Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    21. Lipanj 2018. 14:39

Mirjanos

Cure proslo je oko!

Super, i mi imamo ovog medu 😍

-Tea-
    21. Lipanj 2018. 14:46

Evo, ja sam ukrcala dragog u auto i odvezla ga doktoru. upravo cekamo 15 h da dr.pocne radit... Morali smo ic u drugu opcinu jer ova nasa dr.danas ne radi... Uzas. A vani 40 stupnjeva!!!

url=https://lilypie.com]

dea32
    21. Lipanj 2018. 14:53

Mirjanos super za oko. Vjerojatno je onda reagirala na nesto sto ju je dotaklo. Ili kako Frau kaze ako je plakala prije pa je pocrvenilo.. Ma ima za kupit kava za van i u pekarama na putu ali nisam se sjetila a i  kad se ide u park nema skretanja sa puta jer je to curi odmah alarm i krene vriska park! park! 
    Tea javi kaj su vam rekli u ambulanti. 
    Ja dajem d3, davat cu cijelu prvu god, onda samo preko zime do 2.rodendana. Tako sam i sa curom. Al priznam da i ja nekad zaboravim 

dea32
    21. Lipanj 2018. 14:56

Meni je nakon 2 trudnoce ostao pileci mozak a ne trudnicki. Tako brzo pamtim a jos brze zaboravljam da to nisu istine.. 

-Tea-
    21. Lipanj 2018. 18:23

Evo, konacno rijesili tog doktora... Ugl,cekali od 14.15 do 16.45!! Dijagnoza:gnojna angina... Dobio antibiotik i neki sprej za grlo.. Samo da mu padne temp.i da prestane ta tresavica/drhtavica jer ovo je uzas... I neznam sta da mu jesti napravim... Danas sam juhu, pire krumpir i kuhanu piletinu razmrvila, pofrigala ju na maslinovom ulju i zalila vrhnjem. To je nekako jedva pojeo...

• Mirjanos
    21. Lipanj 2018. 18:31

Samo ti njemu radi juhice s povrcem i lukom i cesnjakom... i biti ce ok.😊

-Tea-
    21. Lipanj 2018. 21:11

Mirjanos

Samo ti njemu radi juhice s povrcem i lukom i cesnjakom… i biti ce ok.😊

Znam da je to zdravo ali cesnjak ne podnosimo ni on ni ja... A luk u hrani moze ako se ne osjeti!! :) 

• Mirjanos
    21. Lipanj 2018. 21:17

-Tea-

Mirjanos

Samo ti njemu radi juhice s povrcem i lukom i cesnjakom… i biti ce ok.😊

Znam da je to zdravo ali cesnjak ne podnosimo ni on ni ja… A luk u hrani moze ako se ne osjeti!! :)

Moj ne voli cesnjak, a ja ti ga skuham s juhom i nikada ne skuzi da je unutra.... probaj. Cesnjak fakat lijeci....

• VickyChristina
    22. Lipanj 2018. 10:49

Da, cesnjak je cudo, juhicama ga šopaj. A od antibiotika mu bude bolje vec drugi dan. 
    Moj djecak je otkrio pišulinca, jedva ceka da mu skinem pelenu da se moze poigrati s najnovijom omiljenom igrackom. Ah men ! 😂

• Aymee
    22. Lipanj 2018. 12:07

@Tea, nadam se da je dragi bolje danas
    @Vicky, znam kako je to kad ga otkriju, 🤣 Najgore mi je kad se posteno pokaka pa ja skinem pelenu a on za miska pa ruku prema ustima. Fraz dobijem, 😅 Ali, skuzila da mu moram dati gricku pa se onda s njom zabavi. 
    Nego, stigao i nama Casmatino i bas mu je dobro a i meni, 😊
    @Dea, probala i one vjezbice. E sad je li od njih ali danas se 2 puta samostalno i svjesno u pohodu na loptu okrenum. Lopta mu je zakon, gura ju, hoce uhvatiti a ona bjezi, 🤣🤣🤣

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.