Aymee, ja upalim na youtubeu video zvuk usisavaca, to ga smiri. Sa curom smo slusali jedan drugi video prva 3 mj kroz cijelu noc, nakon 2 noci smo se navikli i nismo ni primjetili da uopce nesto svira..
Nefertiri, svaka cast za borbu i svu srecu vam zelim. Ja sam davala biogaia d3 i nije imao problema. Sad dajem oleovit d3 i takoder nemamo problema. A za zubice, jesi sigurna da su bas oni?
@Dazi ajoj draga bas mi je zao da se tako mucite i da mala ima atopijski. Stvarno treba doktore vuci za rukav, uzas!
Nemoj zivjeti u strahu, pojesti ces se! Moras biti jaka zbog svoje male. Znam kako beba sve osjeti, ja sam plakala i bila zivcana par dana i mali je bio koma!
@Aymee tuzno je bas da zbog nestrucnosti u bolnicama mame koje se muce s dojenjem predu na AD
@Bubamara ma doci ce i tvom dragom ocinski instinkt s vremenom 😊
@Dijana za poklon svekrvi mozes izraditi sliku pa staviti u lijepi okvir..ili pokloniti salicu sa slikom unuka
@Tea bravo za momka, lijepo napreduje! Daj molim te napisi kako pripremas caj...
@Mela draga mislim da je to ok napredak! A za oko: cistiti vise puta dnevno sa gazicom i fizioloskom otopinom, od vanjskog djela prema unutarnjem. Svako oko cista gazica. Ja sam si pripremila male vatice gdje ga presvlacim pa svaki put cistim oci. A masiraj suzni kanal cim vise npr.kad sa gazicom dodes do unutarnjeg djela oka tu malo pritisnes prstom i radis kruzni pokret. Ja to radim dok je na cici.
@nefertiri dobro dosla nam ti i mali Aron! Zubi sa mj.dana? Ajoj svaka vam cast 😅
Pozdrav mame!
Čitam vas već dosta dugo (cijelu trudnoću), a sad eto da se i ja javim…. jer vas i dalje čitam iako sam rodila prije mjesec i pol dana.
Svašta sam tu naučila…. a trenutno sam svratila zbog nicanja zubića…. da, sa mjesec dana.
Draga, dobro nam dosla! Nadam se da ce zubici cim bezbolnije niknuti, 😮
Ako zelis, reci nam nesto o svojoj bebici. Kad je rodjena, kako se zove, kakva je.. 😍
Hvala na dobrodošlici!
Moj bebač je mali borac, već prvi dan kad sam došla liječniku savjetovali su mi pobačaj zbog mojih problema sa zdravljem (lupus i sjogren) i zbog lijekova koje sam pila. Rekli su da ja trudnoću vjerojatno neću "izgurati" i tko zna što će biti sa bebom, ako se uopće rodi… I što će biti samnom tijekom i nakon poroda.
Nikako nisam bila za pobačaj, imali smo vjere da će sve biti u redu i da ćemo sve izdržati…. I tako se na sami termin, rodio Aron… Apgar 10/10, prekrasan, živahan, snažan. Lijepo napreduje…. Muče nas grčići sad kako smo krenuli sa D3 kapima, kad mu ih ne dam, nema grčeva…iako pijemo Biogaiu… Sad su krenuli i zubići, malo preeeerano…ali eto i to ćemo izdržati.
I eto nas sad tu.
Svaka ti cast kraljice i malom borcu Aronu. Da budem iskrena, rasplakala si me. Ne mogu zamisliti sto si prosla cijelu trudnocu. Ja sam strepila do trenutka kad mi je dr potvrdila da je plod u maternici a onda se uzdala u Boga. Vanmaternicna u listopadu 2016, odstranjem lijevi jajovod. I Bog dao za par mjeseci da zakuca novo srce..
Aymee
Danas probala vec razne aplikacije i zvukove. Osim
Ewana, njega nemamo.. trazit cu da nam kupe. Ali frajera zasada samo prava stvar, tj usisavac umiri..
Aymee
Dazi i Ina90, nisam sigurna, Dea pls ukljuci se, da je fizioloska dobra za lice. Ima soli.. vjerojatno grijesim, ali ako je koza lica suha, sol bi ju mogla dodatno isusiti..
Aymee
Nefertiri, zamoli pedijatricu da ti pogleda jesu li krenuli zubici. Ako jesu, ima u ljekarnama neki gel od kojega valjda to sve malo utrne i olaksa..
Aymee
Nznm stvarno. Ja joj tapkam sa gazom i fizioloskom. I obavezno je umijem svaki dan s vodom obicnom. Hmm.
Ajmeeee draga Aymee nisam znala da si to prosla. Evo sada imas svog bljucka :) bas mi je drago hihihi :D
Jojjj nsms je ewan stvarno super. Ima melodiju harfe i ona to najvise voli, otkzcaje srca, zubor potoka i nesto tipa usisavac.
Nas najvise umiri ovaj video. Dea ga postavila na zimskim bebama, i nama za sada odgovara.
Sortiraj odgovore
Najstariji