Mislim da su tu sva cijepljena djeca. Moja je cjepljena u rodilistu, za 10ak dana imamo cjeplkenje kod pedijatra.
url=https://lilypie.com]
Mislim da su tu sva cijepljena djeca. Moja je cjepljena u rodilistu, za 10ak dana imamo cjeplkenje kod pedijatra.
I ja isto mislim da su ovdje cijepljene bebice..
Aymee
@Tea opa to je vec veliki decko 😉
@Frau da, nakon cca mjesec dana se i stolica popravila, ali se situacija s guzom popravila i prije toga.
Bas vrijeme leti, sjecam se kako si na trudnickom forumu cekala da rodis hehe!
I mi pospremamo malu robicu 62, jedino mu Lidl br.62 jos odgovara.
@Aymee ma sigurno mu TV smeta, mene stalno upozoravaju pedijatar i patronazna da maloj djeci do 2 god.nije mjesto pred ekranom, tv, tablet, mob...jer to plavo svijetlo koje emitiraju ometa san izmedu ostalog.
@Mela bravo za malenu, dugacka je ☺ Ova klokanica ima ispravan polozaj nogu, samo neznam koliko ce joj biti vruce u njoj. Trazim nesto prozracno sad za ljeto..
Za tjemenicu mozes utrljati ulje maslinovo/bademovo, ostaviti nekih pola sata-sat, uzeti cesljic sa sitnim zubima i skinuti ulje s ljuskicama u kontra smjeru pa oprati.
@Maggie mi smo do sad redovito cijepljeni
Da, sad sam skoro sigurna da mu TV smeta. Jucer je s kracim budjenjima spavao od 18.30 do 7 ujutro. Danas spava od 18h i ne trza jos.. uh.. zanima me što ce veceras biti..
Aymee
Cure, kako vasi klinci spavaju po danu? Ovi moji divljaci po danu strajkaju!! Stariji je do treceg mjeseca zivota ok spavao po danu, a nakon toga 2-3 puta po max pola sata… Sad spava jednom ali oko 2 h u komadu. A mali ima nekoliko kracih spavanja po danu… S tim da noc stariji odradi od 21, 22 pa do 8 ujutro a manji se probudi za jesti svakih 4-5 h(to spavanje je od 20-8 ujutro).
Orangina, i mama i tata su visoki. Nema dvojbe da je naša
I mi 62 polako pakujemo, pogotovo hlačice, jos koji bodi i mozemo iskoristiti.
Orangina, da bas sam cvilila 😁 sve ste mi nekako odmakle sa tim porodimma, osjetila sam osamljeno tu na grupi 😂😂😂😂 ali moja predvidanja su bila tocna, 4.3. Mi je nars udarao u kucu bolnice a 6.3. Je bio na kuci djece... 4.3. Mi je puko vodenjak a 5.3. Sam rodila 😉 drugima nisam nista pogodila...
Moja pajki po noci i cijelo prijepodne, uz vjezbice, presvlacenje, luftanje.. al zato popodne imamo ludnicu... od nekih 12 ili 14 svaki dan do skoro 22. Uglavnom ju muci kad prducka, treba kakati... inace je dobra, vesela, smjeska se pomalo... uzuva biti gola.
Mame koje dojite, kad vam se stolica promijenila? Jel postane kruca s vremenom?
Moja cura je odvno prestala spavati preko dana. Znale smo lezati po 2,5h, ja bi 5 puta zadrijemala a ona ni da bi zijevnula.. U vrticu normalno odspava.
Mali spava kako kad, nekad odspava po 2h, nekad 1,5h, nekad taman toliko da stignem pojest, a nekad se probudi cim se maknem od njega.. Nema pravila. Najcesce spava po 3x, ako se bas rano ustane ujutro kao danas u 6h, onda i 4x.
Skuzio je malac da ga mama ujutro nosi dok seku vodimo u vrtic pa na meni u nosiljci odspava po 2h. Zadnjih par dana strajka sa spavanjem, tako da imam 3 masine vesa za ispeglat, cetvrta se pere
Frau, dok god samo dojis, bebina kakica ce biti kasasta ili vise tekuca, tako da u peleni ostanu samo niti ili tockice mlijeka. Tek kad krenu sa dohranom zna biti malo gusca od kasaste, onak da ostane u peleni i da se nema sto upiti u nju..
Drage moje kako vi s kupanjem bebice? Pomaze li vam ko prilikom kupanja? Meni je doista tesko samoj. Uzela sam
Sortiraj odgovore
Najstariji