pozdrav drage moje. Kako ste mi? Da li se smije uzeti što za grlobolju?
Jutro mame..
Moj mali je od 6h budan ikao na baterije, a meni dusa spava..
Mozes neke pastile na bazi islandskog lisaja, tipa Isla pastile. Al one su vise za nadrazajni kasalj, ne toliko za bol. Postoje i septolete baby tko nesto, isto je islandski lisaj ali imaju i neki sastojak koji pospjesuje brze nestajanje simptoma bolnog grla. Mozes klasiku-caj, med, limun. Eventualno przeni secer sa mlijekom ako ti odgovara i sl..
Dobro jutro! Mi imamo cica-party zadnja 3 dana, i mali ne spava po danu, 20-30min tu i tamo ali jako laganog sna, kad zaspi na cici.
@Mela za grlobolju mozes grgljati caj od kadulje, pij dumbir ako mozes nabavi svjezi, naribas i potopis vrelom vodom, u to dodaj limun i med
@Frau javi kako je danas bilo kod dermatologa.
Moj mali je doma obucen u kratki bodi i tanku pidamicu ili dugi bodi, hlacice i carapice. Za van kratki bodi, duga majca, hlace, carape ili dugi bodi i tutica na tregere. Pokrijem kolica tetrom da mu ne ide sunce u glavu a moram nabaviti sesiric.
Jeste negdje vidjele suncane naocale za bebe? 😃
Orangina, nisam nigdje vidjela suncane naocale za tako male bebe. Jel mozes kolica okrenuti na drugu stranu? Na kolica koja ja imam mogu okretat sjediste i jaje kako god zelim. Ili nabavi mali suncobran koji se zakacit na kostur kolica. Ovako se ispod tetrice moze nakupit dzep toplog zraka pa pripazi na to..
Hvala vam drage moje. Nažalost, mene je bas uhvatilo i zaista jedva dišem i tesko gutam. Ali kad smo prosli onaj teški period posle poroda, mozemo i ovo. Misica točno osjeti da sam ja loše i ona je cijeli dan nervozna i spava po 10 minuta i brže bolje se probudi.
Cure, evo da javim, dermatolog nam je rekao da nju stolica muci, i sve dok bude imala takvu stolicu da mozemo ocekivat da ce se i candida pojavljivat. On ne daje kortikosteroide, rekao nam je da nastavimo sa ovim plavim ( ne mogu zapamtit ime 😁) navecer i da mazemo kod previjanja Deflamol kao i do sada. Po njemu ona ima osjetljiviju kozu i to je to. Od jucer se sve bilo smanjilo i puno bolje izgleda, ali pomoci nema dok god je stolica tekuca. Malo me umirio, a i zadovoljna sam samim time da nema rane na guzi a i bolove od toga.
url=https://lilypie.com]
Hvala vam drage moje. Nažalost, mene je bas uhvatilo i zaista jedva dišem i tesko gutam. Ali kad smo prosli onaj teški period posle poroda, mozemo i ovo. Misica točno osjeti da sam ja loše i ona je cijeli dan nervozna i spava po 10 minuta i brže bolje se probudi.
Ako ti je tako lose, odi na hitnu. Ako trebas dobiti antibiotik, postoje i oni koji idu uz dojenje. Inzistiraj na tome, imas to pravo..
Frau, kakva joj je stolica? Ima kakvih primjesa, mirisa, boje?
Jutro zene ;)
Dea, stolica je smedezuta, sa komadicima mlijeka, zna biti zelena kroz dan. Ali ona jako vuce zrak dok jede i puno prdi. On misli da je tekuca stolica kod nje nagrizajuca. Poceli smo koristit pampers zelene, ciji mi se da malo vise upijaju pa ce valjda i to pomoci. I presvlacim ju cim cujem da se pokakala.
Dea, sta smijemo med kao dojilje? Ne uzimam ga, a nekako i meni treba preventiva za grlo ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji