Danas sam prvi put doživjela ludilo. Otisli kod prijatelja na rucak i ona je doslovno plakala od kad smo ušli sve dok nismo otisli ( ne moram napomenuti da smo se ubrzo spakirali i otisli doma). Njihovi klinci su joj priredili dosta igračaka i pričali I pjevali joj, ona je sve uredno slusala i smješkala im se. U jednom trenutku je samo počela plakati i trajalo je vječnost. U takvim situacijama cica je uvijek bila smirenje, ali sada ju je i odbacivala.
Danas sam prvi put doživjela ludilo. Otisli kod prijatelja na rucak i ona je doslovno plakala od kad smo ušli sve dok nismo otisli ( ne moram napomenuti da smo se ubrzo spakirali i otisli doma). Njihovi klinci su joj priredili dosta igračaka i pričali I pjevali joj, ona je sve uredno slusala i smješkala im se. U jednom trenutku je samo počela plakati i trajalo je vječnost. U takvim situacijama cica je uvijek bila smirenje, ali sada ju je i odbacivala.
Mela, jesi li ti bila podsvjesno nervozna? Ja ne dojim ali kad god sam nervoznija, malac bude nemoguc.
Aymee
Poznati su mi ti šiza moments 😀, ja se onda povucem u sobu dok se ne smiri i paznju zaokupim nekom igrackicom. Premali su oni jos smrdavci, mozda joj je doslo samo malo ubit oko poslije toliko stimulacije i eto histerije dok si okom trepnuo
Bok cure, mi napokon stigli na more. U petak smo odustali zbog vremena pa smo se jucer zaputili u najvecu guzvu... putivali smo skoro 5 sati, a inace nam treba oko 2... jos je malena plakala putem.. strava! Bas smo se namucili... danas jos pada i kisa 😁
url=https://lilypie.com]
Jutro..
Mela, mozda maloj nije odgovarala atmosfera.. Kazu da tak mali znaju tko im odgovara a tko ne, a udruzeno sa gladi i nervozom moze bit kaos. I mi smo tak sa curom isto bjezali doma jer bi bilo nemoguce umiriti ju..
Frau, Mirjanos nadam se da ce vas vrijeme posluzit bar za prosetat i da ce bebaci dobro podnijet putna/iz mora
Dobro jutro mamama i bebicama!
Tea, nadam se da je dragi bolje!
D3 dajem i dalje, ali priznajem da i ja zaboravim nekad 😅
Mela, tako je i nama bilo kad god smo isli negdje a da je bilo vise ljudi. Ne voli buku i guzvu tako da onda izbjegavamo takva okupljanja, radije dodemo iduci dan.
Frau, Mirjanos svaka cast sto se usudite s malcima na more, ja ne znam bi li se usudila, pogotovo jer nama treba 4,5h..
Jedno pitanje nevezano za sve ove nase teme. Koji usisavac preporucujete?? 😂😂😂
Dijana-hvala na pitanju, bolje je!! :) Temperaturu nema i konacno moze jesti normalno... Tako da se vec jucer uputio u garazu odradit neke zaostatke umjesto da odmori malo
Evo, ja se upravo spremam stacit usisavac u pogon (mani ce odmah zaspati, a stariji ce juriti zamnom po kuci). Imamo Quadro (nije bio ni skup u Pevecu) na vodu vec 10 g.ima i radi besprijekorno. Svidja mi se sta nema vrecica i prasenja iza njega, vec sve ostaje u vodi. Jedino sta nakon koristenja ga moras oprati i osusiti pa je malo "kompliciraniji"nego ono na vrecice. Eto, moje iskustvo.
Dobro jutro!! Nama je kisni dan... malena spava od 22 do 10. Sad je vec ulovila takav ritam... ostajem sama s njom od danas do petka, pa se pitam kako cemo nas dvije ako nastavi tako spavati. Probat cu je probudit ranije pa na plazu pa opet spavanac...
Sortiraj odgovore
Najstariji