Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    17. Kolovoz 2018. 17:09

Evo, isla sam procitati dali sam napisala sve sta sam mislila napisati i skuzila da imam brdo gresaka u pisanju... Ajme, ko da sam nepismena.. Uzas 

A da dodam jos nesto-danas nam je provirio prvi zubic!!! Donja desna jedinica je vani, a i druga ce kroz par dana!!! 

url=https://lilypie.com]

• VickyChristina
    17. Kolovoz 2018. 17:50

Tea tu smo li- la s kilima, ja 53 na 173 cm. Uzas.
    Mi smo imali danas prvi pad, s kreveta na pod, pa jbt nisam se ni okrenula zarolao se u sekund. I kao u akcionom filmu zaletila sam se, pa mi je pao na ruku, ali isto se dobro klepnuo. 
    Dijana ludilo provod zelim 👈. Samo opusteno!!! Bake su čudo! 

• VickyChristina
    17. Kolovoz 2018. 17:55

Aaaaa jos jedan zubolino 👏... kako vrijeme leti, prosle godine u ovo vrijeme sam imala tek vidljivi trbuscic, a sad covjek pada s kreveta i ima zub

-Tea-
    17. Kolovoz 2018. 19:24

VickyChristina

Aaaaa jos jedan zubolino 👏… kako vrijeme leti, prosle godine u ovo vrijeme sam imala tek vidljivi trbuscic, a sad covjek pada s kreveta i ima zub

E da, nije mi se skemba ni vidjela jos.... 
    A danas kamionom po glavi, izasao zub... 
    A dragi i ja veceras sa frendovima van... Dosta mi je stresova za danasB.. Malo opustanja smo zasluzili. Baba i najstariji cuvaju klince! U biti baba cuva klince, a najstariji pazi na babu da ne radi od klinaca razmazenke! 

• Aymee
    17. Kolovoz 2018. 19:28

Tea, bravo za zubeka, pa vi ste to nocas uz pjesmu rijesili, 😁😁😁 (napisala si da je imao sat pjevanja nocas) 
    Vicky, i vi ste odradili prvi pad, 😂😂😂 O sjecam se prosle godine, ljudi nisu ni kuzili da sam trudna, 🤣🤣🤣🤣 a sad misle da je drugo na putu, 🤣🤣🤣

Aymee

Orangina
    17. Kolovoz 2018. 23:21

Neznam dali je koja od vas vec probala ali nama je duda/sisac za voce i povrce pun pogodak! Sad kad ga zubi muce, stavim hladan komad voca i to cucla. Imam silikonski s rupicama, nesto slicno ovom: 
    https://www.bambinoshop.hr/shop/hranjenje/jane-duda-hranilica-i-mrezica-za-voce/

@Tea e za Mirenu dali su ti radili kakve testove ili samo uzv i dodes treci dan menstruacije da stave spiralu? 
    Opa zubic je tu, nadam se da ce proci bez puno drame i drugi zubek ☺ Kako prosao provod i cuvanje, malih i velikih?

@Vicky ma sve mi se cini da nama bebe testiraju reflekse.da vide dali dobro mislimo i koliko brzo reagiramo, kao neki trening 😂 Brzi su uzasno, traze nevolje! 

-Tea-
    18. Kolovoz 2018. 09:27

Orangina

@Tea e za Mirenu dali su ti radili kakve testove ili samo uzv i dodes treci dan menstruacije da stave spiralu?
    Opa zubic je tu, nadam se da ce proci bez puno drame i drugi zubek ☺ Kako prosao provod i cuvanje, malih i velikih?

Nisam radila nista jer sam imala cisti papatest ne stariji od godine dana, i briseve sam radila zadnje  pri kraju trudnoce i svi su ili uredni (u godinu i po sam 4 puta radila briseve u trudnocama i sve je bilo u redu) pa je gin.rekla da nemoram sve ponavljati.
    UZV mi je radila prije i poslije ugradnje. Prije da vidi kakvo je stanje, a poslije da provjeri dali sve stoji kako treba. I kontrola 2 mj.nakon ugradnje takodjer UZV.

Provod prosao odlicno, cuvanje takodjer!! Dosli doma u 3 i po ujutro ! A dica su nam se smilovali ocito jer su jutros spavali do 8 i 15 oboje!!! 

Mela
    18. Kolovoz 2018. 10:30

Bravo za zubiće, vec smo veliki  kod nas jos nema, a i pedica nam reče da joj nece jos dugo 

Cure koje ste uživale Vanka, bas vam zavidim. Mi smo same, M na putu tako da slabo izlazimo. 
    Mi imamo problem sa kakicom od kada smo uveli dohranu. Prije je znala vise puta tokom dana , sada samo ujutru i navecer, a od jucer nikako. Koliko sada mogu bez kakice? 

dea32
    18. Kolovoz 2018. 16:34

Mela, znam bebu koja je prvi zubic dobila sa 11 mj. Isto tako ima onih koje se rode sa zubom, tako da ni to nije neuobicajeno.. Kad ce bit spremno, zubic ce izbiti..
    Crijeva se privikavaju na novu hranu i preradu iste, pa je normalno da u pocetku bude rijede kakanje. Moues u kasice ubaciti pola zlicice maslinovog ulja da malo potakne probavu. Isto tako voce koje otvara-kruske, marelice, sljive, proso.. Mojima pomogne topla kupka, masaza trbuha, malome polozaj za kakanje..

dea32
    18. Kolovoz 2018. 16:38

Mi smo jucer saznali da mi je sogorica trudna  postat cemo teta i tetak po 4.ti put..
    Tea, super za provod i za klince koji su produzili spavanje. Moji se ne mogu tako zeznut , mogli bi se mi sokirati..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.