Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    17. Kolovoz 2018. 10:43

Nemoze proci nijedan dan bez pizdarija....  Malo prije je stariji bacio malome u vrtic neki kamion i pogodio ga u glavu... Pa da popizdis... U sekundi je doletio i bam! Dobro je proslo.. Samo tocka na celu... A sad je stariji u vrticu (i naravno protestira) a mali luduje po puzzlama! Pratim ga danas kako ce se ponasati..

url=https://lilypie.com]

dea32
    17. Kolovoz 2018. 13:50

Dijana221

Jutro! Mi smo dobro spavali nocas uz budjenje za papanje.. Danas mama i tata idu u svatove, a baka cuva, pozelite nam srecu! 😅

Zabavite se. A bebac i baka ce se vec snaci..
    Tea, da, stvarno se gluposti dogode u sekundi. Nadam se da nece bit nista vise od cvoruge

• Frau_Mund6
    17. Kolovoz 2018. 14:51

Tea, dobro prolaze jos kako se znaju izudarati... moja gotovo uvijek dobije po glavi kad se s nekim igra..  a zna se i sama odalamit. 
    Dijana, dobar provod ti zelim!!! 
    Ja sva sreca nocu ne jedem ali danju mlatim sve i svasta... noge su mi mrsave, ali trbuh je ko u trudnice 😣 nadam se da ce se povuci... a od vjezbanja jos nista  😣 planiram po povratku u zg... 

• Aymee
    17. Kolovoz 2018. 15:28

Ja sam danas odlucila da je dosta. Iducih par dana ce mi biti kriticno ali nakon toga ce ici lakse. Prenerazila sam se kad sam skuzila da imam vise kg nego kad sam isla roditi.. istina, u trudnoci sam dobila 9,5 kg (nije bilo pazenja sto jedem) al ovo mi je previse..

Aymee

• Aymee
    17. Kolovoz 2018. 15:30

Tea, moj se sam zvekne cesto a neki dan je zviznuo glavom o štok, odmah mu je kvrga izletila.. 

Aymee

Orangina
    17. Kolovoz 2018. 15:34

Pozdrav Klokanice, vidim pisete o razlici u godinama i jos djece. Mi bi htjeli da budu oko 3 god.razlike, taman da se deckic malo osamostali.

@Aymee kuzim te potpuno za psihicki umor i jedenje. Kad su mu zubi poceli izbijati svaki put kad bi zaspao ja bi se ubila u sladoledu ili keksima "za smirenje". 
    Ajmo neku grupnu dijetu! 

@Tea znam puno zena tako mogu pojesti bilo sto a mrsave pogotovo kad su u kakvom problemu. Ja sam kontra 😂 Kako stojis s stitnjacom? 

Budenje u 5, jadna ti. Meni se mali zadnje 2 noci budio jednom, a prije toga bi spavala max.4 sata nocu uz njegova ludovanja. 

Joj braco braco, kako baca kamion...jel mu je bas kvrga na glavi?

@Mela ne brini za kile kad mala krene hodat, trcat ces za njom haha! 

Ako nece piti vode odmah nakon jela, sacekaj pa ponudi kasnije u casi ili kljunasici. Ako jede rijetke kasice i doji, mozda i ne treba dodatne vode. 

@Vicky haha dobra si, prva kava ti da polet 😃 Mrsavis zbog dojenja sigurno a bilo bi dobro kontrolirati stitnjacu, nakon poroda se mogu hormoni poremetiti. 

@Dea da nije mozda da ga boli treci zubic pa zato vristi? 
    Pedijatrica nam je rekla da ako bi odraslom covjeku krenuli izbijati prvi zubi da bi se onesvijestio od bolova! Jadne bebice nase! 

@Dijana puno srece zelim i dobar provod! 

-Tea-
    17. Kolovoz 2018. 15:44

Ma mislim da ce bit ce samo mala sljiva sa krasticom velicine pola glace od sibice u sredini... Kamion je u kontejneru... Neki teski metalni kamion s dizalicom kojeg inace ima na terasi... Nisam jucer ni vidjela da ga je unio u kucu,ba ni jutros nije bio bigdje "na vidjelu"... Samo je doletio odjednom. Dobro da.ku nije u oko bacio.. Sva sreca, dobro je proslo. Sve igracke sam pregledala i nakla apsolutni sve sa makar malo ostrim rubovima...
    Orangina-vadila sam u trudnoci hormone stitnjace cak 2 puta i sve je bilo ok..
    Mene stres uvijek pojede... Bila sam se zdebljala na faksu i dugo drzala oko 70 kg... I onda me jebeni stres pojeo i pala sam 10 kg u mjesec dana(al samnzivjela na kavama, cigarama i vodi, i hrane tek toliko da prezivim) , i od onda(proslo je oko 6 g) koliko god jedem imam iste kile. Sad sam i malo pala..

-Tea-
    17. Kolovoz 2018. 15:46

Orangina-kako si ti? Kako upala? Nadam se da je bolje..

Orangina
    17. Kolovoz 2018. 16:15

@Tea sad si imala inspekciju igracaka ☺ Joj mogao je dobiti u oko, stvarno u sekundi se desi sranje... Sljiva bude brzo nestala a izdrzljivi su to mali ljudi! 
    10kg u mjesec dana je previse i sok za organizam.
    Neznam sta bi ti rekla, dali si pricala s doktorima o tome? Moze biti osjetljivost na gluten ili stitnjaca mozda...

Ja se borim s hipotireozom i u trudnoci mi je stitnjaca bila super! Nakon poroda nikako prestati krvariti pa su vadili svakih mjesec dana i stalno drugaciji rezultat, pa nastimati dobru dozu tableta..

Ova upala valjda ide na bolje, prva 2-3 dana na antibioticima sam bila kao mrtvac, klonula, spavalo mi se a u bolovima, mali me stalno trebao. Imam pregled opet iduci tjedan, i mozda cu staviti spiralu.

Netko je ovdje pisao o spirali pa me zanima kako je prosla "ugradba ormara" haha

-Tea-
    17. Kolovoz 2018. 16:26

Orangina

@Tea sad si imala inspekciju igracaka ☺ Joj mogao je dobiti u oko, stvarno u sekundi se desi sranje… Sljiva bude brzo nestala a izdrzljivi su to mali ljudi!
    10kg u mjesec dana je previse i sok za organizam.
    Neznam sta bi ti rekla, dali si pricala s doktorima o tome? Moze biti osjetljivost na gluten ili stitnjaca mozda…

Ja se borim s hipotireozom i u trudnoci mi je stitnjaca bila super! Nakon poroda nikako prestati krvariti pa su vadili svakih mjesec dana i stalno drugaciji rezultat, pa nastimati dobru dozu tableta..

Ova upala valjda ide na bolje, prva 2-3 dana na antibioticima sam bila kao mrtvac, klonula, spavalo mi se a u bolovima, mali me stalno trebao. Imam pregled opet iduci tjedan, i mozda cu staviti spiralu.

Netko je ovdje pisao o spirali pa me zanima kako je prosla "ugradba ormara" haha

Vidis, i ja sam dugo krvarila nakon poroda... 56 dana prvu put i 60 dana drugi put... Nikalve druge "siptome"nemam... Jer mama mi ima pola stitnjace (imala je tumor pa su izvadili pola) pa je imala vise simptoma... I apetit i umor i malaksalost  i znojenje... Dok joj nisu pogodili terapiju.
    Ja doktorima inace neidem...zadnji put sam svoju dr.opce prakse vidjela prije 14 godina... 

Spiralu sam "ugradila"ja prije cca mjesec i pol. Prezadovoljna sam!!  Ugradnja nije bolila, nisam imala nikakvih nuspojava i prva menstruacija jr prosla samo sa dnevnim uloscima i bez bolova!!!! Prva takva odkad sam dobila prvu menstruaciju!! Preporucam svakako spiralu Mirenu!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.