Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    24. Travanj 2018. 21:56

Bravo za Mate, vec sam pravi djecak. Mi smo jucer obavili pregled i curka je teška 5600 i 62 cm. Mi i pedijatrica prezadovoljni, obzirom da smo isključivo na cici. 

Mela
    24. Travanj 2018. 21:58

Mela
    24. Travanj 2018. 22:01

Dobili smo ovaj Kengur, ali meni se uopste ne dopada. Zasto su im nogice onoliko raširene? mozda je glupo pitanje, ali zaista ne znam smije li se u ovom položaju nositi beba? 

• Aymee
    24. Travanj 2018. 22:02

Frau_Mund6

Mirjanos, super da hoce dudu 😉 moja ju baca..
    Aymee, sta mu smetaju zvukovi ili? Ne vidi tv jos..

O Frau draga, vidi on ko veliki.. ocito smetaju titranja i brza promjena slika..

Aymee

-Tea-
    24. Travanj 2018. 22:04

Aymee

Tea0801

Evo,Mate danas "odradio" cijepljenje i sistematski. Ima tocno 7 kg i 61 cm. Ped.je jako zadovoljna napretkom i motorikom! :) Mama je presretna!!!

Mate je komad i pol decka.. A vjerujem da je i buckic mali, 😅 Usporedjujem s malcem koji je s 2 mj imao 60 i 5440..

A sto se tv-a tice, nastavljam pokus, tj nepaljenje tv-a. Sinoc je super spavao. Zaspao u 19.30 nakon hranjenja u 17h, probudio se u 22h, pojeo, pa u 2.30 trazio dudu, pa u 4.30 jeo do 6 spavao, trazio dudu pa do 7h.. odlicno! A i danas popodne se uspavao, spava od 18.30h..

Iskreno, ni upola bucko koliki mu je bio braco… 

Super za pokus!! :) Meni za sad Mate odlicno spava od 20,21-1 ujutro, pa od 1-5,6.. Tako da imam samo jedno buđenje.

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    24. Travanj 2018. 22:43

Mela

Dobili smo ovaj Kengur, ali meni se uopste ne dopada. Zasto su im nogice onoliko raširene? mozda je glupo pitanje, ali zaista ne znam smije li se u ovom položaju nositi beba?

Koliko ja znam i koliko sam citala, to je pravilan, M polozaj ili zabica. I ergobaby ima takav.. 

Aymee

• Aymee
    24. Travanj 2018. 23:11

Tea0801

Aymee

Tea0801

Evo,Mate danas "odradio" cijepljenje i sistematski. Ima tocno 7 kg i 61 cm. Ped.je jako zadovoljna napretkom i motorikom! :) Mama je presretna!!!

Mate je komad i pol decka.. A vjerujem da je i buckic mali, 😅 Usporedjujem s malcem koji je s 2 mj imao 60 i 5440..

A sto se tv-a tice, nastavljam pokus, tj nepaljenje tv-a. Sinoc je super spavao. Zaspao u 19.30 nakon hranjenja u 17h, probudio se u 22h, pojeo, pa u 2.30 trazio dudu, pa u 4.30 jeo do 6 spavao, trazio dudu pa do 7h.. odlicno! A i danas popodne se uspavao, spava od 18.30h..

Iskreno, ni upola bucko koliki mu je bio braco…

Super za pokus!! :) Meni za sad Mate odlicno spava od 20,21-1 ujutro, pa od 1-5,6.. Tako da imam samo jedno buđenje.

Tako smo i mi negdje s jednim budjenjem vec neko vrijeme.. Zanima me hoce li pokus biti do kraja uspjesan.. Oh, pa koliki je bracko bio? Znam da si pisala da je s godinu dana veci i jaci od vrsnjaka.. Ja jedva cekam kontroju da vidim koliki ce biti s 4 mj. A onda se bacam na dohranu. Jutros sam jaja jela i toliko je zijevao i oblizivao se da mi ga je bilo zao sto ne smije.. 😂😂😂

Aymee

• Frau_Mund6
    25. Travanj 2018. 07:53

Mela, dobra ti je nosiljka, uzivaj u nosenju 😉 
    Ne znam koliko vama noc traje, ali ja racunam i 5 i 6 da je noc 😂😂😂😂 mi se hranimo u 22, 24-1 pa 4-5 i opet ujutro u 7. Malo su nam pauze sire nego po danu ali nam ritam pase 😁
    Aymee, tvoj vec 4 mjeseca, boze sto ste brzi 😉 

• Frau_Mund6
    25. Travanj 2018. 08:29

Mela, dobro nogice stoje 😉 ja imam dvije gdje su noge ravbije, kao opustenijje, sto nije dobro za kukove

-Tea-
    25. Travanj 2018. 08:59

A braco se rodija mali, i prva.2 mj.je polako rastao, a onda je odjednom dosao ko maskota Michelin! :) :) :) Stariji je bio kraci, a otprilike iste tezine…  Zato mi sad Mate izgleda ko sparuga... Ima duplo manje onih "salamica" po nogicama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.