Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    22. Travanj 2018. 08:10

Orangina, imas na faceu stranicu mama voli Gabi, imaju suncane naocale za djecu od 0 do 3. Provjeri!! Isto tako imaju sesirice i dekice sa zastitnim faktorom  50 od sunca. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    22. Travanj 2018. 08:32

Frau_Mund6

Dea, sta smijemo med kao dojilje? Ne uzimam ga, a nekako i meni treba preventiva za grlo ;)

Frau smijes sve. Tek kad i ako vidis da bebi nesto smeta, to maknes iz prehrane..
    Vjerujem da ju kakica nagrize, ali mi je glupo da joj toliko smeta..

• Frau_Mund6
    22. Travanj 2018. 08:51

Ma ne znam, on veli da je takva sorta!! A od svih doktora on joj je jedini pomogao. Navodno ta gencijana nije stetna pa cu je i dalje s tim mazat. Rekao mi je da ga zovem 3.5. 
    Sad je stanje pod kontrolom 😁

• Frau_Mund6
    22. Travanj 2018. 10:10

Mene je sve frka jesti, zbog ove njene guze i grceva..  stalno nesto izbjegavam 😑 uglavnom sam na korjenastom kuhanom povrcu, mesu i krumpiru... voce kruske, banane.. sve se nadam da ce skoro proci pa da se mogu bar malo opustit! 

• Dijana221
    22. Travanj 2018. 19:11

Frau, danas sam te se sjetila.. imali smo fazu neutjesnog placa zbog crvenila na guzi, primijetila sam ga prije par dana, ali se danas bas povecao,  zaspao je a prije toga se ukakio i nisam ga presvukla na vrijeme pa se zapeklo i kako sam brisala zacrvenilo.. koristili smo Niveinu baby kremu dosad i Pampers pelene, nedavno presli na Babylove i sad pretpostavljam da je radi toga, nema sto drugo biti.. ili? A tako mi ga je bilo zao, i ja sam plakala s njim a mene je bas tesko rasplakati...

• Mirjanos
    22. Travanj 2018. 22:06

Cure bok! Nisam se javila jer sam umorna... malena mi i dalje place. I sada ne znam da li od grcica ili jednostavno je ljuta. Cini mi se kao da ju ne muce sada grcici... i kada place vice slicno kao "neee", jedna curka je rekla da je to plakanje za glad. Medutim, nudim joj ciku, a tek onda vristi iz petinih zila...  medutim, nekada nakon 15 min ipak prihvati ciku. 

Cini mi se kao da kuzi da sam ja zivcana i onda je i ona... ali bas jako place.  Cim je netko samnom dam toj drugoj osobi da ju smiri.

Osjecam se grozno...

• Mirjanos
    22. Travanj 2018. 22:08

Ostala sam duzna feedback na elasticnu maramu Chibolo iz Mullera. Marama je pomogla 2 puta, a 1 nije. Inace meni se to cini super za malene bebice

U petak nije htjela biti u kolicima, a bili smo dosta dalje od kuce pa sam ju lijepo stavila u maramu i dosetale smo doma. 

Danas je ipak prevruce bilo za tu maramu....

• Mirjanos
    22. Travanj 2018. 22:13

E da Frau! Ima neki domaci proizvodac visekratnih pelena... kao postoji cijeli taj set s 25 pelena za 2500kn... ali onda si mirna za stalno... curka koja je to kupila kaze da je zadovoljna. Mogu to se raspitati za to ako te zanima. Pa ides i u westgate na sajam.... tamo ih je ona skuzila...  to bi mozda pomoglo Lotici jer koza dise kroz te pamucne pelene...

dea32
    22. Travanj 2018. 22:35

Frau, vjerujem da te strah ista pojest, ali gledaj to sa druge strane.. Sad jedes kuhano i lagano i opet ima probleme. Probaj polako poceti normalno jesti kao i prije. Ono neces stavit tonu zacina i ljute paprike.
    Ja se iskreno nadam da ce to proc sto prije. Jesi probala sa platnenim pelenama? Znam da si pisala o njima.
    Dijana, moguce da je promjena pelena uzrokovala crvenilo.. 
    Mirjanos, vjerojatno je mislila na ovo
    https://www.google.hr/amp/s/klokanica.24sata.hr/amp/beba/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943
    Ali ti mogu rec da ja sad sa drugim i dalje ne kuzim te zvukove, tako da to sve moze biti istovremeno..
    Koliko sati dnevno beba place? Kako se ponasa preko dana? Znam da ti nije lako, ali probaj se umirit, zagrli je, zatvori oci i udisi njen miris i duboko disi.. A za dojenje, ja nudim svako malo. Nekad nece pa za 5 min ponudim opet kad se uznemiri i hoce. Imaju i oni pravo na promjenu raspolozenja kao i mi, iako su mali.
    Mi smo se ovaj vikend bas izmorili vani, bili opet kod mojih.. Svi su zaspali jos u 20h, ja cu isto sad za njima kad sam napunila baterije u miru i tisini.. 

• Mirjanos
    22. Travanj 2018. 23:23

Place razlicito, npr. Jucer je cijeli dan bila placljiva dok je u petak bila relativno ok. Cini mi se da navecer place najvise.... place sat, dva ili duze s pauzama... npr. Krenemo se ljuljati na pilates lopti pa se smiri na 5 min, onda opet place, pa krenemo setati pa se smiri 5 min pa opet place... i moras ju nositi u odredenom polozaju, najcesce okomitom (kod mene) i slicajno ne polozaj koljevke...  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.