolegica nije koristila nista osim vode i proslo je samo od sebe za mjesec, dva. Isto zimska beba.
Aymee
@Tea bravo za momka, lijepo napreduje! Daj molim te napisi kako pripremas caj…
Sta se tice caja, imam sjemenke koje potopim u drelu vodu i poklopim par minuta. Ocijedim i nalijem u bocu. Stavim oko 1 dec vode i punu malu žlicu sjemenki. Na netu spominju da se sjemenke melju, ali svekrva mi je savjetovala da je bolje ne mljeti. Pa sam ju poslusala jer nikad prije nisam kuhala takav caj a ona ima iskustva s tim.
url=https://lilypie.com]
Ina90, zao mi je sto si prosla..
A da, ja sam imala svoju malu traumicu, bilo je svega. Najgore je bilo sto sam u 2 tjedna imala dvije operacije. Cudna prica. Bogu hvala na ovoj savrsenoj trudnoci i bljucku.
Mela, znam kako ti je s bodijima, ja ih dnevno nekad i 5 puta mijenjam. Zato mi je obucen u bodi i hlacice. Tutice nosimo kad negdje idemo.
I sto Dea kaze, ne trebaju sva djeca biti bumbari. Da dobije minimum, dobro je ako je zdrava beba. Da je beba u 2 tjedna dobila 2 kg, opet ne bi valjalo ljudima. Ajde, kakva su njihova djeca bila. Meni je ujna neki dan pametovala jer je mali u 2 mj dobio oko 2 200, kao to je puno. A njen prvi sin je u mjesec dana dobio 0, ravnih 0 jer je vukao praznu cicu, urlikao, davala mu kapi protiv grceva. Kad smo govorili da mu da bocicu, rekla je da rodimo pa pametujemo. I nakon tih mjesec dana, kad je konacno krenula s adaptiranim mali nije mogao jesti pa za par dana na hitnu zbog dehidracije. I onda ona meni pametuje. Ja ga makar sopam kad hoce pa nek bljucka visak, hahahaha
Sorry cure sto sam se raspisala al ne volim pametovanja. Ja ako zvucim da pametujem, nije namjera, nego pokusavam upotrijebiti logiku.
P.s. Dea, hvala na pojasnjenju
Ostale cure i ciscenje lica, ja koristim obicnu vodu ili prokuhanu i namazem povremeno obicnom masti za guzu i povuce mu se, tj smiri. Kolegica nije koristila nista osim vode i proslo je samo od sebe za mjesec, dva. Isto zimska beba.
Ja se potpuno slazem s tobom i uopce nemislim da pametujes. Svaka mama valjda ima pravo "biti pametna za svoje dijete"na svoj nacin.
Meni su za prvog sina rekli kad smo dosli kuci:ajme, kako je mali, zgoljav,sitan (2740 g je imao), i kad je poceo dobivati vise od kile na mjesec su se javili-ajme,pa predebel ce biti, nemoj ga toliko hraniti, pa sa cime ga šopaš?? dijete jede samo domaci uzgoj i meso i povrce i voce (osim banana). nedajem mu ni cokolino ni grickalice ni kinder ni slicne gluposti. Ima godinu dana, 13 kg i ped.je zadovoljna jer on ima svoju krivulju rasta i sve je u redu. Krupnije je građe i težih kostiju, na tatu koji ima 100 kg a nije debeo. Tako da me uopce ne zanimaju komentari okoline dok gos mi je dijete zdravo, napreduje, veselo i nasmijano!!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji