Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    26. Lipanj 2018. 15:33

Njemu to krene kao pristici u boji koze, nakon par dana to pocrveni, taj pristic kao da pukne i onda se peruta koza i pocne vlaziti kao rana. To sto je krug pretpostavljam da je zato sto se to crvenilo tako siri iz tog pristica ili iz vise njih koji budu jedan do drugoga.
    Frau, s obzirom da je prvi put krenulo a umivala sam ga cistom vodom i nisam mazala nicime, ne vjerujem da bi to ista pomoglo. I njemu to nikad nije suho, stalno vlazi. Pocne se susiti tek kad pocne kortic djelovat i smanjivati upalu.
    Ulje nocurka nije napravilo nista.. Kokosovo ulje nije napravilo nista..

• Aymee
    26. Lipanj 2018. 19:59

dea32

Njemu to krene kao pristici u boji koze, nakon par dana to pocrveni, taj pristic kao da pukne i onda se peruta koza i pocne vlaziti kao rana. To sto je krug pretpostavljam da je zato sto se to crvenilo tako siri iz tog pristica ili iz vise njih koji budu jedan do drugoga.
    Frau, s obzirom da je prvi put krenulo a umivala sam ga cistom vodom i nisam mazala nicime, ne vjerujem da bi to ista pomoglo. I njemu to nikad nije suho, stalno vlazi. Pocne se susiti tek kad pocne kortic djelovat i smanjivati upalu.
    Ulje nocurka nije napravilo nista.. Kokosovo ulje nije napravilo nista..

Dea, kako ti je djelovala Dexyane med? Ja sam sad u ljekarni dobila tester i namazala ga prije spavanja. Nazalost im je bio zadnji pa sam poslala mamu sutra po jos. 

Aymee

• Dijana221
    26. Lipanj 2018. 22:30

Ne znam da li ste vec pisale o produljenju porodiljnog, pa da ne trazim pitam ponovno.. Jel mi treba kakva dokumentacija ili sto drugo? Znam samo da se ide kad dijete navrsi 5mj i da otac djeteta mora potpisati izjavu.. Hvala! 

dea32
    27. Lipanj 2018. 07:08

Aymee, mislim da ga manje svrbi od Dexyane kreme, brzo se umiri kad ga namazem s njom.
    Dijana, moras ponjet kopiju rodnog lista djeteta. Tamo imas obrazac koji ispunis i izjavu koju potpise otac i to je to.

• Aymee
    27. Lipanj 2018. 07:53

dea32

Aymee, mislim da ga manje svrbi od Dexyane kreme, brzo se umiri kad ga namazem s njom.
    Dijana, moras ponjet kopiju rodnog lista djeteta. Tamo imas obrazac koji ispunis i izjavu koju potpise otac i to je to.

Super, probat cemo par dana s testerima ako ih uspijem nabaviti. Ako ne, kupit cemo jos jednu u nizu, hahahaha..

Aymee

• Mirjanos
    27. Lipanj 2018. 09:35

dea32

Moj malac je nervozan vec 3 tjedna. Sad je zub na samom izlasku, ali nikako da probije van. Uz tomu se u 4 dana toliko pogorsao dermatitis da je sad katastrofa na licu. Smanjivala sam mazanje kremom za odrzavanje koze i odmah drugi dan smanjivanja se pojavilo. Ali sam uspjevala drzat pod kontrolom da bi od petka do danas bile rane.. sad to ovako izgleda, od potpuno cistog lica, u 4 dana..
    I sad smo opet na korticu jer nista drugo ne pomaze..

Dea, znas sto jos mozes probati...prokuhati vodu, i procjediti kroz damast gazu(gustu gazu) da se ocisti od kamenca.....

Mozda mu smeta kamenac (to sam negdje cula/procitala)

• Mirjanos
    27. Lipanj 2018. 09:41

Ulje isto ne znas koliko je cisto. Za maslinovo OL Istria mogu reci kako mi se cini da je ful cisto/dobro. Mozda kada se smiri malo to ulje za njegu s vodom...

Bas mi je zao malca...slatkica.

Ja bih isto kao i ti...na testiranje neka se provjeri.

Pusa malcu

• Aymee
    27. Lipanj 2018. 09:51

Dea, citam i ja svasta. I ne znam ima li istine u tome ali kazu da su probiotici dobri u lijecenju dermatitisa. Ja sam mu donedavno davala BioGaiu pa mu mislim ponovno uvesti. Jer ima razdoblja kad mu se lijepo povuce a sad nazalost ne mogu s tim povezati. Pocet cu mu ponovno davati i biti ustrajana. Ne moze mu skoditi. 

Aymee

Orangina
    27. Lipanj 2018. 10:03

Dobro jutro, kako je prosla noc? Kako podnosite vrucine? 
    Nama je dan poceo u 6, sinoc zaspao u 20h s dva cicanja.
    Dali je moguce kad se probudi da mu se vec nakon pola sata spava? 
    Postane tako placljiv, razdrazljiv, nece se igrat i nista ne pomaze. 
    Inace bude budan bar 1,5/2h nakon prvog jutarnjeg budenja.

Zao mi je bebica koje se muce s osipom 😢 I dalje nudim da posaljem postom Dexeryl kremu koja je nama odmah pomogla! 

• Aymee
    27. Lipanj 2018. 11:32

Orangina

Dobro jutro, kako je prosla noc? Kako podnosite vrucine?
    Nama je dan poceo u 6, sinoc zaspao u 20h s dva cicanja.
    Dali je moguce kad se probudi da mu se vec nakon pola sata spava?
    Postane tako placljiv, razdrazljiv, nece se igrat i nista ne pomaze.
    Inace bude budan bar 1,5/2h nakon prvog jutarnjeg budenja.

Zao mi je bebica koje se muce s osipom 😢 I dalje nudim da posaljem postom Dexeryl kremu koja je nama odmah pomogla!

Hey draga, hvala. Nama ce danas stici tester te kreme pa je valjda ima i kod nas. Ali sam svakako prije kupovine mislila u Sloveniju otici, mislim da su tamo jeftinije. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.