Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    14. Kolovoz 2018. 23:03

-Tea-

Iiiiiiiiiii, ciri bu, ciri ba-djeca spavajuuuuuu!!!!

Hahahaha, Tea, slazem se s tobom. Kod mene je, unatoc mom kenjanju (valjda povezano s malim koji je danas 8 puta kakao - vise kaka nego piski) misljenje ili odmah napraviti drugo cudo (kao ti) ili pricekati 3 god.. to su meni idealne razlike..  ali ja sam cudak po prirodi..
    Mela, nedostaje i meni trudnoca - radila sam sve kad i koliko sam htjela, setala, vjezbala, odmarala (kad god sam htjela) ali isto tako mislim da druga trudnoca nije uzivanje kao prva..

Aymee

Mela
    15. Kolovoz 2018. 02:38

aymee i kod mene je tako. Bas sam uživala u prvoj trudnoći. Za klince je odlicna je ta razlika nekih 2-3 godine, a jos bolje godinu dana
    Tea i Dea, super ste napisale i hvala na iskrenosti. Ipak je sigurno sve teze s dvoje nego sa jednim. Ali zaista tako brzo odrastaju, a mi tako brzo starimo 
    Evo mi smo se probudile i ne zelimo vise spavati 

-Tea-
    15. Kolovoz 2018. 08:29

Mela

aymee i kod mene je tako. Bas sam uživala u prvoj trudnoći. Za klince je odlicna je ta razlika nekih 2-3 godine, a jos bolje godinu dana
    Tea i Dea, super ste napisale i hvala na iskrenosti. Ipak je sigurno sve teze s dvoje nego sa jednim. Ali zaista tako brzo odrastaju, a mi tako brzo starimo
    Evo mi smo se probudile i ne zelimo vise spavati

Mela, nadam se da je malena ipak zaspala... Evo, moji divljaci su sinoc kasno zaspali.. Stariji se probudio prije 15 min, a maleni prije sat vremena... Spavali su bez budjenja cijelu noc... Tako da sam nocas ja ocito bolje prosla sa dvoje nego ti s jednim djetetom... Imam frendicu kojoj se mali budi svakih sat vremena od rodjenja a sad ima skoro godinu dana... Luda je i neispavana, i jedva ceka da to prestane...

I od mene ces uvijek dobiti istinu pa kakva god bila...

url=https://lilypie.com]

dea32
    15. Kolovoz 2018. 08:30

Ma nemam kaj uljepsavati.. Kao sto Tea kaze, jedan bi spavao, drugi bi se igrao, mala je gladna a mali usran. Jedan drugog bude,  vise ona njega nego on nju, a onda on bude nervozan jer je neispavan pa tu nervozu prenese na nas ostale.
    I onda moj muz ne shvaca kako ja tako funkcioniram jer je njemu 10 sek vriske previse, a ja to vise ni ne registriram, a i manje vriste jer mi je stalno netko na rukama..
    Al s druge strane, drago mi je da smo tako brzo krenuli na drugo dok smo jos u toku sa pelenama, nespavanjem, privikavanjem na tutu, tantrumima i ispadima bijesa.. I nebi ih dala nizasto na svijetu.
    Ovu noc se ni ja nisam nista naspavala, mali je imao neke ispade, em vriska em cohanje, pa prepuna pelena..
    Ja imam 5 god stariju sestru i 5 god mladeg brata. Kaze mama da je njima to bila idealna razlika, jedan ne bio samostalan kad se onaj iduci rodio. Ali mi smo tek sad bliski kad smo odrasli. Kako smo odrastali tako je mladi dosao u fazu koju je stariji vec prerastao i nismo bas imali dodirnih tocaka osim tucnjave zbog glupost..

-Tea-
    15. Kolovoz 2018. 08:34

dea32

Ma nemam kaj uljepsavati.. Kao sto Tea kaze, jedan bi spavao, drugi bi se igrao, mala je gladna a mali usran. Jedan drugog bude, vise ona njega nego on nju, a onda on bude nervozan jer je neispavan pa tu nervozu prenese na nas ostale.
    I onda moj muz ne shvaca kako ja tako funkcioniram jer je njemu 10 sek vriske previse, a ja to vise ni ne registriram, a i manje vriste jer mi je stalno netko na rukama..
    Al s druge strane, drago mi je da smo tako brzo krenuli na drugo dok smo jos u toku sa pelenama, nespavanjem, privikavanjem na tutu, tantrumima i ispadima bijesa.. I nebi ih dala nizasto na svijetu.
    Ovu noc se ni ja nisam nista naspavala, mali je imao neke ispade, em vriska em cohanje, pa prepuna pelena..
    Ja imam 5 god stariju sestru i 5 god mladeg brata. Kaze mama da je njima to bila idealna razlika, jedan ne bio samostalan kad se onaj iduci rodio. Ali mi smo tek sad bliski kad smo odrasli. Kako smo odrastali tako je mladi dosao u fazu koju je stariji vec prerastao i nismo bas imali dodirnih tocaka osim tucnjave zbog glupost..

Dea, ja imam sestru 6 g stariju.. Do moje 13-e god.smobse klale za popizdit, tukle i svadjale... Onda je odjednom to prestalo i pocela me vuci svugdje sa sobom.. I u setnje i u kino i sa drustvom na more... Kasnije i u izlaske... Danas smo jako vezane i satima znamo visiti na telefonu iako nas dijeli samo 25 km... Zbog prirode posla, ne vidjamo se onoliko koliko bi htjele...

• Dijana221
    15. Kolovoz 2018. 09:10

Pratili smo malca, skroz uobicajeno ponasanje, smijeh, okretanje, vristanje, skakutanje, sve je u redu..
    Spojili njegov krevetic s nasim za svaki slucaj. Na kraju sam skuzila da je zapravo vise onih beba koje su padale s raznih povrsina nego sto nisu, no dobro, stres je odradio svoje 😅

Nisam bas bila aktivna u zadnje vrijeme, kako ste vi? Kako vase bebice?

Mela, mene bome ne. Cak ni nemam zelje za drugim djetetom 😅 ali tko ima volje, zelje i mogucnosti - zasto ne! 

• Frau_Mund6
    15. Kolovoz 2018. 10:02

Jutro cure! Nama se evo vrijeme promijenilo, kisa vec 2 dana. 
    Mi imamo planove uskoro na drugo... nekako nas godine pritiscu 😁 a sad kad smo krenuli, nema smisla cekati... 
    Ja imam brata koji je 1.5 god stariji od mene i nismo u nikakvom odnosu. Bio je ljubomoran od rodenja, kasnije se valjda navikao na taj odnos. Mislim da to vise ovisi o samoj djeci i odgoju nego o razlici. L sad ima veliku seku pa se nadam da ce ju ona naucit odnosu dvije seke i da ce i drugo samo uci u simbiozu odrastanja s njima 😉 seka nam stize za vikend i ostaje s nama 10 dana 😉 bas se veselim!!! 

• Frau_Mund6
    15. Kolovoz 2018. 10:03

Dijana, sve je dobro! Bit ce jos tih padova koji izazivaju stresove 😁 tek krecemo!!! 😂😂😂😂

-Tea-
    15. Kolovoz 2018. 10:06

Frau_Mund6

Jutro cure! Nama se evo vrijeme promijenilo, kisa vec 2 dana.
    Mi imamo planove uskoro na drugo… nekako nas godine pritiscu 😁 a sad kad smo krenuli, nema smisla cekati…
    Ja imam brata koji je 1.5 god stariji od mene i nismo u nikakvom odnosu. Bio je ljubomoran od rodenja, kasnije se valjda navikao na taj odnos. Mislim da to vise ovisi o samoj djeci i odgoju nego o razlici. L sad ima veliku seku pa se nadam da ce ju ona naucit odnosu dvije seke i da ce i drugo samo uci u simbiozu odrastanja s njima 😉 seka nam stize za vikend i ostaje s nama 10 dana 😉 bas se veselim!!!

Moji malci imaju bracu koji ima 17g. Puca ga pubertet, hormoni i ludilo... Bez obzira na to, toliko voli malce, igra se s njima, hrani ih i cak im i posrane pelene promijeni!!!! Jucer je cuvao starijeg dok smo mi radili, nahranio ga, presvukao, igrao se s njim... I to 4 sata u komadu bez problema!!! 16 g razlike, a toliko ljubavi... Bas prekrasno..

• Mirjanos
    15. Kolovoz 2018. 10:15

Super je imati brace i seke! I ja bih svojoj curki zeljela bracu ili seku, ali trenutno mi se cini kao nemoguca misija😂  mozda sam ja malo prelijena.... 😂😂😂

Inace imam stariju sisterku 1,5god. I ne znam nekada kako bih bez nje....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.