Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    20. Lipanj 2018. 20:38

Curke mojoj malo se oko zacrveni, suzi...kapci i oko oka...celo i prema uhu...

Ocistim fizioloskom...nakon nekog vremena ponovo...a nakraju samo oko i kapci su se poceli crveniti

Imate neki savjet?

dea32
    20. Lipanj 2018. 20:56

Mirjanos, jel to u razini koze ili izdignuto? Mozda se zalezi ili reagira na nesto sto joj dode oko glave? Nisi povezala sa nicime?
    Aymee, probaj ga ti postaviti u polozaj na bok i pokazi da uzme tu igracku.. Znam da su uzasno tvrdoglavi, ali probaj. 
    Moj na podu ne puze uopce. Ali zato cim ga stavim na krevet otpuze na rub i gleda kaj ima dolje..
    Tea, zelim ti strpljenja sa najvecom bebom i da sto prije ozdravi.. 

• Mirjanos
    20. Lipanj 2018. 20:59

Dea nisam, prvi put je bilo dok je lezala, onda dok se vozila u autosjedalici...treci put dok ju je tata nunao na pilates lopti...

I jako je placljiva..ne znam da li je to jos od cjepiva ili ju oko muci... sada kao da je slabo crvenilo. 

• Mirjanos
    20. Lipanj 2018. 21:01

E sada ju gledam...sada je samo oko crveno (nije celo i slijepoocnica). I kao da ju smeta i suzi joj...

• Aymee
    20. Lipanj 2018. 21:11

dea32

Mirjanos, jel to u razini koze ili izdignuto? Mozda se zalezi ili reagira na nesto sto joj dode oko glave? Nisi povezala sa nicime?
    Aymee, probaj ga ti postaviti u polozaj na bok i pokazi da uzme tu igracku.. Znam da su uzasno tvrdoglavi, ali probaj.
    Moj na podu ne puze uopce. Ali zato cim ga stavim na krevet otpuze na rub i gleda kaj ima dolje..

Odmah se prevali na trbuh. A na podu je u stanju 6 puta se vrtiti oko svoje osi u krug da dodje do zeljenog predmeta.. 

I da se pohvalim, danas sam dobila kasicu u lice. Jeo je, mlatarao rukama i nogama i pljas u lice. I poceo se smijati kao blesav.. 

Aymee

• Mirjanos
    20. Lipanj 2018. 21:19

dea32

E da pitala si jel u razini koze...je u razini koze, a oko izgleda malo nateceno... ali ne jako... mrvu crveno, nateceno i suzno

dea32
    20. Lipanj 2018. 21:36

Aymee pogledaj ovaj video pa probaj vrtit s njim. Negdje na pola videa pokaze kako bebi ispruzi ruku, polegne glavu i okrene na leda. Probaj mu to par puta pokazati pa mozda usvoji.
    https://youtu.be/BGOnQT41oFs
    Iako, vjerujem da ce on to s vremenom sam usvojiti. Bas sam naletila na neki tekst fizijatra gdje pise da sa 7 mj usavrse to okretanje (netko prije, netko tada).
    Mirjanos, mozes joj oko ispirati fizioloskom. Meni ovo ovako izgleda kao da se naslonila na nesto i reagirala. Oko kad bude upaljeno onda bas kapci budu crveni, pogotovo rubovi kapaka, ne siri se po celu i sl.. Prati par dana pa ces vidjet jel ide na bolje ili gore pa posjetis pedijatra ili se barem konzultiras telefonski..

dea32
    20. Lipanj 2018. 21:40

Aymee ocito ti je pokazao sto misli o tvojoj kasici.
    Moj je danas na krusku sa pirovim grisom i cimetom reagirao sa kiselom facom i zvukom 'baaaa', i jos se stresao kao da je kiselo. A nikad slada kruska nije bila  
    Na kraju sam ja pojela kasicu za meduobrok 

• Mirjanos
    20. Lipanj 2018. 22:08

Sada mi izgleda kao konjuktivitis...

Vidjet cemo sutra. Hvala Dea.

Tea drzi se!!! Nije tebi lako, ali frajerica si ti 😉

-Tea-
    20. Lipanj 2018. 23:00

Eko,svi spavaju!!! A ja sjela na terasu konacno u miru zapalit cigaru... Klinci popili mlijeko i odmah zaspali, mali u 9,a veci u 9.30. Dragi jedva progutao puding.. Kaze da mu je grlo sje... Valjda ce bit sutra bolje. Nakljukala sam ga coldrexom, cajem od kadulje sa hrpetinom meda, nakapala propolis u grlo i nek spava sad... Ja cu pomalo oprat sudje sta sam sad sprljala, speglat robu i na spavanje..
    Cure, laku noc vam zelim i da se malci be bude previse!!! :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.