Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ina90
    21. Lipanj 2018. 10:26

I mi smo od ranog jutra na nogama od 6:30...ubili oko pola sata oko 9 i nastavili divlajti...to nema mira od kad je otkrila puzanje pa se digne na sve četiri pa se ljulja ona bi se na noge digla da može...jučer kad je vidila usisavač nista je nije spriječilo ni parket ni pločice dok nije došla do njega nema odustajanja...razmišljam kako da joj stavim nekakvu krpu na koljena pa da bar čisti stan,a ne sa bodyem🤣🤣🤣...kod nas je užasno vruće i sparno tako da tek pridvecer izlazim s njom..i ja bas iscrpljena zadnje dane...more je od nas 6 km ali nemam bas volje sama je vucarati u auto pa nju pa kolica pa bazencic tako da za prvi kupanac čekamo tatu...a mene ove promjene vremena ubijaju...rez i glava imam osjećaj da ce se raspasti...idemo sad spremati batat i tikvicu za kasicu

• Aymee
    21. Lipanj 2018. 11:17
    Ina, rjesenje problema
    Ina, rjesenje problema

Aymee

• Aymee
    21. Lipanj 2018. 11:19
    Ili ovo draga, 😂
    Ili ovo draga, 😂

Aymee

• Aymee
    21. Lipanj 2018. 11:20

Mi smo bome nocas dobro odspavali, od 20.30 do 7.40h, dva hranjenja, dva budjenja na dudu.. 

Aymee

• Aymee
    21. Lipanj 2018. 11:21

Tea, zao mi je sto ti je dragoga spopala bolestina. Nadam se da mu brzo bude bolje.. 

Aymee

• Aymee
    21. Lipanj 2018. 12:57

Dea, zahvaljujem i na ovom videu, budem i to probala. 

Aymee

• Mirjanos
    21. Lipanj 2018. 13:35

Cure proslo je oko!

• Mirjanos
    21. Lipanj 2018. 13:36

Vitamin D dajem, ali moram priznati nekad zaboravim....

Mela
    21. Lipanj 2018. 13:47

Mirjanos drago nam je da je ok uredu. Malo misica je ko med 
    I ja dajem vitamin D svaki dan. I

• Mirjanos
    21. Lipanj 2018. 13:50

Tea, drzi se i javljaj se.

Dea, u 6h..uf moja je kasnije ide spavati 21h,
    ...pa se budi oko 9h... jedva sam uspjela pomaknuti na 21h... inace je jos i kasnije isla...

Nema negdje coffee to go😂?
    Onaj restac maksimir...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.