Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    20. Travanj 2018. 21:52

pozdrav drage moje. Kako ste mi? Da li se smije uzeti što za grlobolju? 

dea32
    21. Travanj 2018. 07:45

Jutro mame..
    Moj mali je od 6h budan ikao na baterije, a meni dusa spava.. 
    Mozes neke pastile na bazi islandskog lisaja, tipa Isla pastile. Al one su vise za nadrazajni kasalj, ne toliko za bol. Postoje i septolete baby tko nesto, isto je islandski lisaj ali imaju i neki sastojak koji pospjesuje brze nestajanje simptoma bolnog grla. Mozes klasiku-caj, med, limun. Eventualno przeni secer sa mlijekom ako ti odgovara i sl..

Orangina
    21. Travanj 2018. 09:02

Dobro jutro! Mi imamo cica-party zadnja 3 dana, i mali ne spava po danu, 20-30min tu i tamo ali jako laganog sna, kad zaspi na cici. 

@Mela za grlobolju mozes grgljati caj od kadulje, pij dumbir ako mozes nabavi svjezi, naribas i potopis vrelom vodom, u to dodaj limun i med

Orangina
    21. Travanj 2018. 09:40

@Frau javi kako je danas bilo kod dermatologa.

Moj mali je doma obucen u kratki bodi i tanku pidamicu ili dugi bodi, hlacice i carapice. Za van kratki bodi, duga majca, hlace, carape ili dugi bodi i tutica na tregere. Pokrijem kolica tetrom da mu ne ide sunce u glavu a moram nabaviti sesiric. 
    Jeste negdje vidjele suncane naocale za bebe? 😃

dea32
    21. Travanj 2018. 10:58

Orangina, nisam nigdje vidjela suncane naocale za tako male bebe. Jel mozes kolica okrenuti na drugu stranu? Na kolica koja ja imam mogu okretat sjediste i jaje kako god zelim. Ili nabavi mali suncobran koji se zakacit na kostur kolica. Ovako se ispod tetrice moze nakupit dzep toplog zraka pa pripazi na to..

Mela
    21. Travanj 2018. 19:37

Hvala vam drage moje. Nažalost, mene je bas uhvatilo i zaista jedva dišem i tesko gutam. Ali kad smo prosli onaj teški period posle poroda, mozemo i ovo. Misica točno osjeti da sam ja loše i ona je cijeli dan nervozna i spava po 10 minuta i brže bolje se probudi.

• Frau_Mund6
    21. Travanj 2018. 21:59

Cure, evo da javim, dermatolog nam je rekao da nju stolica muci, i sve dok bude imala takvu stolicu da mozemo ocekivat da ce se i candida pojavljivat. On ne daje kortikosteroide, rekao nam je da nastavimo sa ovim plavim ( ne mogu zapamtit ime 😁) navecer i da mazemo kod previjanja Deflamol kao i do sada. Po njemu ona ima osjetljiviju kozu i to je to. Od jucer se sve bilo smanjilo i puno bolje izgleda, ali pomoci nema dok god je stolica tekuca. Malo me umirio, a i zadovoljna sam samim time da nema rane na guzi a i bolove od toga. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    21. Travanj 2018. 22:50

Mela

Hvala vam drage moje. Nažalost, mene je bas uhvatilo i zaista jedva dišem i tesko gutam. Ali kad smo prosli onaj teški period posle poroda, mozemo i ovo. Misica točno osjeti da sam ja loše i ona je cijeli dan nervozna i spava po 10 minuta i brže bolje se probudi.

Ako ti je tako lose, odi na hitnu. Ako trebas dobiti antibiotik, postoje i oni koji idu uz dojenje. Inzistiraj na tome, imas to pravo..
    Frau, kakva joj je stolica? Ima kakvih primjesa, mirisa, boje?

• Frau_Mund6
    22. Travanj 2018. 07:56

Jutro zene ;) 
    Dea, stolica je smedezuta, sa komadicima mlijeka, zna biti zelena kroz dan. Ali ona jako vuce zrak dok jede i puno prdi. On misli da je tekuca stolica kod nje nagrizajuca. Poceli smo koristit pampers zelene, ciji mi se da malo vise upijaju pa ce valjda i to pomoci. I presvlacim ju cim cujem da se pokakala. 

• Frau_Mund6
    22. Travanj 2018. 08:02

Dea, sta smijemo med kao dojilje? Ne uzimam ga, a nekako i meni treba preventiva za grlo ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.