Joj Vicky, jesi sigurna da mozes iskljucit namirnice? Znam da za alergiju ljudima preporucuju kalcij. Mozda da pronades neku namirnicu koja ga vise sadrzi?
Bas je peludna reakcija, a taj dan je bio i prilicno vjetrovit pa je vjerojatno bila i visoka koncentracija.
Strpala sam ga malo u kucu, pa su sad svi simptomi blazi
Orangina draga drz se, proci ce i ti gadni dani, nadam se da ces uspjeti organiz.neku pomoc dok ne dođes sebi
Aymee moguce i to. Uspijeva ona podrignuti nakon prevrtanja na kockicama, ali to zna biti i pol sata nakon papanja.
Kako vi s nokticima? Ona kako trpa i rukice i brže nam rastu noktici, al su oštri uzas jedan. Kad me zagrebe po licu, bas zaboli
Aymee moguce i to. Uspijeva ona podrignuti nakon prevrtanja na kockicama, ali to zna biti i pol sata nakon papanja.
Kako vi s nokticima? Ona kako trpa i rukice i brže nam rastu noktici, al su oštri uzas jedan. Kad me zagrebe po licu, bas zaboli
Mislim da ju onda ne trebas siliti.
Ja malome nokte rezem svaka 3 dana i da, to je ostro za poluditi. A sad mu je neka fora i stipkati, 😜 Necu ni reci koliko je to njezno, za poluditi, 😒
Aymee
Ja moram rezati noktice svaka 2 dana, ako preskocim ujutro se probudi sav izgreban, kao da se borio sa mackom. I mene grebe gdje stigne, najnovija fora je stipati me za bradu kad ga nosim.
Mela, neka podrigne kad joj odgovara. Ja sam primjetila da moj mali jako rijetko podrigne, najcesce zapravo iza dojenja, rijetko iza kasice.
Ja sam danas sa curicom isla kod dr i naravno dosla taman kad je pocela pauza Putem natrag sam si probusila gumu na autu, jedva stigla do vulkanizera. Mali je bio sa tatom 2,5h. Cim me vidio je plakao, a kad sam ga uzela zagrlio me i mazio se.. Bas sam se raspekmezila
Ja moram rezati noktice svaka 2 dana, ako preskocim ujutro se probudi sav izgreban, kao da se borio sa mackom. I mene grebe gdje stigne, najnovija fora je stipati me za bradu kad ga nosim.
Mela, neka podrigne kad joj odgovara. Ja sam primjetila da moj mali jako rijetko podrigne, najcesce zapravo iza dojenja, rijetko iza kasice.
Ja sam danas sa curicom isla kod dr i naravno dosla taman kad je pocela pauzaPutem natrag sam si probusila gumu na autu, jedva stigla do vulkanizera. Mali je bio sa tatom 2,5h. Cim me vidio je plakao, a kad sam ga uzela zagrlio me i mazio se.. Bas sam se raspekmezila
💞 maza mala💕
Drage moje, ja sam se uplasila kao nikad u zivotu.. Dojila sam maloga lezeci i zaspali smo, probudio me vrisak i on na podu, skocila sam i vristeci probudila dragog, medjutim cim ga je dragi uzeo on se smirio, mislim da se vise uplasio nego udario, odmah se poceo i smijati na glas, igrati s nama itd.. ja evo i dalje ne mogu zaspati, osjecam se kao najgora majka na svijetu 😢
Jutro cure!
Mela-noktice sisamo svaki drugi-treci dan jer rastu uzasno brzo a da ih ne sisamo izgrebao bi i sebe i bracu i mene... Ko da smo se s tigrovima borili... A ako ostane koji ostri rub, prodjem na lagano sa mekanom turpijicom.
Dijana-nemojnse izjedati, nema smisla... Mislim da nema bebice koje nije pala na neki nacin... Sa kreveta, kauca, fotelje.. Moj se jednom prevrnuo skupa sa kolicima, jednom preko svih barikada pao s kauca... Zilavi su to mali ljudi.. Nebrini. Najcesce se vise uplase nego udare. Da je nesto ozbiljno nebibse smijao i igrao... Prati ga kroz 24 sata. Ako povraca, promijeni ponasanje ili primjetis bilo sto cudno, javi se na hitnu. Takav savjet sam ja dobila od dr. I NEMOJ SE GRISTI!! Nisi ga pustila samog i otisla u provod, negobsi ga hranila i zaspala od umora!!!
url=https://lilypie.com]
Drage moje, ja sam se uplasila kao nikad u zivotu.. Dojila sam maloga lezeci i zaspali smo, probudio me vrisak i on na podu, skocila sam i vristeci probudila dragog, medjutim cim ga je dragi uzeo on se smirio, mislim da se vise uplasio nego udario, odmah se poceo i smijati na glas, igrati s nama itd.. ja evo i dalje ne mogu zaspati, osjecam se kao najgora majka na svijetu 😢
Dijana, znam da si se prepala, i samoj mi je bilo tako kad mi je mali "izmigoljio" i pao na pod s kutne. I onda mi je taj isti dan zaspao u hranilici nakon par zlicica rucka. E tad sam se usrala kao nikada (pisala sam to bila i ovdje). Prati ga i vidi ponasa li se normalno.
Aymee
Hvala vam na rijecima utjehe.. Pratimo ponasanje, ponasa se zasad normalno, kao inace :))
Aymee, znam da si pisala o tome, sjecam se.. Mogu misliti kako ti je bilo, ja nisam mogla zaspati razmisljajuci o svim mogucim scenarijima 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji