Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    16. Kolovoz 2018. 19:38

-Tea-

Aymee

Joj cure, ja cekam dan kad ce mali prespavati cijelu noc bez budjenja za hranjenje, vodu, dudu.. 😪 bas me nekako sve pocelo umarati a ja od umora (psihickog) najcesce jedem sto vidim na vagi.. 😥

Ja unistavam sve slatko iz kuce.. Bombonijere, cokolade, kekse… U 2, 3 ujutro… I pola litre mlijeka, pa cigara na terasi i nazad na spavanje…
    Al mene stres "jede iznutra"i gubim kile bez obzira koliko jedem… Tako mi tijelo reagira zadnjih 10-ak godina…

Ja se moram natjerati na stari plan prehrane i poceti vjezbati.. 😪
    Tea, kako je ličeko? Je li mu bolje?

Aymee

-Tea-
    16. Kolovoz 2018. 20:46

Aymee

-Tea-

Aymee

Joj cure, ja cekam dan kad ce mali prespavati cijelu noc bez budjenja za hranjenje, vodu, dudu.. 😪 bas me nekako sve pocelo umarati a ja od umora (psihickog) najcesce jedem sto vidim na vagi.. 😥

Ja unistavam sve slatko iz kuce.. Bombonijere, cokolade, kekse… U 2, 3 ujutro… I pola litre mlijeka, pa cigara na terasi i nazad na spavanje…
    Al mene stres "jede iznutra"i gubim kile bez obzira koliko jedem… Tako mi tijelo reagira zadnjih 10-ak godina…

Ja se moram natjerati na stari plan prehrane i poceti vjezbati.. 😪
    Tea, kako je ličeko? Je li mu bolje?

Je je, crvenilo mu je splasnulo. Ali kao da ima sitne sitne pristice... Mazem i dalje...

url=https://lilypie.com]

Mela
    16. Kolovoz 2018. 21:40

Hrana bolna točka. Sve jedem, trbuh kao da sam trudna, bas sam se zdebljala uzas. Samu sebe tješim da cu smrsati kada krenem na posao, ali bas i nisam sigurna, 
    Najvise sam se zdebljala od slatkog.

Mela
    16. Kolovoz 2018. 22:56

Cure, kako smo krenuli sa krutom hranom curka bas i nece vodu da pije. Ponudim joj posle svakog obroka, ali iz flasice nece nikako. Sto jos koristiti za vodu i sokove??

dea32
    16. Kolovoz 2018. 23:06

Ja nemam problema sa nocnim jedenjem, nisam nikad imala.. A slatko sam vec rijesila iz stana tak da nemam kaj, a namjerno ne zelim kupit. I onda mi dode vjencana kuma u posjet u novi stan i donese nutellu od 1 kg 
    Mela, sokovi su totalno nepotrebni, nemaju nutritivnu vrijednost, a napune zeludac i ne moze vise jesti a i seceri su nepotrebni. Ako mislis cijediti voce opet je bolje da pojede voce kao takvo jer ce dobiti i vlakna koja u soku ne dobije. Nama se dobrim pokazala mala casa za rakiju, ja imam visoke a uske tako da im je super za u ruku (naravno pazim da ne baci na pod), a imam i kljunasicu-mali je skuzio cemu sluzi i cim ju vidi pocne vristaona.. Mozes i na zlicicu davati ali meni mali puhne u nju i sve odleti s nje

-Tea-
    17. Kolovoz 2018. 06:14

Jutro! Evo, moji decki odlucili da je vrijeme za ustajanje 5.00 h!! Bit se show danas ocito... Dragi i ja popili kavu, a ja si kuham upravo drugu kavu da da prezivim dan.. Nadam se da su vasi klinci volje spavali nego ovi moji gremlini .... Stariji 3 budjenja uz dernjavu a mali jedno budjenje uz jednosatno pjevanje u kreveticu...

• VickyChristina
    17. Kolovoz 2018. 08:25

Jutro, evo i ja ko zombi, jednom nogom guram kolica i pijem kavu na terasi. Sva sreca sto mali nakon nocnog buđenja ide za sat vremena opet na kratki spavanac, taman da ja kafenisem u miru. 
    Meni je super kako nakon ove prve kave mislim kako cu milijun stvari napraviti, maltene i do Mjeseca svratiti, a nakon sto kucne podne vec lagano tonem i skuzim da sam jedva 3 stvari obavila 😂😂😂
    Ja problema s kilima nemam, dapace bas sam uzasno mrsava, sve mislim da mozda i stitnjaca nije problem ili je to zbog dojenja...

dea32
    17. Kolovoz 2018. 08:25

Jutro. Moj mali vec 3 noci za redom vristi po 1-2x. Jedino sto ga smiri je lezanje na cici, ni duda ni cicanje ne prolazi, samo lezanje na njoj. Drugi zub mu je izbio pa ne znam zasto bi vristao, ocito neka razvojna faza.. Plus sto curu stalno pokrivam a ona se stalno otkrije i noge joj budu ledene..

-Tea-
    17. Kolovoz 2018. 09:14

VickyChristina

Jutro, evo i ja ko zombi, jednom nogom guram kolica i pijem kavu na terasi. Sva sreca sto mali nakon nocnog buđenja ide za sat vremena opet na kratki spavanac, taman da ja kafenisem u miru.
    Meni je super kako nakon ove prve kave mislim kako cu milijun stvari napraviti, maltene i do Mjeseca svratiti, a nakon sto kucne podne vec lagano tonem i skuzim da sam jedva 3 stvari obavila 😂😂😂
    Ja problema s kilima nemam, dapace bas sam uzasno mrsava, sve mislim da mozda i stitnjaca nije problem ili je to zbog dojenja…

Ja sam obecala dragom da ako nastavim padati na tezini da idem doktoru... Ove kile nisam imala od osnovne skole... Prije prve trudnoce sam bila na 59, 60 kg, a sad sam nakon dvije trudnoce na malom razmaku (dobila oba puta 12 kg)  pala na 54 kg. 170 cm sam visoka...

• Dijana221
    17. Kolovoz 2018. 09:29

Jutro! Mi smo dobro spavali nocas uz budjenje za papanje.. Danas mama i tata idu u svatove, a baka cuva, pozelite nam srecu! 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.