Dijana, sve je dobro! Bit ce jos tih padova koji izazivaju stresove 😁 tek krecemo!!! 😂😂😂😂
Istina!!! 😅
Jutro cure! Nama se evo vrijeme promijenilo, kisa vec 2 dana.
Mi imamo planove uskoro na drugo… nekako nas godine pritiscu 😁 a sad kad smo krenuli, nema smisla cekati…
Ja imam brata koji je 1.5 god stariji od mene i nismo u nikakvom odnosu. Bio je ljubomoran od rodenja, kasnije se valjda navikao na taj odnos. Mislim da to vise ovisi o samoj djeci i odgoju nego o razlici. L sad ima veliku seku pa se nadam da ce ju ona naucit odnosu dvije seke i da ce i drugo samo uci u simbiozu odrastanja s njima 😉 seka nam stize za vikend i ostaje s nama 10 dana 😉 bas se veselim!!!
Moji malci imaju bracu koji ima 17g. Puca ga pubertet, hormoni i ludilo… Bez obzira na to, toliko voli malce, igra se s njima, hrani ih i cak im i posrane pelene promijeni!!!! Jucer je cuvao starijeg dok smo mi radili, nahranio ga, presvukao, igrao se s njim… I to 4 sata u komadu bez problema!!! 16 g razlike, a toliko ljubavi… Bas prekrasno..
Tea, super za starijeg brata..
Osobno mislim da ne postoji idealna razlika u godinama, vise kako se roditelji osjete spremno..
Jutro cure! Kod nas je jos naoblaceno. Malena spava, a mama bi do sela... bojala sam se da ovo ljeto necu izaci, a sad ispada da smo samo navecer vani 😂😂😂 ruzimo do ponoci svaki dan! Sve koncerte smo odradili ovo ljeto. 😁
Kako su vase bebice?
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Kod nas je jos naoblaceno. Malena spava, a mama bi do sela… bojala sam se da ovo ljeto necu izaci, a sad ispada da smo samo navecer vani 😂😂😂 ruzimo do ponoci svaki dan! Sve koncerte smo odradili ovo ljeto. 😁
Kako su vase bebice?
Jutro! Evo, maleni spava, a veliki vec luduje po kuci!! :)
Ja pijem drugu kavu u pauzi izmedju radova i nazad na posao.. Za danas sam si zacrtala dosta toga za odraditi, pa moram krenuti u nastavak akcije!!
Jutro cure! Kod nas je jos naoblaceno. Malena spava, a mama bi do sela… bojala sam se da ovo ljeto necu izaci, a sad ispada da smo samo navecer vani 😂😂😂 ruzimo do ponoci svaki dan! Sve koncerte smo odradili ovo ljeto. 😁
Kako su vase bebice?
Tako i treba!
Moj mali se voli vozati u kosari od bicikla, samo sto ga ne volimo dugo jer mi se cini dosta neudobna za dijete od 7mj, ali on vristi cim ga izvadimo.. I setamo dosta u zadnje vrijeme kad nema sunca, ali isto tako samo sjedeci polozaj dolazi u obzir..
Ddan cure, ja sam ko krepana macketina, pa ovo dijete je pocelo jesti nocu ko novorođenče, jako cesto jede, kad se sjetim onih onih divnih noci s jednim buđenjem. Tako da drugo dijete - mozda u drugom zivotu.
Mi smo isto stalno vani, bas mi je to odlicno, u zagrebu mi se neda tramakavat valjda onim liftom, kolicima, pa smo puno vise u stanu, a ovdje je sve ispred kuce
Ddan cure, ja sam ko krepana macketina, pa ovo dijete je pocelo jesti nocu ko novorođenče, jako cesto jede, kad se sjetim onih onih divnih noci s jednim buđenjem. Tako da drugo dijete - mozda u drugom zivotu.
Mi smo isto stalno vani, bas mi je to odlicno, u zagrebu mi se neda tramakavat valjda onim liftom, kolicima, pa smo puno vise u stanu, a ovdje je sve ispred kuce
Ja sam vec trudna bila kad je mala prospavala cijelu noc (a ja se budila svako malo da vidim dali dise), taman prestala cicati.. Pa onda nespavanje u trudnoci, pa sad za dojenje. Al kad mali prestane cicat i prespava noc, na konju sam Kad smo vec naucili funkcionirat neispavani odmah se rijesimo toga sa oboje i mir..
Joj cure, ja cekam dan kad ce mali prespavati cijelu noc bez budjenja za hranjenje, vodu, dudu.. 😪 bas me nekako sve pocelo umarati a ja od umora (psihickog) najcesce jedem sto vidim na vagi.. 😥
Aymee
Meni su sad klinci tu u kuci 3 i 4.5 god, nitko ne spava jer se cesto popiske po noci... pa jos umjesto presvlacenja izvlace madrace na dvoriste... tako da mame strpljenja s tim 😁 tko zna kad cemo opet spavati 😂😂😂😂😂
Joj cure, ja cekam dan kad ce mali prespavati cijelu noc bez budjenja za hranjenje, vodu, dudu.. 😪 bas me nekako sve pocelo umarati a ja od umora (psihickog) najcesce jedem sto vidim na vagi.. 😥
Ja unistavam sve slatko iz kuce.. Bombonijere, cokolade, kekse... U 2, 3 ujutro... I pola litre mlijeka, pa cigara na terasi i nazad na spavanje...
Al mene stres "jede iznutra"i gubim kile bez obzira koliko jedem... Tako mi tijelo reagira zadnjih 10-ak godina...
Sortiraj odgovore
Najstariji