Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    25. Lipanj 2018. 20:27

Mirjanos sretno!! Nadam se da ce pajkiti 😉 mi smo setale popodne, tusnule se i beba pajki ko top!!! 😁

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    25. Lipanj 2018. 21:09

Dea, imam pitanje.. oprosti sto gnjajvim. vjerojatno brijem paniku. Malcu su se pojavile neke crvene tockice po glavi i malo po rukicama. Jucer ujutro. Ima 4 na celu, jednu na uhu, par na obrazu (koji mu btw opet izgleda uzasno i suho), 4 iza na glavici i par na rukicama. Od jucer do danas je dobio par novih tockica. Kako smo cijeli vikend bili kod mame, vjerujem da su ga mozda komarci ili kakve bubice izgrizle. Ali opet, zbog fu...ing medija itd., brijem na kojesta. Citala, guglala i nis koristi. Nema temp., apetit uobicajeno dobar, okice u redu, malo zacepljen nos..

Aymee

• VickyChristina
    25. Lipanj 2018. 21:14

Frau, Mirjanos otvorile ste sezonu 👏. 
    Mirjanos nadam se da je bebuskica dobro podnijela put.
    Frau, jel to prvi put ostajes sama s djevojcicom? 
    Ja dobila menstruaciju, nakon tocno godinu i pol, bas mi je bilo dobro bez nje, a malac je nemoguc. Mozda je i skok u razvoju s 6 mj., kenjkav je za poludit. 

• Frau_Mund6
    25. Lipanj 2018. 22:33

Vicky, da prvi put smo solo 4 dana... u zg smo solo dok se tata ne vrati s posla, tako da mi nije velika razlka 😊 
    Evo malo romantike, vecer je prekrasna!!!! 

url=https://lilypie.com]

• VickyChristina
    26. Lipanj 2018. 07:33

Aymee da nije mozda alergija, npr.ako si neku novu namirnicu uvela...?
    Frau, bas je breathtaking, čisti zen, sad se i ja jedva cekam otisnuti prema jugu. 

• Aymee
    26. Lipanj 2018. 08:54

VickyChristina

Aymee da nije mozda alergija, npr.ako si neku novu namirnicu uvela…?
    Frau, bas je breathtaking, čisti zen, sad se i ja jedva cekam otisnuti prema jugu.

Alergija ide kao urtike difuzno po cijelom tijelu. Ja sam kao dijete znala to imati pa znam kako izgleda.. brojat cu mu opet danas tockice, danas mi je dijete odlucilo spavati. Zaspao sinoc u 20.30h, dva hranjenja, malo mazenja oko 7.30h i od 8h opet spava.. 

Aymee

• Aymee
    26. Lipanj 2018. 09:15

Aymee

Dea, imam pitanje.. oprosti sto gnjajvim. vjerojatno brijem paniku. Malcu su se pojavile neke crvene tockice po glavi i malo po rukicama. Jucer ujutro. Ima 4 na celu, jednu na uhu, par na obrazu (koji mu btw opet izgleda uzasno i suho), 4 iza na glavici i par na rukicama. Od jucer do danas je dobio par novih tockica. Kako smo cijeli vikend bili kod mame, vjerujem da su ga mozda komarci ili kakve bubice izgrizle. Ali opet, zbog fu…ing medija itd., brijem na kojesta. Citala, guglala i nis koristi. Nema temp., apetit uobicajeno dobar, okice u redu, malo zacepljen nos..

Dea, nemamo novih tockica, vjerojatno su kakve bubice. Ali mu je sad cijelo lice suho i crveno, uzasno izgleda, 😥😪

Aymee

dea32
    26. Lipanj 2018. 11:01

Aymee, ako su sitne male crvene tocke ondaje komarac. Tako i moj mali zna imati. 
    Ja sam kupila u dm-u one naljepnice protiv komaraca i mogu rec da stvarno djeluju..
    Frau, snaci cete se. Uzivajte na moru
    Vicky, znaju klinci bit nervozni u toku maminog ciklusa. Zna biti sporiji otpust mlijeka i navodno im bude malo drugacijeg okusa.

• Aymee
    26. Lipanj 2018. 11:09

dea32

Aymee, ako su sitne male crvene tocke ondaje komarac. Tako i moj mali zna imati.
    Ja sam kupila u dm-u one naljepnice protiv komaraca i mogu rec da stvarno djeluju..
    Frau, snaci cete se. Uzivajte na moru
    Vicky, znaju klinci bit nervozni u toku maminog ciklusa. Zna biti sporiji otpust mlijeka i navodno im bude malo drugacijeg okusa.

Ma cudno mi je bilo sto ima i iza na glavici i ispod uha. Koliko si platila te u DM-u ako se sjecas? Ja mislila danas ici kupiti u Bubamaru. 

Aymee

dea32
    26. Lipanj 2018. 11:10

Moj malac je nervozan vec 3 tjedna. Sad je zub na samom izlasku, ali nikako da probije van. Uz tomu se u 4 dana toliko pogorsao dermatitis da je sad katastrofa na licu. Smanjivala sam mazanje kremom za odrzavanje koze i odmah drugi dan smanjivanja se pojavilo. Ali sam uspjevala drzat pod kontrolom da bi od petka do danas bile rane.. sad to ovako izgleda, od potpuno cistog lica, u 4 dana..

I sad smo opet na korticu jer nista drugo ne pomaze..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.