Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    23. Travanj 2018. 15:11

Aymee

Dakle moguce je da nisam luda. Ne znam, nisam nista citala o tome ali mi nekako logika to govori. Druga stvar su ljudi i glasovi oko njega, to mi je nekako prirodno.. Jer kad smo vani, stalno zvjernja za ljudima i trudi se nesto reci. Jucer smo bili kod mame i rostiljali i svratila susjeda sa bebom od 10 mjeseci. Ovaj moj ga nije prestao gledati i nesto mu je objasnjavao, ja sam plakala od smijeha. A ovaj je moga blijedo gledao, 🤣🤣🤣

A gle, ja sam se uvjerila da je mom malom smetalo. Nisi luda, imas urođeni instinkt sta je dobro/lose za tvoje dijete… Pokusaj "izbaciti" TV  pa vidi dali ima promjena…

A legende su kad tako mali snimaju sve oko sebe… Ja sjednem na puzzle na pod sa malim u rukama,a stariji juri oko nas i luduje s igrackama (Svako malo zastane, pogladi bracu i da mu pusu i onda nastavak!) a mali sve prati sta se desava i smije se stalno! :)  Cim mu se netko obrati i prica mu, odmah se smije! :)

url=https://lilypie.com]

dea32
    23. Travanj 2018. 19:05

Aymee, moguce je da mu je tv preveliki podrazaj, mijenjanje slika je prebrzo za njihove oci.
    Moj mali je poceo placem reagirat na nepoznate osobe i mjesta. Poznatima se smije kad mu pricaju.
    Frau, Mirjanos nadam se da ce se grcevi i plakanja ubrzo smanjiti i prestati..

• Aymee
    23. Travanj 2018. 20:09

Uh, drago mi je cuti da nisam skroz luda i da ljudi misle kao i ja.. Moj dragi misli da to nije uzrok. Al kako je bio za vikend kod mame koja nije palila tv i malac je spavao savrseno, ja mislim da je tv uzrok.. I tv mu je dragi nedavno poceo paliti.. E sad, ne mogu tocno u dan reci, ali mislim da smo tu negdje.. Ne znam ali voljela bih da ne grijesim i da cemo se vratiti u stari ritam. Od 20, 21 do 6.30 s jednim hranjenjem bez cendranja, plakanja i kenjkanja izmedju.. 

Aymee

• Mirjanos
    23. Travanj 2018. 21:55

Curke bok! Malena je veceras pocela plakati...ali vise je cendrava... vice neee ali malo cica i onda ju odbije i opet ju mrzi i vristi kada je nudim.

Onda...dragi i ja smo se obukli u kolica i trcali a malom po Jarunu😂😂😂 zaspala je.
    Sada smo dosli doma i opet je nervozna.

Otrcala sam 1,5 km....jeeej

• Mirjanos
    23. Travanj 2018. 21:56

Curke od cega bi curki moglo biti ovo crvenilo?

To joj se pojavi i nestane nakon nekog vremena...ali ne kuzim od cega?

Crvenilo? Od cega bi moglo biti?
    Crvenilo? Od cega bi moglo biti?

• Frau_Mund6
    24. Travanj 2018. 08:03

Dobro jutro svima!!! Mitjanos, svaka cast za trcanje! Ja se nebi usudila 😁 nekako si mislim da bi riknula na pola puta 😂😂😂 
    Crvelino, da nije od bljuckanja, ako ju ne pocistis kad odmah pa koza izreagira? Mozda ako ina nakon spavanja... 
    Mi smo jucer cijeli dan imali grceve, plakanje, nervozu...  kao da smo usli u skok. Jucer je imala punih 7 tjedana. Trebuh ju muci kod kakanja i prdenja. Sad sam ju uspjela uspavat, pa imam vremena za kavu 😊 monitor mi je spas, ne znam kako bi bez njega... samo s njim ulovim malo mira. 

url=https://lilypie.com]

Teddy Bear
    24. Travanj 2018. 08:06

Mirjanos

Curke od cega bi curki moglo biti ovo crvenilo?

To joj se pojavi i nestane nakon nekog vremena…ali ne kuzim od cega?

Jesi mozda obrisala vlaznom maramicom? Ja se sjecam da bi meni tako nesto znalo se starijoj curici pojaviti kad bi joj sa Johnson vlaznom maramicom prebrisala kad smo bili u gradu,trebalo mi je dok skontam,jer sam tad dobila jedan poveci paket tih vlaznih,i ono bile mi pri ruci,nisam ih vise nikad koristila,i gledam inace sto manje,ali kad si van kuce posluze svrsi.  

dea32
    24. Travanj 2018. 08:15

Mirjanos, svaka cast za trcanje.
    Jel postoji mogucnost da se mala nazuljala na nesto? Mazes li dojku kakvom kremom pa joj to smeta? Vlazne, krema za nju, od bljucanja, nesto sto si pojela.. moze bit bilo sto

dea32
    24. Travanj 2018. 08:22

Mirjanos

Curke bok!Malena je veceras pocela plakati…ali vise je cendrava… vice neee ali malo cica i onda ju odbije i opet ju mrzi i vristi kada je nudim.

Ovo mi zvuci kao skok!

Orangina
    24. Travanj 2018. 11:54

dea32

Orangina, nisam nigdje vidjela suncane naocale za tako male bebe. Jel mozes kolica okrenuti na drugu stranu? Na kolica koja ja imam mogu okretat sjediste i jaje kako god zelim. Ili nabavi mali suncobran koji se zakacit na kostur kolica. Ovako se ispod tetrice moze nakupit dzep toplog zraka pa pripazi na to..

Nisam jos imala priliku otici kupiti suncobran ali moram. Grozan je u ducanu, na trznici pogotovo, urlice, vristi...pa mi zene prilaze"pomoci" savjetima. Kad se setamo po parku je dobar, moze i zaspati. Cim je malo vise ljudi, nedaj boze da cuje bebu da place, i on vristi. 

Tetricu zakacim preko jednog kraja neznam kako objasniti. Pazim da ima zraka, mislim da je ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.