Ne.mogu za sada povezati s nicim. Prvo je imala kada sam ju obrisala fizioloskom onda kada sam dala espumisan.... ali pratit cu dalje
@Frau i nama je stolica bila nagrizajuca, pjenusava jos od rodilista pa do njegovih skoro mjesec dana smo se mucili. Pomogla je kombinacija stvari: uveli smo jako upijajuce pelene tako da mokraca ne nagriza rane, cesto mjenjanje, par puta na dan "luftiranje", bio bi bez pelene na trbuhu na nepropusnoj podlozi, zamotan dekicom, uveli smo Bepanthen kremu, kod svakog mjenjanja pelene ocistila ga pamucnom blazinicom (sastav 100% pamuk a ne kombinacija neke mikrofibre tj.poliestera), tapkajuci a ne brisuci, od gore prema dole, sa tekucinom koju ovdje puno koriste "Liniment oléo calcaire" na bazi maslinovog ulja, u Hr to nisam nasla.
Ovo je slika kad je pocelo poboljsanje, vise nije bilo po svuda crveno uzareno.
Nasa kucna ljekarna za guzu. Ova zelena boca lijevo je ta tekucina od masl.ulja. Postoje razni proizvodaci, i od Mustele liniment oléo calcaire.
Pedijatrica nam je prepisala kremu Econazole posto nam je dugo trajao problem, mislila je da su gljivice.
2 puta sam namazala i proslo je!! 😮
Od tada kad se pokaki lijepo ocistim vodom i blazinicom, osusim i stavljam Djecju mast JGL. Kad se samo popiski onda lijepo blazinicom i Liniment, ostane masno i to je zastita na kozi pa nis drugo ne mazem.
Ako se zacrveni koji put onda mazem Bepanthen.
@Frau ako zelis nesto od toga probati ja cu ti poslati bez problema ☺
@Dijana da grozno je kad tako placu...moze biti od pelena ako u sebi imaju kakav balzam pa reagira na to. Pampers imaju balzam, neznam za Babylove.
Probaj kakvu kremu na bazi cinka ako je jos crveno.
@Mirjanos draga zao mi je da se jos mucite 😞 Dali malena mozda zeli kakati pa je nervozna? Moj kad je gladan a zeli prditi/kakiti onda tako uzme i pusta cicu, place, sve dok mu ne pomognem da kaki s vjezbicama, onda na miru papa i nekad zaspi.
I zvuk fena ga u zadnje vrijeme smiruje.
Ne brini za kile, sve u svoje vrijeme, ja jos nosim trudnicke hlace jer imam trbuh a mislim da kontracepcijske pilule jos vise lijepe kile na mene 😂
Inace svaka cast za trcanje, meni muka 30min prosetati...
Evo,Mate danas "odradio" cijepljenje i sistematski. Ima tocno 7 kg i 61 cm. Ped.je jako zadovoljna napretkom i motorikom! :) Mama je presretna!!!
url=https://lilypie.com]
Bravo Mate 😉 veliki decko!!
Orangina, hvala ti na ponudi, sad mi se nista na svoju ruku ne radi... imat cu te u vidu ako mi ova terapija ne pokaze rezultate. Nama je sad vise od mhjesec dana upaljena guza, sada se dobro povuklo kako je bilo... ali stalno se vraca. Dermatolog je rekao da ce tako biti dok se stolica ne promijeni. Bas je tako pjenusava i ocito nagrizajuca. Vama se stolica promijenila nakon mhesec dana?
Evo,Mate danas "odradio" cijepljenje i sistematski. Ima tocno 7 kg i 61 cm. Ped.je jako zadovoljna napretkom i motorikom! :) Mama je presretna!!!
Mate je komad i pol decka.. A vjerujem da je i buckic mali, 😅 Usporedjujem s malcem koji je s 2 mj imao 60 i 5440..
A sto se tv-a tice, nastavljam pokus, tj nepaljenje tv-a. Sinoc je super spavao. Zaspao u 19.30 nakon hranjenja u 17h, probudio se u 22h, pojeo, pa u 2.30 trazio dudu, pa u 4.30 jeo do 6 spavao, trazio dudu pa do 7h.. odlicno! A i danas popodne se uspavao, spava od 18.30h..
Aymee
Curke evo javljam da je danas duda 3 put spasila stvar. Ne znam sta bih bez dude. Bila je nervozma cca 2 sata..i nakon drugog pokusaja duda ju je smirila. Danas je nervoznija sto mi je cudno jer je nocas super spavala.
Mirjanos, super da hoce dudu 😉 moja ju baca..
Aymee, sta mu smetaju zvukovi ili? Ne vidi tv jos..
Sortiraj odgovore
Najstariji