Dea i Aymee,dali imate neki e mail ili profil na face-u da vam se javim privatnom porukom? Ja imam profli na faceu Tea Tea i na profilnoj slici su mi psi i macak pa se mozete javiti.. Naravno ako ste voljne pogledati sliku i dati svoje misljenje.. Nezelim stavljati sliku cijelog lica od malog na javno… Samo zato pitam..
Zahvaljujem unaprijed!
Hey, ja ti nemam face ali imam mail adresu koju sam napravila kad se mali rodio za razne reklame, klubove, popuste itd da mi ne stize na redovnu adresu.. pa ak hoces, tamo se javis. majaledra@gmail.com (stalno ju provjeravam).....
Aymee
Orangina draga, brz oporavak zelimo.
Kod nas jos nema zubića, ali smo nervozni uzas. Nosic nam svira, trpamo sve u usta, čupamo nosic, uho, sve sto mi dodje na red.
Cure kako sada s
Pobjeze mi post. Mi imamo problema sa podrigivanjem posle jela, bas je tesko držati, skoro ne moguce koliko se uvija i izvija.
Orangina draga, bome ste ekspresno odradili te zubice. Zao mi je sto ti je bilo lose ali sada ce valjda biti bolje, drzi se.
Mela, je l nakon dojenja ili kasice? Ako je nakon dojenja uvijek ju mozes preko ramena staviti. Meni je mali sam skuzio kako se moze podrignuti pa se okrece na trbuscic..
Aymee
Nego, ja sam jucer bila na djecjem rodjendanu i skakala sat vremena u dvorcu na napuhavanje i vristala. Cure su toliko uzivale da su sve ostale "odrasle" potjerale van a meni nisu dale da idem.. necu vam ni reci koliko sam ja uzivala i bila vece dijete od njih.. 😂😂😂😂 cula sam samo komentar izvana da djeca nisu skakala dok ja nisam usla.. dragome je sad zao sto meni to nije poklonio za rodjendan, 🤣
Aymee
Aymee sto me nasmija tvoj post. Neka si uživala, stomte briga. I posle jela j posle dojenja nam je problem, preko ramena da je držim je jako tesko, bas se otima. Jedino sto uspijem stavit je na svoj trbuh i animirati je nečim dok ne podrigne.
Mozda ste ranije pisale, ali nisam upratila jeste li vi uvrstile neke žitne instant kašice i ako da koje?
Orangina, bas mi je zao zbog upale. Kako si sada? Kako uspjevas sve oko malenog s tom upalom?
Orangina, neka su nasli uzrok! Drzim fige da terapija uspije!!! Da te vrati u normalu. Dobro je da si isla na pregled.
Ah ti zubici... mojoj jos ni traga na desnima ali rukice, igrace, haljine sve je u ustima 😏
Aymee, dobra zabava 😉 polozila si kad te nisu dali van 😁
Mi planiramo na kupanje ujutro.. ovih dana puse bura pa sam malo u strahu da mi se bebica ne razboli...
url=https://lilypie.com]
Mela, mozda joj sad vise i ne treba da podrigne, sto mislis o tome? Moj mali sad nakon jela rijetko podriguje, ovo je vise nakon jela. Ja malome znam dati instant kasice kad smo negdje vani ili ga doma uhvati iznenadna glad.. ako su pahuljice to je onda nesto od Lina a gotove kasice Bebivita, Frutek ili Lino..
Aymee
Aymee-nek si se ti naskakala i nauzivala, samo da ne zaradis upalu misica!!!
U subotu jendragi slozio starijem motor na baterije kojeg je dobio(jos je malo mali za njega, al dragi nije mogao cekati ) pa sam ga ja testirala... Iako je sluzbena nosivost 30 kg, sve je ostalo na mjestu.. Kaze dragi, ako i tebe pokrene i nistal se ne podrobi-onda je pravi!!! A on se vozio u djipu od svog najstarijeg sina jer ga je isao osposobiti da se malac moze voziti kad dodje vrijeme za tu velicinu vozila... Djip je izdrzao njegovih 95 kg i zakljucili smo da malac vec ima odlican vozni park!!! Gori smo nego djeca bili... Mali nas je samo cudno gledao..
Mela-moj mali nije voljan podrignuti "kad ja hocu", nego kako se vrti kad se legne na trbuh i podigne rukicama trup u zrak, onda se ispodriguje ko malo prase!!
Frau-pazi se bure... Zna bit zajebana....
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji