Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    21. Lipanj 2018. 07:56

Tea tako je mom necaku, kao tvom dragom, visoka temp., otezano gutanje, ped.je rekla da je najvjerojatnije streptokok, pa mu dala antibiotik. Drz’se.
    Meni su ovi jutarnji trenuci neprocjenjivi, malac zaspe, nakon nocnog spavanja, jos cca.sat vremena, a ja onda merak po komodu

• VickyChristina
    21. Lipanj 2018. 08:00

Mirjanos kakvo je stanje malenoj s crvenilom?
    Cure, da li vi dajete D kapi i dalje svaki dan, unatoc suncanijem vremenu i sto malci borave vise vani?

-Tea-
    21. Lipanj 2018. 08:05

VickyChristina

Tea tako je mom necaku, kao tvom dragom, visoka temp., otezano gutanje, ped.je rekla da je najvjerojatnije streptokok, pa mu dala antibiotik. Drz’se.
    Meni su ovi jutarnji trenuci neprocjenjivi, malac zaspe, nakon nocnog spavanja, jos cca.sat vremena, a ja onda merak po komodu

Danas obavezno ide kod doktora. Nocas preko 39 temp. Trese se nekontrolirano i bunca.. Uzas.. Inace nije od onih koji se zali cim mu temp.dodje do 37 i umire... Tako da mi je ovo stanje malo zabrijavajuce. Nek mu dr.da neki antibiotik pa ce bit bolje..

D vitamin nisam davala jer mi je mali od njih imao grceve, a bili smo napravit krvnu sliku i sve ok bilo.. Tako da nedajem. A klinci su mi ionako stalno vani.

url=https://lilypie.com]

dea32
    21. Lipanj 2018. 09:01

Jutro.. 
    Mi smo danas ranoranioci.. Mali se probudio u 6h , cura pola sata nakon njega. Tak da sam vec skuhala rucak, oprala sude od vecere i od jutra, doruckovali i vec smo 1h u parku. Mali upravo zaspao u nosiljci a mala se penje i uziva. 
    Jedino zalim sto si kavu nisam ponjela u termosici, nisam ni popila cijelu. Al neka sam ja njih spakirala, na sebe nisam mislila 
    Mirjanos, da li joj je oko krmeljavo jutros? Ako mislis da trebas, odi kod pedice nek pogleda jer je produzeni vikend

• Frau_Mund6
    21. Lipanj 2018. 09:37

Mirjanos, mojoj se, kad se rasplace sa suzama, zacrveni sve okolo pa se povuce. Sad, ako joj te iste suze cure zbog neke reakcije onda je moguce da joj se koza od soli zacrveni. Mozda ju je samo malo propuhalo na oku pa suzi. Kako je jutros? 

• Frau_Mund6
    21. Lipanj 2018. 09:40

Tea, a joj bes ti ne traba jos i neka viroza... ako je streptokok, obavezno lijecniku po ant, vec drugi dan ce biti ok! Obicno je uz grlo i visoku temperaturu i glavobolja, smeta svjetlo i sl... to su bas gadni simtpmi. Ostalo mi je u sjecanju kao jedno od goreg... 

• Frau_Mund6
    21. Lipanj 2018. 09:42

D vintamin! Ah zaboravila sam na njega.. nemam pojma jeli to potrebno jos davati 😁 
    Dea, bravo za jutarnju akciju.. mi idemo na more a stan u rasulu... roba jos nije spremljena.... a danas mi se troje ljudi najavilo koji nisu stigli u ova 3 ,5 mjeseca vidjet malu.. 

Orangina
    21. Lipanj 2018. 09:48

@Mirjanos zao mi je sto je cijepljenje proslo traumaticno, moj svaki put cica kad ga piknu pa manje place. A ovo za crvenilo oka, cela..jeste poceli koristiti nesto novo? Vlazne maramice, sampon, omeksivac na njenoj robi, prekrivacu, vasoj robi? Mozda je nesto zasmetalo. Kako je danas? 
    Zao mi je zbog noge, mozes li sada hodati?

@Vicky spremam se do kraja mjeseca izraditi neke slike, ima ih previse pa treba izabrati. 
    Foto knjige su super poklon 👍
    Otisak smo radili prije vise od mjesec dana ali neki dan mi je popucalo, od domace gline. Probat cu i od tijesta pa premazati zastitom. 

@Dijana ajoj mora da je grozno kad nece bocicu od drugih pa moras doma. Jeli daju kad je gladan? Pretpostavljam da niste mijenjali bocicu? 

@Tea zao mi je tvog dragog, naglo ga je temp.ulovila? Najbolje otici doktoru posto nema slezenu, drzim fige

Orangina
    21. Lipanj 2018. 09:56

@Dea dali je vec probao cimet? Moze biti da je to osjetio pa zato reakcija 😀 Moj mali je cudna biljka, ne voli jabuke! 

Bravo za vrijednu mamu, vi vec puno toga obavili i u parku ste! Mi smo se probudili u 6.30, dorucak s tatom, upalila ves masinu, mali zaspao, oprala sude i sad lezim na kaucu i ne mogu mrdnuti, sve me neka slabost ulovila

@Vicky jos uvijek dajem vit D x3 kapi ujutro, svaki put pitam pedijatricu dali da nastavim, ona kaze da

-Tea-
    21. Lipanj 2018. 10:10

@Orangina, da, jucer na poslu ga je samo presjeklo, jedva je dosao doma... I onda u par sati je temp podivljala i kaze da ga grlo toliko boli da kad caj pije ko da jede zilete... Bili ja i Dino u vrtu po mrkvu, celer,  persin,luk i sad sam stavila kuhati juhicu, to ce vec nekako progutati.. Bas mi je sinoc sveki donijela jedan lijepi komad domace teletine,pa sam to (uz piletinu) isto stavila u juhu... Malo pire krumpira i kuhanoga mesa nakidanog na sitne komadice mislim da ce nekako pojesti...
    A kasnije ga vozim kod dr.jer ako je streptokok mora cini mi se neku injekciju dobiti radi te slezene koju nema..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.