Curke mojoj malo se oko zacrveni, suzi...kapci i oko oka...celo i prema uhu...
Ocistim fizioloskom...nakon nekog vremena ponovo...a nakraju samo oko i kapci su se poceli crveniti
Imate neki savjet?
Mirjanos, jel to u razini koze ili izdignuto? Mozda se zalezi ili reagira na nesto sto joj dode oko glave? Nisi povezala sa nicime?
Aymee, probaj ga ti postaviti u polozaj na bok i pokazi da uzme tu igracku.. Znam da su uzasno tvrdoglavi, ali probaj.
Moj na podu ne puze uopce. Ali zato cim ga stavim na krevet otpuze na rub i gleda kaj ima dolje..
Tea, zelim ti strpljenja sa najvecom bebom i da sto prije ozdravi..
Dea nisam, prvi put je bilo dok je lezala, onda dok se vozila u autosjedalici...treci put dok ju je tata nunao na pilates lopti...
I jako je placljiva..ne znam da li je to jos od cjepiva ili ju oko muci... sada kao da je slabo crvenilo.
E sada ju gledam...sada je samo oko crveno (nije celo i slijepoocnica). I kao da ju smeta i suzi joj...
Mirjanos, jel to u razini koze ili izdignuto? Mozda se zalezi ili reagira na nesto sto joj dode oko glave? Nisi povezala sa nicime?
Aymee, probaj ga ti postaviti u polozaj na bok i pokazi da uzme tu igracku.. Znam da su uzasno tvrdoglavi, ali probaj.
Moj na podu ne puze uopce. Ali zato cim ga stavim na krevet otpuze na rub i gleda kaj ima dolje..
Odmah se prevali na trbuh. A na podu je u stanju 6 puta se vrtiti oko svoje osi u krug da dodje do zeljenog predmeta..
I da se pohvalim, danas sam dobila kasicu u lice. Jeo je, mlatarao rukama i nogama i pljas u lice. I poceo se smijati kao blesav..
Aymee
E da pitala si jel u razini koze...je u razini koze, a oko izgleda malo nateceno... ali ne jako... mrvu crveno, nateceno i suzno
Aymee pogledaj ovaj video pa probaj vrtit s njim. Negdje na pola videa pokaze kako bebi ispruzi ruku, polegne glavu i okrene na leda. Probaj mu to par puta pokazati pa mozda usvoji.
https://youtu.be/BGOnQT41oFs
Iako, vjerujem da ce on to s vremenom sam usvojiti. Bas sam naletila na neki tekst fizijatra gdje pise da sa 7 mj usavrse to okretanje (netko prije, netko tada).
Mirjanos, mozes joj oko ispirati fizioloskom. Meni ovo ovako izgleda kao da se naslonila na nesto i reagirala. Oko kad bude upaljeno onda bas kapci budu crveni, pogotovo rubovi kapaka, ne siri se po celu i sl.. Prati par dana pa ces vidjet jel ide na bolje ili gore pa posjetis pedijatra ili se barem konzultiras telefonski..
Aymee ocito ti je pokazao sto misli o tvojoj kasici.
Moj je danas na krusku sa pirovim grisom i cimetom reagirao sa kiselom facom i zvukom 'baaaa', i jos se stresao kao da je kiselo. A nikad slada kruska nije bila
Na kraju sam ja pojela kasicu za meduobrok
Sada mi izgleda kao konjuktivitis...
Vidjet cemo sutra. Hvala Dea.
Tea drzi se!!! Nije tebi lako, ali frajerica si ti 😉
Eko,svi spavaju!!! A ja sjela na terasu konacno u miru zapalit cigaru... Klinci popili mlijeko i odmah zaspali, mali u 9,a veci u 9.30. Dragi jedva progutao puding.. Kaze da mu je grlo sje... Valjda ce bit sutra bolje. Nakljukala sam ga coldrexom, cajem od kadulje sa hrpetinom meda, nakapala propolis u grlo i nek spava sad... Ja cu pomalo oprat sudje sta sam sad sprljala, speglat robu i na spavanje..
Cure, laku noc vam zelim i da se malci be bude previse!!! :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji