Aymee, ako su sitne male crvene tocke ondaje komarac. Tako i moj mali zna imati.
Ja sam kupila u dm-u one naljepnice protiv komaraca i mogu rec da stvarno djeluju..
Frau, snaci cete se. Uzivajte na moru
Vicky, znaju klinci bit nervozni u toku maminog ciklusa. Zna biti sporiji otpust mlijeka i navodno im bude malo drugacijeg okusa.
Ma cudno mi je bilo sto ima i iza na glavici i ispod uha. Koliko si platila te u DM-u ako se sjecas? Ja mislila danas ici kupiti u Bubamaru.
Oko 40 kn. Meni su super, mozes zalijepiti bilo gdje. Ja curi na leda zalijepim kad idemo van, njemu ili na bodic ilina nosiljku ako ga nosim
I ja sam kupila taj u dmu. Koristim ga na kolicima i krevetucu.. tu i nema komaraca, pa ne brinem. Dea, cini mi se prejako zaa bodi, malac nije imao nikakvih osipa od toga?
Jao kako mu se upalilo luceko 😣 bas mi ga je zao.. mojoj se isto pokavljuju crvene fleke, ali za sada se povuce kad ju redovno brisem.
url=https://lilypie.com]
Joj Deica zao mi je zbog lica i nase je katastrofa, 😥 pokusala ga sad slikati ali odmah grabi mob. 😂 Ako uspijem kasnije poslat cu slikicu..
Aymee
A joj Dea bas se grozno upalilo mrvičku lice ☹️. I ne mogu nikako dr.pronaci uzrok?
I ja sam kupila taj u dmu. Koristim ga na kolicima i krevetucu.. tu i nema komaraca, pa ne brinem. Dea, cini mi se prejako zaa bodi, malac nije imao nikakvih osipa od toga?
Jao kako mu se upalilo luceko 😣 bas mi ga je zao.. mojoj se isto pokavljuju crvene fleke, ali za sada se povuce kad ju redovno brisem.
Nije imao nikakav osip na taj flaster. Uvijek ga stavim na leda tako da ne moze do njega.
Ja njega stvarno mackam tim kremama. Vise ni ne znam nabrojiti koje sve koristim. S tim da sam po 7 dana sa jednom, pa uz nju na par dana uvedem drugu i njih kombiniram. Pa sam prestala sa cicaplastom i uvela dexyane koji sam dobila na predavanju za atopijski dermatitis, pa biodermu. I moram ga umivati u cistoj vodi jer ga fizioloska ocito iritira jos vise, jako vristi kad ga njime cistim iako zapravo samo namocim i tapkam po licu sa vatom..
Jucer mu namazala navecer sa A dermom i ujutro se probudio sa ovakvim licem, a jucer je bilo nesto manje u sirini..
Dermatologica kaze da nije na hranu ner bi bio cijeli osipan. Kaze da je najvjerojatnije takva koza osjetljiva i da ga ona ne bi mucila testiranjem.. Al mislim da cu trazit testiranje kad cemo ic na kontrolu..
Dea, jako mi je zao sto se malac opet pati sa dermatitisom.. :( ja bih definitivno zatrazila testiranje, ne vjerujem da je to samo radi suhe koze..
Uspjela ga slikati. Da, drukcije izgleda nego kod vas. Vama su to vise kao krugovi. A nama se sad siri i na celo sto nikad nije. I bradu. Sto se fizioloske tice, ja ju malome ne smijem ni pribliziti koliko urla. Koliko znam u njoj ima soli pa mozda zato jer pece.
Aymee
Dea, jesi probala napravit pauzu od svega i samo vodom cistit? To ti nije lose prije testiranja... ono kas smo se vidjele imao je super kozu.. moja je donila cicaplast za guzu i isto je reagirala. Od svih tih krema vise ne znas sta ga muci. Ja bi probala to sa vodom i eventualno riblje ulje ili kokosovo kad se jako osusi.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji