Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    08. Ožujak 2018. 12:45

Aymee, ja upalim na youtubeu video zvuk usisavaca, to ga smiri. Sa curom smo slusali jedan drugi video prva 3 mj kroz cijelu noc, nakon 2 noci smo se navikli i nismo ni primjetili da uopce nesto svira..
    Nefertiri, svaka cast za borbu i svu srecu vam zelim. Ja sam davala biogaia d3 i nije imao problema. Sad dajem oleovit d3 i takoder nemamo problema. A za zubice, jesi sigurna da su bas oni?

Orangina
    08. Ožujak 2018. 14:28

@Dazi ajoj draga bas mi je zao da se tako mucite i da mala ima atopijski. Stvarno treba doktore vuci za rukav, uzas! 
    Nemoj zivjeti u strahu, pojesti ces se! Moras biti jaka zbog svoje male. Znam kako beba sve osjeti, ja sam plakala i bila zivcana par dana i mali je bio koma!
    @Aymee tuzno je bas da zbog nestrucnosti u bolnicama mame koje se muce s dojenjem predu na AD
    @Bubamara ma doci ce i tvom dragom ocinski instinkt s vremenom 😊
    @Dijana za poklon svekrvi mozes izraditi sliku pa staviti u lijepi okvir..ili pokloniti salicu sa slikom unuka
    @Tea bravo za momka, lijepo napreduje! Daj molim te napisi kako pripremas caj...
    @Mela draga mislim da je to ok napredak! A za oko: cistiti vise puta dnevno sa gazicom i fizioloskom otopinom, od vanjskog djela prema unutarnjem. Svako oko cista gazica. Ja sam si pripremila male vatice gdje ga presvlacim pa svaki put cistim oci. A masiraj suzni kanal cim vise npr.kad sa gazicom dodes do unutarnjeg djela oka tu malo pritisnes prstom i radis kruzni pokret. Ja to radim dok je na cici. 
    @nefertiri dobro dosla nam ti i mali Aron!  Zubi sa mj.dana? Ajoj svaka vam cast 😅

• Aymee
    08. Ožujak 2018. 14:43

nefertiri

Aymee

nefertiri

Pozdrav mame!
    Čitam vas već dosta dugo (cijelu trudnoću), a sad eto da se i ja javim…. jer vas i dalje čitam iako sam rodila prije mjesec i pol dana.
    Svašta sam tu naučila…. a trenutno sam svratila zbog nicanja zubića…. da, sa mjesec dana.

Draga, dobro nam dosla! Nadam se da ce zubici cim bezbolnije niknuti, 😮

Ako zelis, reci nam nesto o svojoj bebici. Kad je rodjena, kako se zove, kakva je.. 😍

Hvala na dobrodošlici!
    Moj bebač je mali borac, već prvi dan kad sam došla liječniku savjetovali su mi pobačaj zbog mojih problema sa zdravljem (lupus i sjogren) i zbog lijekova koje sam pila. Rekli su da ja trudnoću vjerojatno neću "izgurati" i tko zna što će biti sa bebom, ako se uopće rodi… I što će biti samnom tijekom i nakon poroda.
    Nikako nisam bila za pobačaj, imali smo vjere da će sve biti u redu i da ćemo sve izdržati…. I tako se na sami termin, rodio Aron… Apgar 10/10, prekrasan, živahan, snažan. Lijepo napreduje…. Muče nas grčići sad kako smo krenuli sa D3 kapima, kad mu ih ne dam, nema grčeva…iako pijemo Biogaiu… Sad su krenuli i zubići, malo preeeerano…ali eto i to ćemo izdržati.
    I eto nas sad tu.

Svaka ti cast kraljice i malom borcu Aronu. Da budem iskrena, rasplakala si me. Ne mogu zamisliti sto si prosla cijelu trudnocu. Ja sam strepila do trenutka kad mi je dr potvrdila da je plod u maternici a onda se uzdala u Boga. Vanmaternicna u listopadu 2016, odstranjem lijevi jajovod. I Bog dao za par mjeseci da zakuca novo srce.. 

Aymee

• Aymee
    08. Ožujak 2018. 14:45

Danas probala vec razne aplikacije i zvukove. Osim 
    Ewana, njega nemamo.. trazit cu da nam kupe. Ali frajera zasada samo prava stvar, tj usisavac umiri.. 

Aymee

• Aymee
    08. Ožujak 2018. 14:49

Dazi i Ina90, nisam sigurna, Dea pls ukljuci se, da je fizioloska dobra za lice. Ima soli.. vjerojatno grijesim, ali ako je koza lica suha, sol bi ju mogla dodatno isusiti.. 

Aymee

• Aymee
    08. Ožujak 2018. 14:57

Nefertiri, zamoli pedijatricu da ti pogleda jesu li krenuli zubici. Ako jesu, ima u ljekarnama neki gel od kojega valjda to sve malo utrne i olaksa.. 

Aymee

08. Ožujak 2018. 15:00

Nznm stvarno. Ja joj tapkam sa gazom i fizioloskom. I obavezno je umijem svaki dan s vodom obicnom. Hmm.
    Ajmeeee draga Aymee nisam znala da si to prosla. Evo sada imas svog bljucka :) bas mi je drago hihihi :D
    Jojjj nsms je ewan stvarno super. Ima melodiju harfe i ona to najvise voli, otkzcaje srca, zubor potoka i nesto tipa usisavac. 

Mela
    08. Ožujak 2018. 15:10

Drage nek nam je sretan praznik, evo jedna košarica lijepog cvijeća :-) 

Mela
    08. Ožujak 2018. 15:14

Nas najvise umiri ovaj video. Dea ga postavila na zimskim bebama, i nama za sada odgovara.

Mela
    08. Ožujak 2018. 15:15

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.