Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    22. Lipanj 2018. 13:40
    #onokad sa 28 god ides skakat po lokvicama sa djetetom..
    #onokad sa 28 god ides skakat po lokvicama sa djetetom..

Mi smo obavile setnju po kisi prije spavanja 
    Aymee drago mi je da je skuzio kako se okrenuti.
    Tea nadam se da je dragi bolje. Gnojne angine su uzasne, ja sam tada jela samo juhe i cokolino, ali i to u malim kolicinama..
    Vicky, da, smijesni su skroz sa tim hvatanjem miska. Mom je dovoljno da ga pogledam i vec se smije jer zna sta radi..

-Tea-
    22. Lipanj 2018. 16:45

Evo, da se javim... Nadam sebdance antibiotik sto prije poceti djelovati na to grlo.. Ajde, bar nema vise temp.! 
    Neznam kako je kod vas prosa ovaj neverin nocas, ali kod nas je na dosta mjesta poplavljeno, porusila.se stabla po selu.. Uzas..

url=https://lilypie.com]

dea32
    22. Lipanj 2018. 17:33

-Tea-

Evo, da se javim… Nadam sebdance antibiotik sto prije poceti djelovati na to grlo.. Ajde, bar nema vise temp.!
    Neznam kako je kod vas prosa ovaj neverin nocas, ali kod nas je na dosta mjesta poplavljeno, porusila.se stabla po selu.. Uzas..

I kod nas su najavljivali oluju ali osim lagane kise nije bilo nista drugo, hvala Bogu.. Sad se krenulo razvedravati pa se nadam da je to to. Zadnja 2 puta je bilo gadno

-Tea-
    22. Lipanj 2018. 18:31

dea32

-Tea-

Evo, da se javim… Nadam sebdance antibiotik sto prije poceti djelovati na to grlo.. Ajde, bar nema vise temp.!

I kod nas su najavljivali oluju ali osim lagane kise nije bilo nista drugo, hvala Bogu.. Sad se krenulo razvedravati pa se nadam da je to to. Zadnja 2 puta je bilo gadno

Da da, i tu se razvedrilo, samo sta toliko dere bura da me strah izac van da me ne otpuse...

url=https://lilypie.com]

Mela
    22. Lipanj 2018. 21:20

Tea i kod nas je dosta kišno vrijeme. Vani je bas hladno. Dea, divne su šetnje po kiši. 

• Aymee
    22. Lipanj 2018. 21:33

dea32

Mi smo obavile setnju po kisi prije spavanja
    Aymee drago mi je da je skuzio kako se okrenuti.
    Tea nadam se da je dragi bolje. Gnojne angine su uzasne, ja sam tada jela samo juhe i cokolino, ali i to u malim kolicinama..
    Vicky, da, smijesni su skroz sa tim hvatanjem miska. Mom je dovoljno da ga pogledam i vec se smije jer zna sta radi..

Dea, ja jedva cekam pljuskanje po lokvama. A kad to dodje bit cu dosta starija nego ti sad. 
    Okretanje nam ide tako tako, jutros bez beda, popodne uz muku. Al, krenulo je, 😁

Aymee

Mela
    23. Lipanj 2018. 08:46

Ayme kod nas je faza prevrtanja sa ledja na trbuh, ali ne zna se vratiti pa je vriska. Kad je ja okrenem,  prvo me začuđeno pogleda i onda opet hoce na trbuh. Koliko se vrti u krevetiću je probila zaštitnih ogradu 

dea32
    23. Lipanj 2018. 09:43

Ja inace ne volim kisu kisu i najradije bi bila doma zamotana u dekicu i gledala kako pada nego bila vani. Ali znam da ona obozava skakati po tim lokvicama i nosit kisobran, pa sam izasla s njom van. Ne moram ni rec da su joj cizme bile pune vode i da je bila mokra do iznad koljena i da sam ju jedva nagovorila da idemo doma.
    Za to vrijeme je frajer zaspao sam sa tatom, valjali se po krevetu i u sljedecem trenutku mali spava.. 

• Aymee
    23. Lipanj 2018. 14:28

Mela

Ayme kod nas je faza prevrtanja sa ledja na trbuh, ali ne zna se vratiti pa je vriska. Kad je ja okrenem, prvo me začuđeno pogleda i onda opet hoce na trbuh. Koliko se vrti u krevetiću je probila zaštitnih ogradu

O sve mi je to poznato, vise puta sam pisala i dobila par savjeta od Dee. Al valjda im to zapravo treba kliknuti, ne znam.. 

Aymee

• Aymee
    23. Lipanj 2018. 14:28

dea32

Ja inace ne volim kisu kisu i najradije bi bila doma zamotana u dekicu i gledala kako pada nego bila vani. Ali znam da ona obozava skakati po tim lokvicama i nosit kisobran, pa sam izasla s njom van. Ne moram ni rec da su joj cizme bile pune vode i da je bila mokra do iznad koljena i da sam ju jedva nagovorila da idemo doma.
    Za to vrijeme je frajer zaspao sam sa tatom, valjali se po krevetu i u sljedecem trenutku mali spava..

Ja mrzim kisu ali sam uvijek voljela skakati po lokvama, 🤣

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.